ale moim zdaniem tam jest cos z portami,, azarus slucha na 6112 a robisz przekierownie/forwarding na 6881 , sprobuj moze zrobic na linksysie 6112 i musisz miec stale ip hosta na ktorego przekierowujesz ,,, wydaje mi sie ze musi byc przekierowanie na dwa porty czyli nasluchiwanie na 6112 i serwowanie na 6881
pozdrDeeS - Czw 22 Lut, 2007 apropo p2p. i w ogole.
Znacie jakies ciekawe forum, strony warezowe badz cos czego jest duzo np. na rapidshare(mam konto premium) wiec trzeba zamulic lacza. Gierki,filmy,muzyka mozecie cos polecic ?:)M - Czw 22 Lut, 2007 Ja korzystam z www.torrenty.org.
Faktem jest ze trzeba wyslac smsa raz ale potem juz nie ma zadnych oplat.szymlorek - Czw 22 Lut, 2007 ja tak jak eM - torrenty.org +bitTornado anjas - Czw 22 Lut, 2007 dzięki za pomoc... szczegółowy help przez GG eM`a dał rezultaty. Azureus chodzi jak ta lala.
Daje pomógł (ale w innym topicu, bo tu nie mogę...)M - Czw 22 Lut, 2007 No i fajno.Anonymous - Pią 23 Lut, 2007 i co bylo z tym wystawieniem portow bo jestem ciekaw?M - Pią 23 Lut, 2007 No nic,wystawione,uruchomione i dziala anjas - Pią 23 Lut, 2007 porty to nawet byly dobrze sforwardowane, ale zle byl przypisany w routerze (automatycznie) IP mojego kompa. Jak go zmienilem (zgodnie z pomoca Macka) to azureus ruszyl - czerwone i zolte mordki zmienily sie na zielone i ciagnie teraz jak nauczycielka Bad-iego z USA DeeS - Pią 23 Lut, 2007 a da sie jakos przekierowac porty w Liveboxie ? mam neo 1024Anonymous - Pią 23 Lut, 2007 tez mi sie wydawalo ze lecisz na dhcp
ok fajowo
na liveboxie mozliwe ze sie da ale tam jest strasznie powalona konfiguracja,M - Pią 23 Lut, 2007 dhcp moze byc, byle pamietalo maki Anonymous - Pią 23 Lut, 2007 ja serwuje zawsze ze stalki M - Pią 23 Lut, 2007 w sumie to bez znaczenia w sieci do kilku maszyn