ale jak mam zamiar upalac to kilkoma sprawniejszymi przyspieszeniami rozgrzewam silnik do polowy skali Loko - Pon 19 Lut, 2007 połowa połowy z tamtej połowy która jest połową tej pierwszej połowy ?
Ja bym się skłaniał raczej do mocniejszego przyciskania, jak jest połowa połowy wskaźnika temp oleju, a nie wody, bo woda to mało ma tu do rzeczy.
Czyli woda w połowie, olej w 1/4 i mozna cisnac mocniej.
No, a olej sie nagrzewa jeszcze całkiem nie małą chwile po tym jak woda dojdzie do połowy.michool_vt - Pon 19 Lut, 2007 bana dla DeeSa nie wolno na zimnym!
pomogl dla reszty za uswiadomienie i wskazanie nieprawidlowosci!!
ps. Loko jak zrobiles print screena men, mi sie nigdy nie udaje Loko - Pon 19 Lut, 2007 No bo do tego trzeba miec programik tak to wychodzi czarna plama DeeS - Pon 19 Lut, 2007 patrzcie jakie chloptasie:)
Inaczej powiem
Nie byl on na tyle zimny zeby sie cos stalo. Tak tak tak , wiem wszystko wyjdzie pozniej . Ale tak naprawde nigdy nie jezdze szybko ba zimnym I jesli to jest zimne to byl to moj pierwszy raz
o zzz tym Loko, to nie wolno zadzierac jak widac
I zeby nie bylo to szanuje auto !!:D:D
wiec Loko
Joke oczywiscie;] Apropo tej emoty moze wstawimy ja na forum ?:)Vlodarsky - Pon 19 Lut, 2007 Carina dużo waży ?? saxo to saxo... wariat autoLoko - Pon 19 Lut, 2007
DeeS napisał/a:
I jesli to jest zimne to byl to moj pierwszy raz
To jest zimne zdecydowanie wszyscy tak mówią ze to pierwszy raz Potem to w ogłoszeniu o sprzedaż napisz DeeS - Pon 19 Lut, 2007 Tak na powaznie nie jest to az tak zimne i koniec
P.S Nie bede sprzedawal anjas - Pon 19 Lut, 2007 na streetracing.pl już zaczynają coś przebąkiwać, że nie wiadomo co siedzi pod maską saxo... bo miało kubły!
Nie wierzą w sam dolot.
Poza tym jak przeczytałem opis na streetracing to wygląda on jakoś inaczej niż pokazują filmiki. Generelnie wg. kolegów z sr saxo wygrało, ale delikatnie...
Maja wyobraznie Jak juz to jeden kubel
ehh niedowiarki. Tylko dolot i nic wiecej(tak to jest jak ktos uslyszy ze troche glosniej buczy to od razy nie wiadomo co jest nawsadzane )
Ehm a szczerze mowiac nie spodziewalem sie ze ktos to pusci na sr. Ja dalem to tylko tutaj. strick - Pon 19 Lut, 2007 Z tego co ja wiem to to saxo jezdzi bardzo dobrze Możliwe że bez dolotu było szybsze od seri!Anonymous - Wto 20 Lut, 2007 proche podjudzilem bo mnie te ostatnie zdania tak http://streetracing.pl/fo...ab601ea713524c4Grzesiek VTS - Wto 20 Lut, 2007 cos sie bede wypowiadał Banan na 2 tygodnie za zimny silnik, saxo na oparach zapierdziela,specjalnie tak zrobiles mniejsza masa itd