dla mnie serial MISTRZ!! chyba nie bylo lepszego, staralem sie zawsze kazdy odcinek ogladac! chetnie bym sobie odswiezyl!! wiec Michal jak zaczniesz rozprowadzac to sie do Ciebie zglosze
[ Dodano: Wto 20 Lut, 2007 ]
wlasnie o to mi chodzilo :
jasne, ze pozycze Michalowi (na 1 dzien) hehhee, wiec rozprowadzac sobie ile checie
natomiast ja cale zycie marzylem, zeby miec to w pieknym orginale na DVD, bo wiekszosc odcinkow mialem na VHS nagrane przez kumpla z usa. niektore odcinki znam na pamiec.
co do ceny... w US place 30$, w UK 23GBP. wiec troche mniej niz 140PLN, ale musze tam doleciec
Will: Hey Hil', what's so funny?
Hilary: Oh, Carlton just told a joke.
Will: No, Hilary, Carlton is a joke!! Maciek - Wto 20 Lut, 2007 Michał ja też się pisze na Fresh Prince'a DeeS - Wto 20 Lut, 2007 a ja mam Prison Break :
Ja ogladam na zmiane z LOST ... - (wtorek Prison Break/czwartek Lost)Maciek - Wto 20 Lut, 2007 ja 17 dopiero bede miał za 3h FreeMan - Wto 20 Lut, 2007
Maciek napisał/a:
ja 17 dopiero bede miał za 3h
ja juz obejzalem.. ale mam mieszane uczucia. The Mc - Śro 21 Lut, 2007 o jaaa FP jest zajebisty! NIezaleznie w jak durnym filmie W.Smith zagra zawsze bede mial szacunek do niego wlasnie za ten serial. Pamietacie taki odcinek co Will nagral Totolotka na video i G myslal ze wygra? to byl jeden z moich ulubionych M - Śro 21 Lut, 2007
The Mc napisał/a:
o jaaa FP jest zajebisty! NIezaleznie w jak durnym filmie W.Smith zagra zawsze bede mial szacunek do niego wlasnie za ten serial. Pamietacie taki odcinek co Will nagral Totolotka na video i G myslal ze wygra? to byl jeden z moich ulubionych
Tak i skakał im po fotelach i kanapie w gescie ze ma ich w dupie