To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - OTO ON - udalo sie..

KonradMK - Czw 15 Lut, 2007

Jakarti napisał/a:
KonradMK napisał/a:
bo on tak ściemniał i teraz nikomu nie da 'pomógł' a jak spojrzycie to dostał całą listę filmików... generalnie nie chcę was denerwować ale sprawiacie wrażenie jakbyście za 'pomógł' byli gotowi laskę zrobić :D :D :D

sam mi pomogles...

to dawaj 'pomógł' fajfusie :P

Jakarti - Czw 15 Lut, 2007

chciales pomoc ale Ci nie wyszlo :D
Maciek - Czw 15 Lut, 2007

Liczą się chęci :D
KonradMK - Czw 15 Lut, 2007

dawaj albo cię kilnę kiedy przy ludziach ;)
Jakarti - Pon 30 Kwi, 2007

POMOGL MI KTOS Z UK. ZALOGOWALEM SIE NA ZAGRANICZNYM FORUM, ROZESLALEM PYTANIA, ZALOZYLEM TEMAT I OTO ON... AZ MI SIE LEZKA W OKU ZAKRECILA..

http://www.4shared.com/fi...l?cau2=403tNull

[ Dodano: Pon 30 Kwi, 2007 ]
okazalo sie, ze film byl w necie ale zostal usuniety przez autora.. na szczescie Will z UK go mial na dysku i wrzucil na 4shared.. normalnie zaprosil bym zioma na nasze forum.. i dal 10 pomogl.. to bylo dla mnie mega wazne.. THANK YOU WILL :)

wam tez tenk u za chec pomocy i wlozona prace w wyszukanie tego filmu :)

Anonymous - Śro 02 Maj, 2007

Jakarti po co ci ten filmik ??
A panom którzy zrobili sobie szydere w topicu o Michaelu Beef'ie Parku, moim i Tomka ziomie bardzo dziekuję. Gdyby były przyciski "Cieć" już bym klikał.
Trochę szacunku zmarłemu.

Jakarti - Śro 02 Maj, 2007

lagadula napisał/a:
Jakarti po co ci ten filmik ??
A panom którzy zrobili sobie szydere w topicu o Michaelu Beef'ie Parku, moim i Tomka ziomie bardzo dziekuję. Gdyby były przyciski "Cieć" już bym klikał.
Trochę szacunku zmarłemu.

gdybym chcial odpowiedziec zaczepnie to bym spytal - po co CI ta wiedza dlaczego szukam tego filmu?

ale rozumiem, ze znales tego czlowieka wiec mogles poczuc sie urazony. jednak pamietaj, ze napewno zaden z chlopakow nie chcial i napewno by czegos takiego swiadomie nie zrobil - tzn nie obrazil by M. Parka. napewno kazdy z nas szanuje M. Parka i nie ma powodu do stresowania sie.

a jesli juz pytassz.. to ogladam czasem ten film zeby ochlonac. nie tylko przed czy po jezdzie.. kojarzy mi sie z czyms bardzo dla mnie waznym i nie widze NIC ZLEGO w tym, ze go szukalem..

i ostatnie - to nie jest film, ktory pokazuje jak M.Park umiera (chociaz byl wtedy w aucie) tylko film, ktory oddaje mu czesc..

Anonymous - Śro 02 Maj, 2007

Ja go obejzałem dzisiaj rano i znowu mi łzy poleciały...... a o śmierci BEEF'a dowiedzielismy sie po mecie przed ostatniego oesu Rajdu Warszawskiego 2005. Biliśmy sie o 3 miejsce z Karnabalem. Wiec wiesz... nie mielismy łatwo....
NIe chciałem na nikogo naskoczyc, po prostu.. emocje... miałem z Beefem spotkać sie na Korsyce 2005 a tu wiesz......

Jakarti - Śro 02 Maj, 2007

lagadula napisał/a:
Ja go obejzałem dzisiaj rano i znowu mi łzy poleciały

rozumiem.. podobnie sie czulem gdy ogladalem go po raz pierwszy.. pzdr