To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Co za auto sobie sosna kupił? - zgaduj zgadula

Anonymous - Sob 03 Lut, 2007

Gratuluje zakupu.Mi się taka marzy ,ale GT FOUR :D
saxorulez - Sob 03 Lut, 2007

o.. tak.. GT Four to jest klasyk...
coś jak Cossie i Delta... ale ciezko o dobry egzemplarz w naszejczesci Europy

k-mart - Sob 03 Lut, 2007

ile GT4 miala, 242KM?? Kurna, zajebista jest! Tylko gleba, jakas biala 18" OZ i w droge!

k-mart napisał/a:
ile GT4 miala, 242KM??
Zgadza się :D

no myślałem o GT4 ale nawet GT jest cholernie trudno w Polsce znaleść a za granicą wcale ich tak dużo nie ma no i kosztuja swoje :567:

Jeśli chodzi o wrażenia z jazdy to...i'm in love...ta pozycja za kieroownicą i wysoki środkowy tunel plus króciutkie drogi prowadzenia lewarka - miodzio :P

niestety nie moge przekazać wrażeń z jazdy na max możliwości bo mamy niskie temperatury a mam naciągnięte na nią kapcie letniawki...

ale katalog mówi ze pierwszą setke powinienem zobaczyc po 8,1 sec a jak troche dłużej poczekam to powinienem do 225km/h dojść

z resztą to auto miało byc nie tylko zabawka ale i samochodem którym pojade na wakacje i w miare wygodnie da się podróżować przy maksymalnej przyjemnoiści z jazdy - bagażnik jest myśłę na oko około 300l ... no i jest to bardzo szerokie auto i ma ogromną przestrzeń z przodu...ehh

no to buziaki chłopaki :P :564:

saxorulez - Nie 04 Lut, 2007

sosna wpadaj na spota z Jaką jak coś będziemy organizowąć..
Michał - Nie 04 Lut, 2007

o kurwa sosna, myslałem ze to następna celica która robi setke w 15 sekund a tu prosze. 8 seund to już grubo, oczywiscie nie tak zajebiscie jak saxo :D :D :D :D :D ale napewno wystarczająco.
Jak wyglada sprawa "tunowania" takiej celicy ?? chodzi mi o tun domow : dolocil , wydeszek ??

Anonymous - Nie 04 Lut, 2007

dzieki za zaproszenie saxorulez...bede na spociku na 100%...dogadam sie z Kubą

Ale to najwczesniej w marcu jak już ogarne fure no i jeśli nie bedzie śniegu

Dziś zrobiłem troszke kilometrów i powiem szczerze że się zakochałem na amen - niesamowita frajda z jazdy...pożeracz zakrętów - teraz wiem co to znaczy rozkład masy 50/50

i jeszcze jedna rzecz która mnie cieszy to to że jest to naprawde komfortowe auto...żyletą staje się dopiero po przekroczeniu 3500obr i tak do powyżej 7000obr a poniżej 3500 to jest spokojne autko dla wozidupy - idealnie trafia w moje oczekiwania

PEACE chłopaki :564:

Jakarti - Nie 04 Lut, 2007

Ty tu nie peace'uj tylko dlaczego kurwa nic nie powiedziales? rozgrzalbym fure i bym zobaczyl jak to dziala.. co prawda zuzylbym przydzial tygodniowy benzyny, Ty na letnich, ja na zimowkach ale frajda by byla i bys mial pierwszego killa zaliczonego :D

kiedys sie ustawimy.. mam nadzieje, ze juz niedlugo :)

jesli chodzio tunowanie to jak się odkuje to pogadam z chojnackim http://www.chojnacki.com.pl/

myślę żeby zrobic GTA co daje +10-15% mocy i momentu i trzeba wyłożyc 2500zł ... ale nie wiem czy to nie fanaberja a inna sprawa to poważnie się zastanowie czy próba poprawienia czegoś po japońcach nie wyjdzie mi bokiem...170KM z 2.0 to już dużo i chyba mi starczy

wydaje mi się że jeśli cos tu robic z silnikiem to już raczej tylko zabawa w turbinke pozostaje...ale to melodia przyszłości

wydeszek mam Remusa wiec to mam z głowy i planuje zrobic przyzwojta amortyzacje na billstainie lub koni ewentualnie kayabie

we wnętrzu kilka żaruweczek jest poprzepalanych np. od włączników szyb czy sterowniczka lusterek i planuje wymienic wszystkie żaruweczki na czerwone diodki tak żeby mi sie z radiem komponowały :P (pedancik) no i wymieniam tarcze zegarów na białe z niebieskim podświetlaniem - klasyka ale mi się podoba (nawet w ładzie tak miałem)

i ostatnią rzeczą jaka planuję we wnętrzu to zmiana skóry na kierownicy, lewarku, podłokietniku i ręcznym na nowa i pachnacą

[ Dodano: Nie 04 Lut, 2007 ]
Jakarti napisał/a:
Ty tu nie peace'uj tylko dlaczego motyla noga nic nie powiedziales? rozgrzalbym fure i bym zobaczyl jak to dziala.. co prawda zuzylbym przydzial tygodniowy benzyny, Ty na letnich, ja na zimowkach ale frajda by byla i bys mial pierwszego killa zaliczonego :D

kiedys sie ustawimy.. mam nadzieje, ze juz niedlugo :)

No teraz to mnie wkórwiłeś Kuba :D

za 5 minut przed blokiem ustawka :564:

po pierwsze: to koni nigdy za wiele..
po drugie: dlaczego sie nie ustosunkowales do mojego posta?!

sosna.. zarówka pisze sie przez "ó" :D

[ Dodano: Nie 04 Lut, 2007 ]
sosna8 napisał/a:
No teraz to mnie wkórwiłeś Kuba :D

doczytaj, doczytaj :) powinenes mi podziekowac raczej, ze sie poswiece i dam Ci sie wyprzedzic :)

michool_vt - Nie 04 Lut, 2007

sosna8, poka jakieś foty Twojej bestiiiiiii :)

heh...no widze że jeszcze mi troche obycia brakuje :)

Nie mówiąc o tym że dzis zobaczyłem jak słabym jestem kierowcą i nie obytym z prędkościa...oj dużo sie musze jeszcze nauczyc

co? wydachowalbys juz? :D teraz motyla noga rozumiesz jak CI mowilem ze te 170 (tyle bylo? co mowiles o tym koledze? bo nie pamietam dokladnie..) po lazienkowskiej w 5 osob to troche za duzo? :D
Michał - Nie 04 Lut, 2007

pokaz foty sosna !!

ten model ??