To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Laguna 2.0T - vs reszta swiata

anjas - Pią 02 Lut, 2007

i jak pierwsze wrażenia?
Bad-i - Pią 02 Lut, 2007

ogolnie rzecz biorac jestem zachwycony (do koloru nie moge sie czepiac bo to firmowe barwy ale ja bym takiego nie wybral). Jak odbieralem samochod to okazalo sie ze mam np automatyczna rolete na tylniej szybie i jescze jakies pierdolowane bajery,np komputer inny i radio tez. MMowie do goscia ze ja tego nie zamawialem (wszystko co chcialem jest - zeby nie bylo) a on do mnie prosze Pana taki przyjechal czy jest zle ?? A ja mowie jezeli za to nic nie place to OK - a on brama w gore i szerokiej drogi. Jezeli chodzi o wykonczenie jest bosko i wygodnie, niestety nie ma takiej dynamiki co Laguna. Ale np bardzo pozytywnie zaskoszyly mnie hamulce i zawias. Nawet ludzie w serwisie gdzie zmienialem kola na zimowe powiedzieli ze takiego zawiasu dawno nie widzeli ( a byl to serwis opla).

Takze podsumowujac banan na twarzy, oczywiscie juz jegnego pacjenta skillowalem, ledwo co ale Mondeo TDCI dodalo he he. Musze przyznac ze pasek fajnie jedzie ale na gorze, z dolu tak sobie ale do tego wszystkiego fajnie brzmi.

strick - Pią 02 Lut, 2007

Czyli nie jest źle :)