Michał - Wto 16 Sty, 2007 JEA DZIWECZKO !!
Najważniejsze ze wszystko z tobą dobrze. !! Bublak jest wyjątkowy i napewno go odbudujesz !!
Dobrze ze juz jestes z nami !!KonradMK - Wto 16 Sty, 2007 git- przeżyłeś, więc jesteś szczęściarzem, kiedy ja wpadałem do rowu jechałem ok 100-110 i hamowanie nie pomogło bo była kupa piachu a auto bez ABS, wtedy gdyby nie opony traktorowe w rowie (nie jeden cwaniak już ten rów zaliczył) to bym tego na bank nie przeżył. Dzięki temu jeżdżę teraz ostrożniej, może tak miało być. Mieszkasz w Polsce więc wiesz dwie rzeczy: nie ma takiej drogi która byłaby przewidywalna i bezpieczna i nie ma takiej fury której nie dałoby się wyklepać lenny - Wto 16 Sty, 2007 po przeczytaniu wszystkich postów nic nie mam do dodania...
trzymaj sie Jimek! miałeś szczęście ale takie chwile powodują u mnie refleksje... :566:saxorulez - Wto 16 Sty, 2007 tak jest... dobrze ze Ty cały.Grzesiek VTS - Wto 16 Sty, 2007 Najważniejsze ze nic poważnego Tobie się nie stało Mieniaka się naprawi ale zdrowi nie .
Trzymaj się Kolego.Marek23 - Wto 16 Sty, 2007 Fajnie, że jesteś z powrotem...strick - Wto 16 Sty, 2007 Jim powiem Ci ze Cie tu troche brakowało, a reszte to już inni powiedzieli Jakarti - Wto 16 Sty, 2007 nic dodac. nic ujac. ja rowniez zycze Ci szybkiego powrotu do zdrowia!Anonymous - Wto 16 Sty, 2007 Ree to tak skomentowal...
Jim pokazal jak skillowac najszybsze mini w 100licy GOKART - Wto 16 Sty, 2007 Najwaźniejsze że nie skillowałeś siebie , auto też nie jest skasowane więc
szybo przywrócisz je do używalności.
No cóż , kierowcy dzielą sie na tych co już mieli lub będą mieć wypadek ...
Ja zaliczam się do pierwszej grupy ale też wszystko zakończyło się w miarę szczesliwieDariano - Wto 16 Sty, 2007 Nic nowego w temacie nie napisze dobrze ze jestes caly miniak rzecz nabyta czytat z fimu sztos "odrobi sie"
[ Dodano: Wto 16 Sty, 2007 ]
odnosnie samochodu to kosmetyczne zbiegi tylko go czekaja dobrze bedzie ziom.106 - Wto 16 Sty, 2007 to piewszy strzal masz juz za soba :)
dobrze ze z toba ok. miniak drobnostka gorsze sie wyciaga bez sladu :]Anonymous - Śro 17 Sty, 2007 teraz wszedlem dopiero po zrobieniu tematu i powiem Wam ze... wlasnie nie wiem co powiedziec... az glupio i dziwnie bo zawsze cos mam po powiedzenia...
tylko tyle ze jest mi zajebiscie milo teraz jak to czytam jako kontrast do tego co bylo w piatek i po nim... Pierwszy grozny dla zdrowia wypadek, jeszcze w wymarzonym aucie... tak troche cos we mnie sie przestawilo...
ale co do drog to to jest to wlasnie... ze jadac zwartym (cytat Darka) autem ma sie kontrole, auto zachamuje, skreci, przyspieszy, ominie, ale jednak W OGOLE nie mozna takiego uczucia miec do naszych pryszczato-przeoranych drog. I ok, zawsze winny jesat czlowiek za predkosc itp ale jakby je wymienic to z dnia na dzien liczba wypadkow by stopniala widocznie...
ale jeszcze raz wielkie dzieki za mile slowa, bo maja dla mnie wieksze znaczenie niz moze Wam sie teraz wydawac. Bo ja wrazliwy hopak jestem
ps. wygrywam w totka i kazdy kto sie udzielil w tym temacie albo napisal pw dostaje komplecik felg
pps. tak na serio to dzisiaj mialem na uczelni dzien krwiodawsta. i nawet na to juz inaczej patrzylem niz wczesniej. POszedlem ze wypelniona ankieta, gotowy zeby oddac, juz sie zwijali ale powiedzieli ze bylo b duzo chetnych. fajnie.
bede updatowal stan miniaka jak wycenia, i zaczna robic... jak bylem przedwczoraj poprawila mi humor info ze wszystkie szyby - laczeni ze szklanym dachem sa ok. czyli jest szansa ze i cala konstrukcja dachu tez.KonradMK - Śro 17 Sty, 2007 a powiedz jak stoi sprawa z organem władzy? jakieś mandatores?Niemy - Śro 17 Sty, 2007
KonradMK napisał/a:
a powiedz jak stoi sprawa z organem władzy? jakieś mandatores?
mandat? a za co, przeciez nie spowodowal stluczki, nikomu szkody nie zrobil, sobie tylko auto uszkodzil, chyba nie maja podstaw