To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - ANKIETA :) niech kazdy sie wypowie!!!!

Maciek - Czw 28 Gru, 2006

Flok jest bardzo fajny pod warunkiem, że się nie przegnie i jest czarny :D
nox - Czw 28 Gru, 2006

dokładnie , flok powinien być jedno kolorowy najlepiej czarny ewentualnie szary :)
Grzesiek VTS - Czw 28 Gru, 2006

Racja czarny zawsze ładnie wygląda ,ale z utrzymaniem go przez dłuższy czas w stanie idealny jest trudno,trzeba po prostu o niego dbać.
szymlorek - Czw 28 Gru, 2006

A jak wygląda deska po tym jak zetrze się warstwa tego flocku? zostaje jakiś klej czy cuś? kumpel ma deche wyflokowaną już od niecałego roku i narazie nic mu jeszcze nie odłazi, więc jak się dba to chyba nie jest z nim tak tragicznie..
Anonymous - Pią 29 Gru, 2006

jesli chodzi o flock to tylko czan.ale zastanow sie czy chcesz flock natryskowy... odrazu informuje ze po jakims czasie sie wytrze... proponowal bym zainwestowac na dluzej i zrobic tak jak sie powinno czyli obszyc deske zamszem.ja tak bede robil.
nox - Śro 03 Sty, 2007

ja słyszałem inne opinie niz zowa , np moj znajomy opowiadał mi ze w swoim aucie ma flok na desce od 1,5 roku autem jeździ na codzięń (jego jedyne auto ,do pracy,po bułki , do zabawy , na dziwki itp.) i nic się nie ściera...
Vlodarsky - Czw 04 Sty, 2007

nox napisał/a:
ja słyszałem inne opinie niz zowa , np moj znajomy opowiadał mi ze w swoim aucie ma flok na desce od 1,5 roku autem jeździ na codzięń (jego jedyne auto ,do pracy,po bułki , do zabawy , na dziwki itp.) i nic się nie ściera...

nie siada tyłkiem na to , to dlaczego ma się ścierać ?

Anonymous - Pią 05 Sty, 2007

to dobry pomysl na stworzenie oryginalnego i przytulnego wnetrza ale ile to kosztuje to jest rzecz podstawowa no i czy np. nie wypada zainwestowac w nowe obicia boczkow i foteli zeby wnetrze lepiej sie kolorystycznie komponowalo

chyba ze w swoim punto bys zrobil floki w kolorze niebieskim...ale to chyba kiepski pomysl
pozdro Kuba

szymlorek - Śro 24 Sty, 2007

Odgrzewam kotleta
Jaka dowiedziałeś się może czy po wytarciu się tego flocku zostaje jakiś klej etc? czy plastik wyglada dokladnie tak jak przed zabiegiem?

Jakarti - Śro 24 Sty, 2007

nie dowiadywalem sie bo nie woze w aucie kartofli i w 90 % przypadkow jezdze nim sam wiec samo sie nie wytrze.. narazie temat jest odlozony bo fundusze na hambugsa nawet nie pozwalaja..

mysle, ze nie ma sie co czyms takim przejmowac. przeciez siedzisz na fotelu.. chyba, ze trykasz jakas niunie to wtedy moze sie wytrzec..

lenny - Śro 24 Sty, 2007

jestem przekonany że po wytarciu jest slad!! nie ma innej opcji.. klej jakis czy cos...