Jakarti - Wto 24 Paź, 2006 jebie relacje ja tam chce byc!!Anonymous - Wto 24 Paź, 2006 co z zasadami odnosnie aut - wszyskie chwyty dozwolone ?ps - Wto 24 Paź, 2006 eee- chyba najlepiej bedzie jak auta przyjada w setupie "codziennym" bez wybebeszania i drag slickow. Sebson moze wyjac fotelik dla dziecka pcs - Wto 24 Paź, 2006 nie no panowie, jezdzenie po ulicy z kamerami nie koniecznie mi lezy .....
a moze by tak lepiej umowic sie u wrobla na 2-4 godzinki?
swoja droga ciekawi mnie ten punciak bo sam o takim myslalem do zabawy (zeby nie malpowac r5 po Dziku )Dariano - Wto 24 Paź, 2006
sebson napisał/a:
co z zasadami odnosnie aut - wszyskie chwyty dozwolone ?
To znaczy jakie chwyty ???
Ja zamierzam sie stawic autem jakim poruszam sie na codzien
citroen saxo tona wagi 133KMAnonymous - Wto 24 Paź, 2006
psvts napisał/a:
Sebson moze wyjac fotelik dla dziecka
ok
Cytat:
eee- chyba najlepiej bedzie jak auta przyjada w setupie "codziennym" bez wybebeszania i drag slickow.
uzasadnij :urban:
[ Dodano: Wto 24 Paź, 2006 ]
Dariano napisał/a:
To znaczy jakie chwyty ???
Ja zamierzam sie stawic autem jakim poruszam sie na codzien
citroen saxo tona wagi 133KM
a jesli ktos na codzien lata wybebeszonym ?Dariano - Wto 24 Paź, 2006 to ci wsadzimy do fury bad-i ego i sie wyrowna D to chyba nie sa jakies mistrzostwa swiata ja jade dla zabawy a jak ktos sobie chce zalozyc nitro zagiel czy cokolwiek na ta okazje to jego sprawa Jak dostane to plakal przeciez nie bede pozdrodzik - Wto 24 Paź, 2006
k-mart napisał/a:
a czego dzik nie jedzie? przeciez ma dwa czarne szybkie, ktorys powinien zadzialac!
Clio ma teraz moc seryjna, wiec clio pcs'a bedzie szybsze. Niestety wsadzenie kata zabilo osiagi, tzn ustabilizowalo na tym samym kiepskim poziomie.
W r5 kombinuje z glowica i czekam na czesci, na szybko nie zloze niestety Anonymous - Wto 24 Paź, 2006
Dariano napisał/a:
to ci wsadzimy do fury bad-i ego i sie wyrowna
pytam bo Punto jezdzi bez srodka na codzien - i nie zdazymy zlozyc do kupy srodka
a sliki moglbym zalozyc - nie maja homologacji drogowej ale coz - auto tez jakby jej nie ma
Dariano napisał/a:
Jak dostane to plakal przeciez nie bede
ciesze sie ze masz takie samo podejscie do tego hobby jak ja . Jak dostaje baty to nie zwalam na to ze sprzeglo sie slizga czy ze zaplon wypada - staje nie sprawnym samochodem do wyscigu - moj wybor, przegrywam - trudno
Reasumujac - auto takie jak na codzien
Co z terminem? Czwartek czy piatek?
[ Dodano: Wto 24 Paź, 2006 ]
pcs napisał/a:
nie no panowie, jezdzenie po ulicy z kamerami nie koniecznie mi lezy
no (czyt. noł) stress ...
tablice sie usunie i zmontuje sie jakis klip - tak na pamiatke
od nas beda 4 kamerki - dacie rade cos zalatwic jeszcze ze swojej strony ?pcs - Wto 24 Paź, 2006 ja musze sie najpierw porownac z Darkiem
miesiac temu po wyczyszczeniu filtra powietrza mialem wrazenie ze dostal orgazmu (civikowi vti mojego kumpla odjezdzalem przynajmniej dlugosc na kazdym biegu) teraz sie troche uspokoilo. W zeszly weekend objechala mnie jednak ciemnoszara corolla ts na modlinskiej (wprawdzie ja bylem z pasazerka i bagazem a on sam). Na swiatlach stalem za nim ale mniej wiecej to 1 dla mnie, 2 dlugosc dla niego, 3 dwie dla niego .... Corolla mieszka na bialolece wiec moze znasz Dziku (moze dlubana)?
co z moja propozycja spotkania na rozecie u Wrobla?Anonymous - Wto 24 Paź, 2006
pcs napisał/a:
co z moja propozycja spotkania na rozecie u Wrobla?
Mysle ze tez mozna
Jak rozmawialem z Saxorulez'em to padla propozycja zrobienia w przyszlym sezonie dwuboju (1/4 i Tor Lublin)
mozna do tego dolozyc rozete Bad-i - Wto 24 Paź, 2006
Dariano napisał/a:
to ci wsadzimy do fury bad-i ego i sie wyrowna D
w takim razie ja siadam z tyłu, przednie koła w góre i jak wodolot k-mart - Wto 24 Paź, 2006 Bad-I, jak cliacz? nie startujesz??strick - Wto 24 Paź, 2006 Właśnie Bad-i jak tam robota Clio przebiega?Rudello - Wto 24 Paź, 2006 Panowie! motyla noga oni maja slicki, wybebeszone auta, ....(wstaw imie swojego idola) wie co jeszcze. Nie boicie sie??