To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Monitor + głośniki komp

PiTT - Wto 25 Paź, 2016

Alexxx napisał/a:
PiTT napisał/a:
asseto... fak, zapomniałem że to wyszło na konsole

I jest podobno super niewypałem czekającym na tysiąc łatek z wykastrowanym multi...

serio? na pc mega fajna giera
pytanie czy wersja na ps4 rozni sie od tej na xone
bo np. project cars ma inny model prowadzenia na obu konsolach, co prawda na padzie tylko gralem, ale na ps4 za cholere nie udalo mi sie ustawic pada tak zeby dalo sie jechac
za to na xone bez problemu do ogarniecia

podobno w tych thrustmasterach mogl pojawiac sie jakis blad i bylo to naprawiane lub wymieniane na nowe kierownice, ktoś coś wie?
ogladalem tez testy i nie do konca ten logi g29 jest gorszy

Janusz - Wto 25 Paź, 2016

PiTT napisał/a:
podobno w tych thrustmasterach mogl pojawiac sie jakis blad i bylo to naprawiane lub wymieniane na nowe kierownice, ktoś coś wie?

ogólnie kierownice thrustmastera sa dość awaryjne... t300rs bardzie od t500... choć z kolei np mój brat ma t300 pare lat, a kumpel t500 kilka miechów, i t500 się już poddała.

Pod względem awaryjności, logitech jest dużo lepszy. Ja na g29 nie jeżdziłem, ale zarówno t300 jaki t500 jest wyraźnie lepsze w prowadzeniu niż g25 i g27

Alexxx - Wto 25 Paź, 2016

Janusz napisał/a:

Ja co prawda upalam na PC, ale
fakt, multi to jest nieporozumienie, nie da sie normalnie postawic pokoju, trzeba stawiać zewnetrzny serwer, przekierowania, potem tylko właściciel pokoju może puszczać wyścig zmieniać samochody itp,

To co jest fajne to ze gra jest otwarta i jest mnóstwo dodatkowych tras i samochodów, np jest laserowo skanowany poznań.
To jedna ze stron, z dodatkami,
http://assettocorsa.club/en/tracks.html

Ale na PS4 nie wgrasz tak łatwo dodatków jak na PC a Tor Poznań (i dużo innych) to chyba nie oficjalne paczki od dystrybutora? No i nie wiem jak ze wsparcim konsolowym będzie po poczatkowych fuck-upach.

PiTT napisał/a:
Alexxx napisał/a:
PiTT napisał/a:

I jest podobno super niewypałem czekającym na tysiąc łatek z wykastrowanym multi...

serio? na pc mega fajna giera

Serio... konsolowe gry to zupełnie co innego niż na PC - pod wieloma względami.

Janusz napisał/a:
ogólnie kierownice thrustmastera sa dość awaryjne... t300rs bardzie od t500... choć z kolei np mój brat ma t300 pare lat, a kumpel t500 kilka miechów, i t500 się już poddała.

Od sierpnia ujeżdżam T300 FERRARI Integral (ALCANTARA EDITION) bez zastrzeżeń. Jest kompatybilne z PS4 i PS3 jakby co.

Alexxx napisał/a:
Ale na PS4 nie wgrasz tak łatwo dodatków jak na PC

to prawda dlatego po ps3 zamiast ps4, poskładałem kompa :)

Alexxx napisał/a:
a Tor Poznań (i dużo innych) to chyba nie oficjalne paczki od dystrybutora?

tak są nieoficjalne, ale producenci świadomie zostawili grę "otwartą",

nieoficjalne dodatki maja + i -, często bywają rożnej jakości, w zasadzie z nieoficjalnych torów narazie chyba tylko Poznań jest skanowany. No i oficjalne tory są skanowane, reszta to rendery z innych gier.

Rasputin - Wto 25 Paź, 2016

Dawno wypadłem z tematu, ale czy jest jakaś lepsza kiera do PS3 niz Logitech G27?
PiTT - Wto 25 Paź, 2016

Rasputin napisał/a:
Dawno wypadłem z tematu, ale czy jest jakaś lepsza kiera do PS3 niz Logitech G27?

jest... taka jak sprzedaje właśnie :) pasuje do ps3 i pc

Rasputin - Wto 25 Paź, 2016

Ale u ciebie w zestawie brakuje pedału sprzęgła :/

PiTT napisał/a:

Driving force GT nie jest lepsze od g27.

Rasputin napisał/a:

g29 Thrustmastery t300 lub t500rs (sama kiera, bo pedały w t300 sa kiepsakawe, chyba że te z wersji alcantara) t500 juz wszystko jest lepsze.

nie wiem czy kiera fanateca działa z ps3, ale chyba nie ma nikogo kto by fanateca do ps3 podpinał :P jak sama baza kierownicy kosztuje tyle co kilka ps4 :P

PiTT - Wto 25 Paź, 2016

Janusz napisał/a:
PiTT napisał/a:

Driving force GT nie jest lepsze od g27.

cicho! :lol2:

PiTT - Wto 25 Paź, 2016

Rasputin napisał/a:
Ale u ciebie w zestawie brakuje pedału sprzęgła :/

w automacie nie ma pedału sprzęgła ;D

DeeS - Wto 25 Paź, 2016

Alexxx napisał/a:
PiTT napisał/a:

To prawda, a dokładnie chodzi o to że nie można postawić prywatnego pokoju. Co oczywiście chcąc pojechać w lidze to jest kaszana.

DeeS - Śro 26 Paź, 2016

Apropo Kierownicy to mogę odsprzedac swoją G29 . kupiona 6 pazdziernika. Sprawna oczywiście. Gwarancja 2 lata. Anyone ?:)
PiTT - Śro 26 Paź, 2016

DeeS napisał/a:
Apropo Kierownicy to mogę odsprzedac swoją G29 . kupiona 6 pazdziernika. Sprawna oczywiście. Gwarancja 2 lata. Anyone ?:)

jaka kasa?
masz stojak do niej?
dlugo sie nia nie nacieszyles :) taka slaba?

DeeS - Śro 26 Paź, 2016

1050 tutaj ogolnie to 1100 :)

Ja ją przykręcam do blatu.

Słaba nie jest to wszystko kwestia ustawień. Jedynie co mi przeszkadza albo nie pasuję to FFB. FFB wg29 to stara generacja oparta na "zapadkach" i zdarza się że czuć to wszystko nie zawsze fajnie.

T300/T500 planuję zakupić. ( alcantara edition )

Janusz - Śro 26 Paź, 2016

Cytat:
T300/T500 planuję zakupić. ( alcantara edition )

podobno najlepiej, bazę od t300, wienieć i koło kierownicy ze stałymi łopatkami od t500 (w t300 kręcą sie z kierownicą) i pedały T3PA-PRO, czy jakos tak, bo sa lepsze niż w t500.

czyli kombinacja bez sensu, ale taką mieszanke polecają w internetach :lol2: