Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Wynajmę] Hala ~80m Warszawa i okolice
MoRToN - Śro 10 Lut, 2016 Generalnie też bym wszedł jak byście mi odpalili parędziesiąt metrów na materiały Babice raczej ok.Bonczek - Śro 10 Lut, 2016 Jestem na tak.KarQ - Czw 11 Lut, 2016 To nie byłby głupi pomysł, takie partycypowanie w kosztach wszystkim by się opłacało.Cartoon - Czw 11 Lut, 2016 Wy zaraz hali 500m będziecie potrzebować MoRToN - Pon 15 Lut, 2016 I jak tam ? Ktoś gryzie temat ?Bonczek - Pon 15 Lut, 2016 Ja na razie nic nie gryzę bo zarobiony po pachy jestem.KarQ - Wto 16 Lut, 2016 Ja podobnie, mam coś w Piastowie do ogarnięcia
Następny tydzień będę miał luźniejszy to bujnę się po okolicy i zweryfikuje możliwości.Greg - Śro 17 Lut, 2016
MoRToN napisał/a:
I jak tam ? Ktoś gryzie temat ?
Jutro będę się widziął z gościem to zapytam.Kamill - Śro 17 Lut, 2016 Pisałem Bonczkowi, jak ktos chce to jest hala z dużym wspólnym placem na łopuszańskiej 47. Ogrzewanie CO z miasta. Plac wielki, osłonięte od ulicy, kameralnie. Cieć na bramie.
Jest to jakiś obiekt hala + biura, ale możliwe ze wynajmą oddzielnie. Do tego mogą mieć coś jeszcze, trzeba dzwonić i pytać bo hal jest kilkanaście. To chyba jakaś stara baza transportowa, albo przedsiębiorstwo z PRL.
Można tam robić grube imprezy na placu, idealna miejscowa na jakiegoś grilla z darciem mordy bo i tak nikt nie usłyszy MoRToN - Śro 17 Lut, 2016
KarQ napisał/a:
Ja podobnie, mam coś w Piastowie do ogarnięcia
Następny tydzień będę miał luźniejszy to bujnę się po okolicy i zweryfikuje możliwości.
Jak byś odpuścił daj mi namiar na ten Piastów. Tereny Stomil ?Bonczek - Śro 17 Lut, 2016
Kamill napisał/a:
Pisałem Bonczkowi, jak ktos chce to jest hala z dużym wspólnym placem na łopuszańskiej 47. Ogrzewanie CO z miasta. Plac wielki, osłonięte od ulicy, kameralnie. Cieć na bramie.
Jest to jakiś obiekt hala + biura, ale możliwe ze wynajmą oddzielnie. Do tego mogą mieć coś jeszcze, trzeba dzwonić i pytać bo hal jest kilkanaście. To chyba jakaś stara baza transportowa, albo przedsiębiorstwo z PRL.
Można tam robić grube imprezy na placu, idealna miejscowa na jakiegoś grilla z darciem mordy bo i tak nikt nie usłyszy
20 PLN netto z metra przy dużych halach Janusz - Czw 18 Lut, 2016
KarQ napisał/a:
To nie byłby głupi pomysł, takie partycypowanie w kosztach wszystkim by się opłacało.
Tylko wiecie ze takie spółki też bywają często mocno problematyczne? Bonczek - Czw 18 Lut, 2016
Janusz napisał/a:
KarQ napisał/a:
To nie byłby głupi pomysł, takie partycypowanie w kosztach wszystkim by się opłacało.
Tylko wiecie ze takie spółki też bywają często mocno problematyczne?
Jak sie z pizdziakami wchodzi w biznesy to tak jest.Kenet - Czw 18 Lut, 2016 KarQ - Pią 19 Lut, 2016
Janusz napisał/a:
Tylko wiecie ze takie spółki też bywają często mocno problematyczne?
A to niby czemu? Określa się warunki na wejściu i z czapki.