To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Fabia

zajcev_28 - Sob 05 Gru, 2015

Potwierdzam Gość kupił, widziałem go wczoraj.

szkoda, przebił mnie..

KarQ - Pon 07 Gru, 2015

My tu pierdu pierdu a Fabka daje radę.
Potrzebuje jeszcze jednego takiego darmowoza. Może ktoś z waszych znajomych/rodziny chce bądź planuje sprzedaż sprawdzonego auta? Zakres cenowy +/- 20.000 który jest elastyczny w dół.
Diesle w zasadzie odpadają, nacisk na benzynę.

Cartoon - Pon 07 Gru, 2015

Mogę Ci odstąpić leasing na C-maxa ;) +- 20k do ręki i +-40k do spłaty ;)
GeKo - Pon 07 Gru, 2015

KarQ napisał/a:
My tu pierdu pierdu a Fabka daje radę.
Potrzebuje jeszcze jednego takiego darmowoza. Może ktoś z waszych znajomych/rodziny chce bądź planuje sprzedaż sprawdzonego auta? Zakres cenowy +/- 20.000 który jest elastyczny w dół.

Auto żony dobrego znajomego.
Z tego co wiem mechanicznie zawsze zadbane, wizualnie wymaga poprawek, oprócz parkingowych przycierek które nie były naprawiane żadnej kolizji nie miało.
http://otomoto.pl/oferta/...090c1b;promoted

Czy cena dobra nie wiem, nie porównywałem.

KarQ - Pon 07 Gru, 2015

Cartoon, leasingów póki co mi wystarczy :]
GeKo, dzięki za ofertę, trochę podupadła ta astra. Dostałem dziś info od znajomego że będą w następnym tygodniu takie Astroloty 1.6Pb 2011-12r z nalotami w okolicach 50kkm. Państwówka zmienia flotę więc poczekam :faja:

Rasputin - Pon 07 Gru, 2015

Micre bym zaproponował ale to nie te budżety. Za wysokie :D
KarQ - Wto 08 Gru, 2015

To nie temat o WrakRace :)
was79 - Wto 08 Gru, 2015

Za większy budżet: Astra kombi, prawie wszystko co było dostępne łącznie z siedziskami rozsuwanymi (ksenon skrętny, navi, klim autom. jakieś asystenty, 17", welur), 1.7cdti - 110KM, czarny metalik, 199kkm, serwis aso, auto jeździ i wygląda jak nowe.
Ten model:

EmerytRs2 - Wto 08 Gru, 2015

Bez ceny sie nie liczy. :D
was79 - Wto 08 Gru, 2015

Dzisiaj będzie wystawiony - wrzuce linka. Auto żony kumpla, coś koło 35, do urwania.
KarQ - Wto 08 Gru, 2015

Was nie ten budżet i jednak skłaniam się przy benzynie. Te o których wspomniałem to jeszcze Astry H i ceny ich bedą 20+, przy tej budżet zdecydowanie za duży.
Bonczek - Wto 08 Gru, 2015

Do ilu szukasz?
KarQ - Wto 08 Gru, 2015

KarQ napisał/a:

Może być naprawdę tani jak np. Fabka, górna granica to +/- 20k.

EmerytRs2 - Śro 09 Gru, 2015

A jest teraz fabka do sprzedania granat kombi jakis 2006 rok. Z niemiec. Ok. 200kkm na blacie. Cena 12kpln
anjas - Śro 09 Gru, 2015

A może fabianerro 1.4 tdi? Mogę sprzedać i kupić Yarisa TS od Franka :rotfl: