zajcev_28 - Sob 05 Gru, 2015 Potwierdzam Gość kupił, widziałem go wczoraj.
szkoda, przebił mnie..KarQ - Pon 07 Gru, 2015 My tu pierdu pierdu a Fabka daje radę.
Potrzebuje jeszcze jednego takiego darmowoza. Może ktoś z waszych znajomych/rodziny chce bądź planuje sprzedaż sprawdzonego auta? Zakres cenowy +/- 20.000 który jest elastyczny w dół.
Diesle w zasadzie odpadają, nacisk na benzynę.Cartoon - Pon 07 Gru, 2015 Mogę Ci odstąpić leasing na C-maxa +- 20k do ręki i +-40k do spłaty GeKo - Pon 07 Gru, 2015
KarQ napisał/a:
My tu pierdu pierdu a Fabka daje radę.
Potrzebuje jeszcze jednego takiego darmowoza. Może ktoś z waszych znajomych/rodziny chce bądź planuje sprzedaż sprawdzonego auta? Zakres cenowy +/- 20.000 który jest elastyczny w dół.
Diesle w zasadzie odpadają, nacisk na benzynę.
Auto żony dobrego znajomego.
Z tego co wiem mechanicznie zawsze zadbane, wizualnie wymaga poprawek, oprócz parkingowych przycierek które nie były naprawiane żadnej kolizji nie miało.
http://otomoto.pl/oferta/...090c1b;promoted
Czy cena dobra nie wiem, nie porównywałem.KarQ - Pon 07 Gru, 2015 Cartoon, leasingów póki co mi wystarczy GeKo, dzięki za ofertę, trochę podupadła ta astra. Dostałem dziś info od znajomego że będą w następnym tygodniu takie Astroloty 1.6Pb 2011-12r z nalotami w okolicach 50kkm. Państwówka zmienia flotę więc poczekam Rasputin - Pon 07 Gru, 2015 Micre bym zaproponował ale to nie te budżety. Za wysokie KarQ - Wto 08 Gru, 2015 To nie temat o WrakRace was79 - Wto 08 Gru, 2015 Za większy budżet: Astra kombi, prawie wszystko co było dostępne łącznie z siedziskami rozsuwanymi (ksenon skrętny, navi, klim autom. jakieś asystenty, 17", welur), 1.7cdti - 110KM, czarny metalik, 199kkm, serwis aso, auto jeździ i wygląda jak nowe.
Ten model:
EmerytRs2 - Wto 08 Gru, 2015 Bez ceny sie nie liczy. was79 - Wto 08 Gru, 2015 Dzisiaj będzie wystawiony - wrzuce linka. Auto żony kumpla, coś koło 35, do urwania.KarQ - Wto 08 Gru, 2015 Was nie ten budżet i jednak skłaniam się przy benzynie. Te o których wspomniałem to jeszcze Astry H i ceny ich bedą 20+, przy tej budżet zdecydowanie za duży.Bonczek - Wto 08 Gru, 2015 Do ilu szukasz?KarQ - Wto 08 Gru, 2015
KarQ napisał/a:
Diesle w zasadzie odpadają, nacisk na benzynę.
Może być naprawdę tani jak np. Fabka, górna granica to +/- 20k.EmerytRs2 - Śro 09 Gru, 2015 A jest teraz fabka do sprzedania granat kombi jakis 2006 rok. Z niemiec. Ok. 200kkm na blacie. Cena 12kplnanjas - Śro 09 Gru, 2015 A może fabianerro 1.4 tdi? Mogę sprzedać i kupić Yarisa TS od Franka