Anonymous - Pią 09 Paź, 2015 Bezkonkurencyjne w kategori stosunku ceny do wyników bo są szybsze auta w tej klasie,niestety kosztują duzo wiecejKamill - Pią 09 Paź, 2015
rabarbar napisał/a:
Bezkonkurencyjne w kategori stosunku ceny do wyników bo są szybsze auta w tej klasie,niestety kosztują duzo wiecej
Jakie? R5? s1600? To już nie są auta do amatorki.Anonymous - Pią 09 Paź, 2015 Chocby lotek,speedster ze swapem k20,honda s2000,czy chocby mocniej nadlubane mr2.
A na marginesie -auta R5 to nie ta klasa Kamill - Pią 09 Paź, 2015
rabarbar napisał/a:
Chocby lotek,speedster ze swapem k20,honda s2000,czy chocby mocniej nadlubane mr2.
A na marginesie -auta R5 to nie ta klasa
W teorii te auta są mocniejsze, ale nie wiem czy realnie będą szybsze na supersprincie, może honda, bo lotek mogłby na tych dziurach nie poradzić, szczególnie na bmwch.Anonymous - Pią 09 Paź, 2015 Realnie sa szybsze.s2000 po modach ale bez cudów wianków(dyfer,zawias,laminatów troche) 1.44 na pozen.arssss - Pią 09 Paź, 2015 Semi plus tein pozen
Kubek_KSJZ - 1:57.37 SW20 3S-GE
"BTW tak jak wspomniano wcześniej ja robię na semi i tein'ie 1:57.XX wolnossącą MR2 175hp i będzie lekkko z 1250-1300kg, z pełnym wnętrzem, klimą, wspomaganiem, ABS itd.
Nie jestem stigiem, na TP byłem pierwszy raz w tym roku, nie jest to mega czas ale nie taki zły jak piszą i sądzą niektórzy teoretycy na temat tego auta a nie mający za wiele styczności z nim."Kamill - Pią 09 Paź, 2015
rabarbar napisał/a:
Realnie sa szybsze.s2000 po modach ale bez cudów wianków(dyfer,zawias,laminatów troche) 1.44 na pozen.
W takich warunkach jak na zdjęciu też? No więc nie wiadomo, bo nikt tym nie startuje w supersprintach. A czy jest za droga, nie wiem, jeżeli była by konkurencyjna to myśle że by ktoś tym jednak wystartował, ale sie nie dowiemy przynajniej narazie:)
kaziu1985pn - Pią 09 Paź, 2015 Ale się zapędziliście z tym lotusem i s2000 to trochę nie ta kategoria cenowa startów:) chodzi mi po glowie kupienie zdrowej budy e30 i przerzucenie wszystkiego do niej Wizy auto wazy 880kg a i ile ma KM to tylko on wie chyba:DEmerytRs2 - Pią 09 Paź, 2015 PAnowie
Wróćcie do korzeni, bezkonkurencyjne to jest clio w kazdej dziedzinie !!Anonymous - Pią 09 Paź, 2015 Kamill, a dlaczego miałaby byc niekonkurencyjna skoro waży niewiele wiecej,ma 100KM wiecej i duzo bardziej zaawansowany zawias?Dlaczego ich nie ma?mysle ze powodem jest cena i dostepność,zarówno aut jak i części.Pewne znaczenie ma tez napewno moda na dane auta.Przeciez jeszcze 7-8 lat temu beemek tez było bardzo mało w amatorkach,dopiero BMW Challange i Is Cup doprowadził do wysypu tych aut
kaziu1985pn, my se tak tu tylko pierdolimy głupoty,chyba nie sadziłes ze tak sobie założysz temacik,sprzedasz autko i nikt tu nie wpadnie poekspercićkaziu1985pn - Pią 09 Paź, 2015 rabarbar, według mnie bardziej za tym stoi smieszna cena części zamiennych wystarczy takim nietypowym wpierd sie w opony i już kłopot bo części blacharskie nie do dostania albo za worek kasy kaziu1985pn - Pią 09 Paź, 2015 EmerytRs2, ex Leonowe calkiem całkiem gwint wydech program jest tylko odchudzić trochę