To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Poszukiwania terenówki/suva (2005-2008)

Anonymous - Nie 06 Wrz, 2015

Bonczek napisał/a:
Justine napisał/a:
Pajero jest nie do zajechania, chyba najmniej awaryjne Mitsu obok Lancera i Colta :)

To sa jeszcze inne modele w ofercie? :rotfl:

Przecież to tylko połowa gamy ;D Jest jeszcze ASX, Outlander i L200 ;)

dzik - Nie 06 Wrz, 2015

Pitt, jak często latasz trasy to nie będziesz zachwycony z takiego wyboru.
Anonymous - Nie 06 Wrz, 2015

Do miasta tez słaby wybór,Pitt juz kiedys o tym rozmawialismy-po miesiącu jak minie pierwszy podjar zacznioesz sie w tym meczyć
karoluPL - Pon 07 Wrz, 2015

Qukie napisał/a:
P.S. Ktoś może sprawdzić historię Alfy po kodzie VIN?

Nie wiem czy na świecie występuje tak duża baza danych, żeby zmieściła historię serwisową alf w jednym miejscu :rotfl:

PiTT - Pon 07 Wrz, 2015

rabarbar napisał/a:
Do miasta tez słaby wybór,Pitt juz kiedys o tym rozmawialismy-po miesiącu jak minie pierwszy podjar zacznioesz sie w tym meczyć

no zobaczymy, chwilowo robie rozeznanie i jak cos mi wpadnie w oko to wtedy bedzie decyzja
moze byc tez outback, xc90 albo xc70...
po prostu "normalne, przeciętne" auto mnie męczy bardziej niż ew. pozycja w terenówce :)
męczy mnie myślenie czy parkując między 2 autami będę miał z każdej strony obite drzwi, czy zostawiając fure na ulicy bedę miał nadal lusterka lub inne akcesoria które są pożądane na rynku części zamiennych :)
wiem ze to problemy praktycznie kazdego nowego auta, ale mnie juz to po prostu nie bawi ;)

Anonymous - Pon 07 Wrz, 2015

karoluPL - Pon 07 Wrz, 2015

te c4 cactusy to chyba nie mają nawet opcji zamykania drzwi, bo i tak ich nikt nie ukradnie :rotfl:
PiTT - Pon 07 Wrz, 2015

wydzielilem temat zeby burdelu nie bylo
nie no, cactusa to ciezko nazwac sensownym pomyslem :)
rownie dobrze multiple moge zaczac szukac :)

z dotychczasowych pomyslow
- land cruiser
- pajero
- grand cherokee
rewerwowo
- outback
- xc70

najbardziej sklaniam sie ku pierwszym typom bo nie ma tu kompromisow, po prostu auto takie jakiego szukam :)

Siadly - Pon 07 Wrz, 2015

A według mnie cuctas na żywo prezentuje się fajnie. Tylko w jakimś mniej krzykliwym kolorze.
PiTT - Pon 07 Wrz, 2015

cos czuje ze poszukiwania pojda w kierunku subaru, outback albo forester
niby legacy tez sie nadaje, ale nie spelnia jednego wymogu, czyli wyższego auta :)

Kamill - Pon 07 Wrz, 2015

Tak jak pisałem Land cruisera ma PGmaster, ciąga nim M3.
A ja bym poszedł na twoim miejscu w X5. Jeżeli passat Ci sie znudził w niecały rok to japoniec znudzi Ci się w miesiąc. Ewentualnie tego outbacka H6, pełny wypas, automat i trochę mocy.
BTW każde auto 4x4 na dużej oponie będzie pływać po drodze, dodatkowo będzie rzucać na koleinach, będzie też mułem przy wyższych prędkościach. To jest auto dla leśniczego, albo dla ruskich, albo tak jak PGmaster ma do ciągania lawety.
BTW Jak jechałem teraz do Białej Podlaskiej, to jechały od granicy 4 tiry wyładowane nowymi ładami nivami. Za 2 lata to auto będzie miało 40stolecie produkcji !!!

zajcev_28 - Pon 07 Wrz, 2015

http://lada.bulat.pl

Cytat:
W chwili obecnej posiadamy samochody Łada 4x4 z rocznika 2014. W stosunku do rocznika 2009 producent wprowadził około 50 zmian, w tym między innymi: wspomaganie kierownicy, ABS, nowe wały napędowe, tylne zawieszenie, zestaw wskaźników, przednie lampy postojowe, lusterka zewnętrzne, tylna kanapa i wiele innych

Cena samochodu z rocznika 2014 wynosi
44.000,00 zł brutto.

Najlepiej wyglądają te zmiany wprowadzone przez producenta :rotfl:

was79 - Pon 07 Wrz, 2015

W padżero, ale częściej w kruzerze, zawsze widzę jeden typ kierowcy: starszy siwy gość, z wyraźną lub pyerdolną nadwagą, sapiący na sama myśl o konieczności popełnienia najmniejszego wysiłku fizycznego, często w stale przedzawałowym. Ćmi marlboro setki. Na prawym stara, równie otyła, ale nie przyjmująca tego do wiadomości. Z wyraźnie zarysowaną brwią i cieniami w kolorze niebieskim. Przerzedzone włosy i dość mocna opalenizna.
Maciusiowy - Pon 07 Wrz, 2015

Niva wciąż dostępna we wschodnich Niemczech jako nowy samochód
PiTT - Pon 07 Wrz, 2015

was79 napisał/a:
W padżero, ale częściej w kruzerze, zawsze widzę jeden typ kierowcy: starszy siwy gość, z wyraźną lub pyerdolną nadwagą, sapiący na sama myśl o konieczności popełnienia najmniejszego wysiłku fizycznego, często w stale przedzawałowym. Ćmi marlboro setki. Na prawym stara, równie otyła, ale nie przyjmująca tego do wiadomości. Z wyraźnie zarysowaną brwią i cieniami w kolorze niebieskim. Przerzedzone włosy i dość mocna opalenizna.

z opisu wynika mi obraz typowego mieszkańca śląska a nie koniecznie terenówki :D