Toldi - Wto 10 Mar, 2015 Poszedl za 21. Mam jeszcze felgi i inne rzeczy wiec jeszcze pare tys wpadnie . Przejechal 400 km do Przemyśla bezawaryjnie. Nowy wlasciciel juz sie w nim zakochal Kamill - Wto 10 Mar, 2015 Piękne auto z wielkimi tradycjami.Toldi - Wto 10 Mar, 2015 Dzieki koma600 - Wto 10 Mar, 2015 co za furka teraz ?karoluPL - Wto 10 Mar, 2015 teraz to musi być octa RS Jakarti - Śro 11 Mar, 2015
Cytat:
teraz to musi być octa RS
jest tu gdzieś Marek?
ile taki RS pali Ci Marek?
w trasie i w trybie mieszanym
i ile kosztuje taka wersja, w której człowiek nie czuje sie Skodziażem? Toldi - Śro 11 Mar, 2015 teraz chyba sprzedam tez Clio i dołoże do czegos - jeszcze nie wiem do czego, ale musiec bedzie to juz jakos jechac. Moze nie jak seat, ale zeby wstydu nie było. I raczej w 5 furtkachCartoon - Śro 11 Mar, 2015 W Wawie widuję ostatnio praktycznie codziennie białe octy RS (ciągle te same dwie sztuki ) - jak na skodę to wygląda to dobrze koma600 - Śro 11 Mar, 2015 Toldi, jak coś z clio będziesz sprzedawał to daj znaka.PiTT - Śro 11 Mar, 2015
Cartoon napisał/a:
W Wawie widuję ostatnio praktycznie codziennie białe octy RS (ciągle te same dwie sztuki ) - jak na skodę to wygląda to dobrze
to fakt, jak w koncu wypuscili na drogi zamowione rs'y to calkiem sporo ich widac
ja ostatnio podczas przejazdzki rowerowej po okolicy trafilem 3 szt., 2 biale i 1 niebieskaCartoon - Śro 11 Mar, 2015 Swoją drogą - zdecydowanie wolałbym focusa ST w kombiaku niż taką octę...