rasta - Nie 08 Lut, 2015 Ja na rolki używam PiTT - Nie 08 Lut, 2015
Kamill napisał/a:
No tak masz racje i podświetlenie miała i czas mierzyła, minęło 25 lat i co ten twój gshock więcej potrafił ?
Obrazek
pamietam jak w pod koniec podstawowki za uzbierana kase z urodzin i innych okazji kupilem sobie w austrii pierwszego Casio z termometrem... jaralem sie okrutnie, w PL tez byly, ale sam fakt ze wykorzystalem kase na wyjazd z dziadkami na ten zegarek byl przebiegly
i pierwszy raz spotkalem sie z rabatem, gosc ze sklepu dal go z uwagi na fakt ze bylem pierwszym klientem tego dnia Anonymous - Nie 08 Lut, 2015 decatlonówki dobre sikory,wytrzymałe i nie szkoda.mi sie nie chce codziennie zmieniac na treningilukp - Nie 08 Lut, 2015
PiTT napisał/a:
rasta napisał/a:
Ja jestem jak dziecko ostatnio mój g-shock jest czerwony
a moj niebieski
nie wiem o co chodzi, ale poza klasycznym meskim sikorem, jara mnie taka plastikowa zabawka
oczywiscie pod pretekstem tego ze bedzie na rower, basen i silke
jak tego puszcze to w jego miejsce wskoczy Rangeman
jaki dokładny model tego casio ?PiTT - Nie 08 Lut, 2015 ten moj niebieski gwn-1000
a rangeman gw-9400, podoba mi się a ze jest podobny do tego co juz mam to sie go pozbywam Kenet - Nie 08 Lut, 2015 GWN1000B-1B ?
Sziejt spóźniłem się.PiTT - Nie 08 Lut, 2015 podobal mi sie jeszcze GWA-1000, ale brak podswietlenia i wylacznie analog go przekreslil, ale trzeba przyznac ze kawal skurczybyka
lukp - Nie 08 Lut, 2015 kurde spodobał mi się ten gwn-1000 , muszę poszukać gdzie go tanio sprzedają Kamill - Nie 08 Lut, 2015 Jak lubicie duże to U boat, albo nienajgorsze podróby od parnisa
PiTT - Nie 08 Lut, 2015 jest jeszcze czarny, ale jakos na zywo nie urywa dupska
w Pasazu Grunwaldzkim sa od reki, ale ceny niezbyt okazyjne
lukp - Nie 08 Lut, 2015 niebieski bardziej mi podchodziPiTT - Nie 08 Lut, 2015
Kamill napisał/a:
Jak lubicie duże to U boat, albo nienajgorsze podróby od parnisa
Obrazek Obrazek
to sa juz normalne zegarki a w takich to juz mam swoich faworytow
g-shocki lubie za to ze sa g-shockamilukp - Nie 08 Lut, 2015 z normalnych to tag heuer lub omega PiTT - Nie 08 Lut, 2015
lukp napisał/a:
z normalnych to tag heuer lub omega
tu sie dopiero zaczyna zabawa z zegarkami, wymieniac i rozmawiac o modelach mozna godzinami
to co dla niektorych jest sufitem dla innych jedynie podloga
panerai za ponad 100k lub vacheron lub jaeger za kilka razy wiecej
tag i omega to taki casio dla kolekcjonerow, ale fakt lubię te marki... dodam jeszcze iwc
do rolka jakos nie moge sie przekonac, mimo ze submarinera chetnie bym przyjal w prezencie
to co jest fajne z takimi zegarkami to swiadomosc tego ze w kazdej chwili mozna sprzedac bez kosmicznej straty... czasami nawet zarobic lukp - Nie 08 Lut, 2015 rozmowa o zegarkach to jak mrozowa o autach nie ma końca