rasta - Wto 03 Lut, 2015 Samsung jak będzie miał kaprys to kup sony i spuści jak wodę klozetem Bonczek - Wto 03 Lut, 2015 A żeby ich microsoft kupił i pleyaka udusił rasta - Śro 04 Lut, 2015 To by już było niezdrowe...Bonczek - Śro 04 Lut, 2015 Na pohybel hejterom xboxa!
EDIT: BTW to by był zajebisty gest z ich strony. Fajnie sie obserwuje takie gierki wsród kolosów. To tak jak Apple potrzebował dobrej technologi do Touch ID - jako ze jej nie mieli, kupili firmę która ja miała i pozbawili tej przyjemności pozostałych graczy was79 - Śro 04 Lut, 2015 Na pohybel konsolom, tylko taboret się liczy!1
Bonczek - Śro 04 Lut, 2015 O fak, niektórzy tak u mnie w biurze siedzą was79 - Śro 04 Lut, 2015 Ładne denka od jabola, zamiast bryli, będą nosić niedługo PiTT - Śro 04 Lut, 2015
Cartoon napisał/a:
dzik napisał/a:
roj napisał/a:
Świetnie, akurat z4 juz pewnie będzie w akceptowalnej cenie
Niech spadają z tym gównem, z ulgą wróciłem do samsunga.
Jesteś chyba jedną z niewielu osób, które są zadowolone z telefonów samsunga...
jestem tu!
po zmianie lg g3 na sams s5 jestem zdecydowanie bardziej z niego zadowolony
oczywiscie nie zastapi mi ajfona ktory jest numer 1, ale jako telefon zastepczy jest na serio bardzo przyzwoitydzik - Śro 04 Lut, 2015
Cartoon napisał/a:
dzik napisał/a:
roj napisał/a:
Świetnie, akurat z4 juz pewnie będzie w akceptowalnej cenie
Niech spadają z tym gównem, z ulgą wróciłem do samsunga.
Jesteś chyba jedną z niewielu osób, które są zadowolone z telefonów samsunga...
Moją Żona zakochana w samsungach, ja dobrze wspominam, błąd w postaci Z1 którego nikt nie chce i teraz Note 4 który jak dla mnie nie ma żadnych wad.
Sony to gówno, psuje się non stop a serwis tylko jeden i beznadziejny.zefir - Śro 04 Lut, 2015 kurde a ja apropo Sony mam zupełnie inne odczucia.
Absolutnie nie mialem z nim problemów, przez zamiennik ładowarke stykową, spaliła się płyta główna i ogarneli mi telefon w 4 dni bez gadania łącznie z wysyłką do serwisu.
Mysle ze jedynym problemem Samsunga to ciągle plastikowość tych telefonów.
Ale pomijając to z Note4 naprawde jestem mega zadowolony.
a Sony Z1 sprzedałem w kilka dni.Kenet - Śro 04 Lut, 2015 Teraz samsung poszedł w metalowe ramki w modelach alfa i tam a3 czy a5 - nie śledzę, ale macałem w saturnie to źle nie wyglądały.zefir - Śro 04 Lut, 2015 mam też metalową ramke w note 4 ale jakość Sony Z1 czy tam Z3 bardziej pasuje.
aaa i Samsung ogarnął jeden rzecz luksusowo - szybkie ładowanie, ta ładowarka ładuje mi note w 30 min do 50% a 1:20h do 100%. Miszcz wyścik!Bonczek - Śro 04 Lut, 2015 iPhone 6 dzisiaj skubany 2 dzień bez ładowania (coprawda dwa dni pełne spotkań) i jeszcze 23%. Transmisja danych aktywna, wyświetlacz rozjaśniony na maksa. Dobre to dzik - Śro 04 Lut, 2015 dla ajfoniarza drugi dzień na baterii to fakt godny odnotowania Bonczek - Śro 04 Lut, 2015 Ajfoniarz a Ty jesteś samsungarzem, soniarzem czy kim? Bo kapelusz już jest ustalone