To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - kupię fiaciora 125p

Barejka - Śro 13 Lis, 2013

na solidarnosci stoi pomiedzy zjazdem z ulicy kapucynow a stacja metra ratusz idac chodnikiem napewno go zobaczysz kolor bialy lub kosc sloniowa, jeszcze gdzies widzialem w tym tygodniu taki chyba na ochocie, duzo sie krece jak cos zobacze to dam znac :>
itr 911 - Śro 13 Lis, 2013

dzięks Barej :*
Barejka - Śro 13 Lis, 2013

hehhee o tego mi chodzi ;D
w gogle wlep te cyferki :rotfl:
52.24604,21.005392

budzik - Śro 13 Lis, 2013

2 klocki, Wwa, znalezienie dobrego kanta - niemożliwe...
miras - Czw 14 Lis, 2013

Najpewniej takie cudo można wyhaczyć gdzieś na peryferiach , przy starych osiedlowych garażach. Mój kumpel jak szukał malona to co weekend objeżdżał takie garaże w N.Hucie i trafił 3 "perełki". Dziadkowie mają takie przyzwyczajenia że na niedzielę musi wyczyścić furacza. Trudno się z nimi negocjuje , ale chyba jedyna szansa na coś w "normalnej" cenie.
arssss - Czw 14 Lis, 2013

Jutro podpytam,bo mam garaż w miejscu gdzie jest jakieś 40 innych garaży więc może ktoś gdzieś coś bunkruje :)
itr 911 - Czw 14 Lis, 2013

budzik napisał/a:
2 klocki, Wwa, znalezienie dobrego kanta - niemożliwe...

Auto nie musi być z wawy.Jak się trafi coś sensownego to podjadę.

Barej dzieki jutro podjadę na luknę ;D

Rasputin - Pią 15 Lis, 2013

To ja się podłącze :faja: Jakby ktoś widział/słyszał o Fiacie 126p BIS (dla nie wtajemniczonych miał silnik 700 i z tyłu "normalny" bagażnik). Jest jeden warunek. Musi być biały :rotfl: Prezent ślubny więc mam jeszcze trochę czasu (czerwiec) ale nie chce zostawiac sobie tego na ostatnia godzinę :faja:
siema - Pią 15 Lis, 2013

Żeby mi się nikt w kolejkę nie wpakował, to przypominam, że ja od stycznia szukam białego 125p z 1991r. (http://forum.hothatch.org...p=571895#571895 ) :faja:
kamil - Pią 15 Lis, 2013

ostatni rok produkcji - z okrągłymi zegarami :)
miałem takiego - czerwonego ...

M - Pią 15 Lis, 2013

Wystarczy mieć kogoś znajomego w PZU kto ma dostęp do bazy klientów i wynajdzie wam takiego dziadka :>
kamil - Pią 15 Lis, 2013

ochrona danych osobowych
M - Pią 15 Lis, 2013

kamil napisał/a:
ochrona danych osobowych

proszę Cię Kamilu

kamil - Pią 15 Lis, 2013

to niezgodne z prawem Maćku
Anonymous - Pią 15 Lis, 2013

Prawo jest niezgodne z życiem i z przyzwyczajeniami w naszym kraju że wszystko się załatwi