Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Renault Clio 3 Sport
Kamill - Pon 21 Paź, 2013
Jakarti napisał/a:
elegancki
czy to nie ten z przystanku?
Nie, to ten z paczkomatu Shymek - Pon 21 Paź, 2013 Nie to ten składany z 3 czy 4 dzięki temu jest bezwypadkowy bo żadna ćwiartka nie była uszkodzona Anonymous - Pon 21 Paź, 2013 Fajny majtkowy kolor , to w czwartek będziesz sie lansił ? Toldi - Wto 22 Paź, 2013 ogladalem go ponad rok temu jak swojego szukałem.
mi się nie podobal bo był zaniedbany lakierniczo i spojler dachowy dziwnie założony, wyrzezał lakier na dachu ( jeśli to faktycznie ten , ale po rejestracji raczej ten )
i jak mnie wlasciciel przewiózł i zaciagal na zakrętach reczny to przestal mi się podobać
oby był zdrowy jako tako Jakarti - Wto 22 Paź, 2013 na gruby serwis sie odda i bedzie git.
takie auta to sie kupuje od Anjasa albo Jakartiego. mojego nikt nie chcial z forum niestety ;(was79 - Wto 22 Paź, 2013 A mojego to już nie wymieniłeś Jakarti - Wto 22 Paź, 2013 nie bo nie mogles sie namyslic na sprzedaz w dogodnym dla mnie czasie Toldi - Wto 22 Paź, 2013 to kiedy robimy spot RS'ów?? Jakarti - Wto 22 Paź, 2013 ja mogę prawie zawsze ale najwczesniej o 21-22 buni - Pon 04 Lis, 2013 poniewaz sie cos pojawilo na horyzoncie sprobujmy sprzedac :
Clio III Sport
2008 rok kolor niebieski metalic , 59tys km , stołki recaro ( bez przetarć )
panoramiczny dach
org felgi polakierowane na bialo , z oponami potenza re070 ( zakupione nowe , przejechaly 5 tys km )
dolozony tylny spoiler nad szyba
dolozone koncowki wydechu z kwasowki
klocki ds performance
remap by GEKO ( tylko pb98 lub lepsze )
esp , tempomat ,klima, el. szyby , el. dach . org. radio z mp3 -> wszystko dziala.
2 karty hands free
aktualne ubezp oc , przeglad.
z wazniejszych rzeczy : auto miało lakierowany tylny lewy blotnik ( mam zdjecia z przed naprawy . z takim uszkodzeniem sprowadzone bylo z Francji ) . zaden inny element nie byl lakierowany
cena 38k , numer do mnie 6671OOO9O
wiecej zdjec wrzuce w osobnym temacie wieczoremJakarti - Pon 04 Lis, 2013 ładne Kamill - Pon 04 Lis, 2013 Struś aż jajko zniósł z wrażenia jak przechodził.Gaydek - Pon 04 Lis, 2013
buni napisał/a:
poniewaz sie cos pojawilo na horyzoncie
Biały RS 250? Jakarti - Śro 06 Lis, 2013 ostatnio jadę sobie jadę..
myślę sobie co by zrobić żeby w Clio było więcej mocy..
jedyne co mi przyszło do głowy to kupić Megane Gaydek - Śro 06 Lis, 2013