To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Sprzedam Najlepszą Lagunkę od Czesia

Jakarti - Pią 26 Lip, 2013

mi napisał/a:
zamienię na 2 używane skarpetki (z 2 różnych par)

przeplacasz co najmniej jedna skarę..

Anonymous - Czw 15 Sie, 2013

BUMP http://otomoto.pl/renault-laguna-C30274405.html
PiTT - Czw 15 Sie, 2013

a co bylo z tylem robione bo spasowanie klapy zakladam ze nie fabryczne :)
znajomy mial w tej budzie tylko chyba nieco starszy... ile sie nasluchalem od niego ile tam kasy wpompowal to chyba bym nikomu nie polecil...
oczywiscie ciezko generalizowac i byc moza ta konkretna sztuka to bezawaryjna igielka ;)

aaa, ciekawostka, wpadkowal podczas 1.5 rocznego uzytkowania 1/3 wartosci auta, sprzedal znajomemu w stanie nie wymagajacym aktualnego wkladu a podczas pierwszego wyjazdu fura totalnie sie rozkraczyla :D

Anonymous - Czw 15 Sie, 2013

To przedlifty tak sie sypały od 2003-2004 jest naprawdę git. Ta zrobiłem od stycznia 10 000 km i kompletnie bezawaryjnie . Klapa tak wyszła na zdjęciu , będzie trzeba nowe zdjęcie pstryknąć :)
KarQ - Czw 15 Sie, 2013

I zdobądź kołpak.
Przem_106 - Czw 15 Sie, 2013

I podprostuj felgę ;D
Przem_106 - Czw 15 Sie, 2013

PiTT napisał/a:

znajomy mial w tej budzie tylko chyba nieco starszy... ile sie nasluchalem od niego ile tam kasy wpompowal to chyba bym nikomu nie polecil...
oczywiscie ciezko generalizowac i byc moza ta konkretna sztuka to bezawaryjna igielka ;)

aaa, ciekawostka, wpadkowal podczas 1.5 rocznego uzytkowania 1/3 wartosci auta, sprzedal znajomemu w stanie nie wymagajacym aktualnego wkladu a podczas pierwszego wyjazdu fura totalnie sie rozkraczyla :D

O to to...

Mój znajomy kupił taką 1,8 kombi i w gazie. Kupił od swojego kolegi :wall:
Trochę pojeździł i w zeszłe wakacje wybrał się do Chorwacji w noc poślubną.
Prawie całą kasę uzbieraną z wesela wpier....lił w naprawę laguny żeby wrócić do Polski!
Zaczęło się od pompki sprzęgła, a skończyło na całym sprzęgle i jakiś blokadach kodu itp.
W końcu po około tygodniu wrócił o własnych siłach i sprzedał auto za ok. 14tyś .......

........ nowy nabywca dzwoni do niego do dziś.................

......... i przeklina, że włożył już w auto drugie tyle ;D ;D ;D

KarQ - Pią 16 Sie, 2013

Laguną do Chorwacji... odważnie :lol:
Konrad - Pią 16 Sie, 2013

Eeee tam :P Tak jak czesio pisze po 2004 roku już nie były takie wadliwe, zmienili dostawcę elektroniki wg aso. Nie wiem jak cześkowe 19dci ale 2.0t silnikowo nie było złe. U mnie praktycznie bezproblemowo przelatała 210000km w tym pod moją nogą conajmneij 40000 bez oszczędzania. Jak w każdym aucie zależy kto i jak jeździł samochodem wcześniej. :rotfl:

Ogólnie powodzenia w sprzedaży, ja swoją sprzedawałem pół roku :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Anonymous - Pią 16 Sie, 2013

Sąsiad ma taką samą z 2005 roku , ok 200 000 km zrobione , najpierw jeździł jego ojciec teraz on . Jedyne co wymienili to pompe ABS /ESP . używana ok 500-600 ziko
MoRToN - Pią 16 Sie, 2013

Rodzice mieli takiego przedlifta 2.0 IDE. Choy temu samochodu w dupe.
M - Pią 16 Sie, 2013

Czesław czemu sprzedajesz?
Niemy - Pią 16 Sie, 2013

Bo nikt nie chce się zamienić :-D
Anonymous - Pią 16 Sie, 2013

bo już się nią najeździłem ;) poza tym przymierzam się do założenia firmy i lepiej mieć więcej gotówki niż mniej :)
M - Pią 16 Sie, 2013

No to jest jakiś argument. A co to będzie za firma?