Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Sprzedam Najlepszą Lagunkę od Czesia
Jakarti - Pią 26 Lip, 2013
mi napisał/a:
zamienię na 2 używane skarpetki (z 2 różnych par)
przeplacasz co najmniej jedna skarę..Anonymous - Czw 15 Sie, 2013 BUMP http://otomoto.pl/renault-laguna-C30274405.htmlPiTT - Czw 15 Sie, 2013 a co bylo z tylem robione bo spasowanie klapy zakladam ze nie fabryczne
znajomy mial w tej budzie tylko chyba nieco starszy... ile sie nasluchalem od niego ile tam kasy wpompowal to chyba bym nikomu nie polecil...
oczywiscie ciezko generalizowac i byc moza ta konkretna sztuka to bezawaryjna igielka
aaa, ciekawostka, wpadkowal podczas 1.5 rocznego uzytkowania 1/3 wartosci auta, sprzedal znajomemu w stanie nie wymagajacym aktualnego wkladu a podczas pierwszego wyjazdu fura totalnie sie rozkraczyla Anonymous - Czw 15 Sie, 2013 To przedlifty tak sie sypały od 2003-2004 jest naprawdę git. Ta zrobiłem od stycznia 10 000 km i kompletnie bezawaryjnie . Klapa tak wyszła na zdjęciu , będzie trzeba nowe zdjęcie pstryknąć KarQ - Czw 15 Sie, 2013 I zdobądź kołpak.Przem_106 - Czw 15 Sie, 2013 I podprostuj felgę Przem_106 - Czw 15 Sie, 2013
PiTT napisał/a:
znajomy mial w tej budzie tylko chyba nieco starszy... ile sie nasluchalem od niego ile tam kasy wpompowal to chyba bym nikomu nie polecil...
oczywiscie ciezko generalizowac i byc moza ta konkretna sztuka to bezawaryjna igielka
aaa, ciekawostka, wpadkowal podczas 1.5 rocznego uzytkowania 1/3 wartosci auta, sprzedal znajomemu w stanie nie wymagajacym aktualnego wkladu a podczas pierwszego wyjazdu fura totalnie sie rozkraczyla
O to to...
Mój znajomy kupił taką 1,8 kombi i w gazie. Kupił od swojego kolegi
Trochę pojeździł i w zeszłe wakacje wybrał się do Chorwacji w noc poślubną.
Prawie całą kasę uzbieraną z wesela wpier....lił w naprawę laguny żeby wrócić do Polski!
Zaczęło się od pompki sprzęgła, a skończyło na całym sprzęgle i jakiś blokadach kodu itp.
W końcu po około tygodniu wrócił o własnych siłach i sprzedał auto za ok. 14tyś .......
........ nowy nabywca dzwoni do niego do dziś.................
......... i przeklina, że włożył już w auto drugie tyle KarQ - Pią 16 Sie, 2013 Laguną do Chorwacji... odważnie Konrad - Pią 16 Sie, 2013 Eeee tam Tak jak czesio pisze po 2004 roku już nie były takie wadliwe, zmienili dostawcę elektroniki wg aso. Nie wiem jak cześkowe 19dci ale 2.0t silnikowo nie było złe. U mnie praktycznie bezproblemowo przelatała 210000km w tym pod moją nogą conajmneij 40000 bez oszczędzania. Jak w każdym aucie zależy kto i jak jeździł samochodem wcześniej.
Ogólnie powodzenia w sprzedaży, ja swoją sprzedawałem pół roku Anonymous - Pią 16 Sie, 2013 Sąsiad ma taką samą z 2005 roku , ok 200 000 km zrobione , najpierw jeździł jego ojciec teraz on . Jedyne co wymienili to pompe ABS /ESP . używana ok 500-600 zikoMoRToN - Pią 16 Sie, 2013 Rodzice mieli takiego przedlifta 2.0 IDE. Choy temu samochodu w dupe.M - Pią 16 Sie, 2013 Czesław czemu sprzedajesz?Niemy - Pią 16 Sie, 2013 Bo nikt nie chce się zamienić Anonymous - Pią 16 Sie, 2013 bo już się nią najeździłem poza tym przymierzam się do założenia firmy i lepiej mieć więcej gotówki niż mniej M - Pią 16 Sie, 2013 No to jest jakiś argument. A co to będzie za firma?