Cassis - Sob 02 Lis, 2013 was79 - Nie 03 Lis, 2013
dzik napisał/a:
Świece i kable zmienione, działa jak zegarek
Ale najbardziej mnie rozwaliło mnie coś innego, wymieniam te zabawki i przygląda się jakiś pan w wieku 65-70, ubrany jak pozostali którzy opuścili kościół po mszy o 12-tej, podchodzi bliżej i pytanie "ile do setki?".
Odpowiadam, mówię o mocy, pyta o więcej detali, jak serwisowane, spalanie itd. I przechodzi do konkretów "jak jest na sprzedaż to niech mi pan poda swój numer, moje 300KM audi stoi u blacharza i szukam czegoś mniejszego i też szybkiego"
Mistrz 106 - Nie 03 Lis, 2013
GeKo napisał/a:
Nie kcem być prorokiem, ale obstawiam wtrysk na 3 garze ;)
hyhyhyhy hothatch.orgGeKo - Nie 03 Lis, 2013
Po prostu rzadko sie zdarza żeby było coś innego. Zwłaszcza jeśli pozostałe rzeczy były robione na bieżąco dzik - Nie 03 Lis, 2013 A tutaj ewidentnie świeca, ale też na trzecim garze
Kończył im się żywot, kable były zmieniane.
Kable zostawiłem nowe, mimo że wg harmonogramu obecne powinny jeszcze długo pożyć to nie wyglądały najlepiej.
W moim poprzednim clio świece też padły wg harmonogramudzik - Śro 06 Lis, 2013 Nieaktualne Cartoon - Śro 06 Lis, 2013 popsuł się? Ekonomista - Czw 07 Lis, 2013 czy odjechał na lawecie? EmerytRs2 - Czw 07 Lis, 2013 Pewnie jakaś kobieta kupiła, kolor się spodobał !!Kuner - Czw 07 Lis, 2013 dzik, stawiasz mi flaszke dzik - Czw 07 Lis, 2013 flaszka będzie
Nie chciał się popsuć drugi raz, odjechał samodzielnie Rasputin - Czw 07 Lis, 2013 Trzeba wypić za nowego właściciela bo nie wie w co się wpakował Franca nie da mu spokoju Kuner - Czw 07 Lis, 2013 Jutro u mnie będzie to zobaczę co to za ruina
P.S Jak pojawi się cień szansy na jeżdżenie w jakimś rpp to będę nim zapoznania jeb.a.ł leon - Sob 09 Lis, 2013 się łezka w oku kręci!