Kenet zapytaj niemca czy nie ma przypadkiem 17'stek
Jestem tuuuuu ;]Rasputin - Wto 07 Maj, 2013 Jak znajdziesz 13'tki to biere od razu!!Yarko - Wto 07 Maj, 2013
AleX napisał/a:
Yarko napisał/a:
Jestem tuuuuu ;]
Alex może złapiemy się jakoś niedługo, to bym sobie przymierzył Anonymous - Wto 07 Maj, 2013
Yarko napisał/a:
AleX napisał/a:
Yarko napisał/a:
Jestem tuuuuu ;]
Alex może złapiemy się jakoś niedługo, to bym sobie przymierzył
Nie widzę przeciwwskazań ;]Janusz - Wto 07 Maj, 2013 istnieje opcja zmiany rozmiaru na 16" ??Kenet - Wto 07 Maj, 2013 Póki co wolałbym sprzedać w obecnym rozmiarze.Qukie - Śro 15 Maj, 2013 te felgi pieknie się prezencą na każdym furexie
Mam dokładnie takie same przemyślenia Będę je kiedyś miał Kenet - Czw 16 Maj, 2013 Oooo biały civ na takim białym atsie to zrobiłby robotę jak stary bilsztajn w astrze na hotlapie z emerytem.M - Czw 16 Maj, 2013 No i 8" - dużo gumy na asfalcieQukie - Pią 17 Maj, 2013 ja już odkładam chaj$, może szejka znowu będzie sprzedawał pół roku i zdążę na zimę Greg - Śro 22 Maj, 2013 Polecam tego handlarza. Kenet - Śro 22 Maj, 2013 Greg
a felgi dalej na sprzedaż, miały pójść do szybkiego nissana, ale trudno o torowego slicka w poszukiwanym rozmiarze. Jakby co to są w Warszawie, można oblookać.
W weekend wystawię na allegro i na hondziarskich forach, tam lubią naciągnięte 195 i mniej M - Śro 22 Maj, 2013 Musisz napisać "RARYTAS" w ogłoszeniu na hondziarskich