napiszczcie mi jaka dokladnie fura chodzi mi o tego SLS loicie te czasy ? Trzeba sobie go kupic ? Czy to jest ten z MercBenz special events ?
możesz go wybrać (tor też) w tzw. "szybkiej grze", czy jak to się w GT5 nazywa...PiTT - Nie 28 Lis, 2010
zefir napisał/a:
masz ustawienie ekspozycji w szybkim menu,
to nie to, efekt mam jakby tv automatycznie dopasowywał jasność do światła w grze
edit: dobra to jakieś dodatkowe ustawienie w tv którego nie da się wyłączyć w trybie gry, wymyślili sobie aktywne oszczędzanie energii, dziwne to trochę
Anjas dzięki za 106 nie mogę dać tu pomuka
co do samej gry...
o co chodzi z Lotusem na torze Top Geara?? posmarowali go olejem na tą okazję?
karwa przecież tam się jechać nie da i nie ma to nic wspólnego z realizmem
próbowaliście pozarzucać dupą na mokrym albo na śniegu?
jestem pod wrażeniem choojowości tej gry, bez kitu
tryb driftu, WTF?!?! masakra
chce ktoś odkupić?
można śmiało postawić obok całej serii Need for Speed, arcadówka i nic więcej
im więcej gram tym mniej mi się podoba
dałem jej szansę, ale już wiem że nawet jak w 2024 wypuszczą GT6 to już jej nie kupię
moja ocena 2/10 i to tylko dlatego że ma całkiem ładną oprawę graficzną... chociaż nie wiem czy nie powinna dostać jednak 1/10 za cały ten czas którego jak widać zupełnie nie wykorzystali na dopracowanie
wracam do Forzy, doładuję konto, pościągam najnowsze paczki z furami i toram Jakarti - Nie 28 Lis, 2010 daj mnie sprobowac o co kaman z tym lotusem
moze Rudi powie jak to jest
a moze to dlatego, ze masz pada i jak to kondzio kiedys powiedzial.. PiTT - Nie 28 Lis, 2010
Jakarti napisał/a:
daj mnie sprobowac o co kaman z tym lotusem
moze Rudi powie jak to jest
a moze to dlatego, ze masz pada i jak to kondzio kiedys powiedzial..
hehe, nie wiem, może tak może nie
za to na nurburgringu starym merolem sl300 jechało się jak po szynach, na całym okrążeniu wypadłem w zielone może 2 razy
w forzie przy dużych prędkościach trzeba już dobrze kontrolować furę, jedno złe dodanie gazy czy przyhamowanie i lecimy w zielone na ostrej, tutaj nic takiego, puk w bandę i dalej lecimy ogniem
może jeszcze odpalę raz tą grę, ale jak dla mnie porażka roku, tak oczekiwana gra okazuje się być mega niedopracowanym knotem qbus - Nie 28 Lis, 2010 może się zbyt wiele po niej spodziewałeś? Bo kurcze aż tak odmienne opinie są aż dziwne.
Ja póki co czekam... narazie i tak nie będe miał czasu grać więc sobie chyba sprawie prezent na Mikołajki poza tym w WRC kariere mam zrobioną dopiero w niecałych 50%.
Tak btw to jak z jazdą po luźnym w GT5?DeeS - Nie 28 Lis, 2010 opony sports hard ? ja na nich po 5 kolkach zrobilem 2.13.4x ale mozna jeszce spokojnie zejsc.PiTT - Nie 28 Lis, 2010
qbus napisał/a:
może się zbyt wiele po niej spodziewałeś? Bo kurcze aż tak odmienne opinie są aż dziwne.
Ja póki co czekam... narazie i tak nie będe miał czasu grać więc sobie chyba sprawie prezent na Mikołajki poza tym w WRC kariere mam zrobioną dopiero w niecałych 50%.
Tak btw to jak z jazdą po luźnym w GT5?
no w zasadzie myślałem, że pójdą nico bardziej w stronę symulatora i odejdą od arcadowego stylu jazdy, niestety bez zmian
to nie tak, że ta gra jest fatalna, przecież niektórym podoba się Need for Speed
jako gierka do rozluźnienia jest git, ale sam model jazdy to dla mnie nieporozumienie
sprawdzcie jaka jest reakcja zarzucenia na rękawie auta albo wprowadzenie go w kontrolowany poślizg
dałem jej szansę po pierwszym graniu, zrobiłem 2 licencję i trochę pojeździłem na kartach, torze top geara i amg na nurbugringu
bez większego problemu za pierwszym razem brązowe medale, po kolejnej próbie srebrne
pamiętam jak kiedyś w GT żeby zrobić licencję w brązie trzeba było się nieźle natrudzić i niektóre trasy poprawiać po ładnych kilka razy
oczywiście wszystkie jazdy testowe na powyłączanych systemach + realistyczne warunki podczas deszczu
GT5 to pewnie najlepsza samochodówka na PS3, ale wg. mnie daleko jej do Forzy jeśli chodzi o fizykę auta
jeszcze jedno, od razu pozamieniałem przyciski do gazu i hamulca
na wzór Forzy pod L2 i R2 gdzie można stopniować siłę gazu i hamulca
edit: ogarnąłem automatyczne ściemnianie ekranu
funkcja dynamiczne zwiększenie kontrastu - trzeba ją wyłączyć i jest git, myślałem że jak "dynamiczne zwiększenie" to nie ma wpływu na zmniejszanie jak zwykle doskonałość tłumaczenia menu mnie pokonała 106 - Nie 28 Lis, 2010 dobra... kupilem ps3 plus gt5...i napi.erdalam... na razie jakies luzne
kolka... tylko czemu 207 gti ma kierownice po prawej stronie
samochodow od groma... torow tez troche jest.... na razie mi sie podoba.106 - Nie 28 Lis, 2010
DeeS napisał/a:
opony sports hard ? ja na nich po 5 kolkach zrobilem 2.13.4x ale mozna jeszce spokojnie zejsc.
jaki tor i jakie auto?
"włącz mi to to Cię zniszcze" by marek w qbus - Nie 28 Lis, 2010 czyli jednak solidny system seller z tego GT5 anjas - Nie 28 Lis, 2010
DeeS napisał/a:
opony sports hard ? ja na nich po 5 kolkach zrobilem 2.13.4x ale mozna jeszce spokojnie zejsc.
bez ścinania szykan? (czas zaliczony, nie czerwony?)
Jeśli tak to ja nie wiem jak Wy to robicie...
106 napisał/a:
jaki tor i jakie auto?
Nurburgring GP/F, mercedes amg sls.PiTT - Nie 28 Lis, 2010 dobra wkręcam Was
nie wyrobiłem sobie jeszcze opinii o GT5
raz cieszy, raz smuci
trzeba mieć GT5 i Forze 3 do pełni szczęścia
kurde faktycznie ciężko zejść do 2.13 na oponach sportowych twardych
sprawdzcie przy napewno takie macie
sportowe twarde a nie rajdowe miekkie Marek23 - Nie 28 Lis, 2010
DeeS napisał/a:
A masz wszystkie pomocy wyłączone? Skid Force przede wszystkim,Active Steeering i ASm czy jak to sie tam nazywa(esp w tej grze).
Bo paru moich ziomków w to gra i nie mogą zejść na 2.14. Napisz proszę, bo po 5 kółkach jadąc pierwszy raz ten tor chyba jednak ciężko...aczkolwiek może Cię nie doceniam. SLS seryjny.
anjas napisał/a:
Reasumując, czy napewno robisz 2.13.x jadąc na twardych i nie przycinając szykan? Jeśli tak to szakunec kurde i szapo ba .
Opony sport hard, dokladnie takie... jest spokojnie do zrobienia. Jak potrenuje to zejde na 2.11,mzoe 2.10 ale na razie mnie nie ma w domu,wiec jak wroce to sie wezme i moze jade na ten konkurs. Ale nie ukrywam,że jadąć 2.13 bez pomocy na tych oponach trzeba isc konkretnie z pomyslem na kazdy zakret.DeeS - Nie 28 Lis, 2010 za chwile siade znowu.
Opony sport hard, wszystko mam na off. Zadnych udogodnien. Tylko ABS mam na 1.
Czas na bialo, zaliczony. Oczywiscie SLS seryjny kolor bialy
Odpalam GT5 przejade sie chwile.Marek23 - Nie 28 Lis, 2010 Myslalem,ze moze na skid forcie jechales,hehe... Jesli tak, to musimy sie umowic w necie moj drogi kartingowcu Ale nadal jestem w szoku,ze na 5 kolku. To bylby mega wyjatek. jednak trzeba poznac fizyke gry, tor, punkty hamowan.