To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Tomcat - Pią 11 Lut, 2011

Janusz napisał/a:
matt napisał/a:
:rotfl:
Obrazek

ehh piekne czasy, prawdziwy dream team

ino wyprostować się nie mogłem :rotfl:

Janusz - Pią 11 Lut, 2011

http://www.youtube.com/wa...feature=related 1:06 robimy dym.. palimy to :D

karwa Tomcat co jest nami nie tak... albo jesteśmy pokazani jak kompletnie nie jedziemy... albo jak popełniamy błąd :D

ale i tak największą wtopę zaliczył Misieq.. nie dość ze na każdym filmiku na którym jest to go obraca.. to jeszcze jechał jako gość... :D zawodnik z licencja :rotfl: szkoda ze go juz nie ma na forum :ban:

Bonczek - Pią 11 Lut, 2011

1:32 mistrz ujęcie!
Tomcat - Pią 11 Lut, 2011

Januszek, to przez te amory tak podskakujemy ? Jakoś w jeździe tego nie czułem...

Tomcat napisał/a:
Januszek, to przez te amory tak podskakujemy ? Jakoś w jeździe tego nie czułem...

raczej nie... ja to czułem w jeździe.. ale generalnie seryjne amory jak się im kończy zakres dziwnie się zachowują... w Radomiu potrafiło mną tak rzucać tylko dużo bardziej na tym najszybszym zakręcie, a wtedy nie były jeszcze wylane droga była równa jak stól a prędkość była dużo większa :)

Loko - Pią 11 Lut, 2011

Janusz napisał/a:
Tomcat napisał/a:

raczej nie... ja to czułem w jeździe.. ale generalnie seryjne amory jak się im kończy zakres dziwnie się zachowują... w Radomiu potrafiło mną tak rzucać tylko dużo bardziej na tym najszybszym zakręcie, a wtedy nie były jeszcze wylane droga była równa jak stól a prędkość była dużo większa :)

Ty to masz obniżone to to Clio czy jak?

Loko napisał/a:

niby są jakieś springi od grand toura, i seryjne amory :) chętnie posłucham co zrobić żeby się tak niezachowywał... bo to jest norma jak zaatakuje naprawdę na granicy zakręt...

jarek-malopolska - Pią 11 Lut, 2011

Janusz napisał/a:
ale i tak największą wtopę zaliczył Misieq.. nie dość ze na każdym filmiku na którym jest to go obraca.. to jeszcze jechał jako gość... zawodnik z licencja szkoda ze go juz nie ma na forum

to fakt, co filmik to obrót, a to ten kolega ma licencje ;) jechały dwa czarne saxo czy jedno tylko zmianił koła miedzy przejadami, bo na jednym te comopotive_y a na innym ujeciu jakies jak by 'blachy", chyba ze to nie ten sam wóz;P

jarek-malopolska napisał/a:
jechały dwa czarne saxo czy jedno tylko zmianił koła miedzy przejadami, bo na jednym te comopotive_y a na innym ujeciu jakies jak by 'blachy", chyba ze to nie ten sam wóz;P

dwa czarne saxoloto jechały... jedno na compomotivach i to jest Misieq który kiedys tu był. A własciciela tego saxo na stalóffkach nie znam

Loko - Pią 11 Lut, 2011

Janusz napisał/a:
Loko napisał/a:

niby są jakieś springi od grand toura, i seryjne amory :) chętnie posłucham co zrobić żeby się tak niezachowywał... bo to jest norma jak zaatakuje naprawdę na granicy zakręt...

Problem na 100% leży w amorach, albo są styrane na maksa, albo nie pracują dobrze ze skróconymi sprezynami, albo oba powody jednocześnie ;D

Loko napisał/a:

Problem na 100% leży w amorach, albo są styrane na maksa, albo nie pracują dobrze ze skróconymi sprezynami, albo oba powody jednocześnie ;D

a może to być wina wysokiego środka ciężkości powstałego w wyniku usadzenia sporego pilota na prawym ??

a tak poważnie to przypuszczam ze to raczej sprężyna nie pracuje dobrze z seria, bo od zawsze miałem takie wrażenie ze kiedy clio nie chce jechać na trzech kołach tylko kiedy podnosi wew. tylne to zaczyna nim wtedy tak bujac ;/

Cytat:
Pojechałeś chociaż coś po oponach? ;)

pan w srebrnym evo wyrobił normę na jazdę po oponach tamtej niedzieli
http://www.youtube.com/watch?v=zh_84A9Zu1I

z kolei gość w srebrnym cieniasie chyba na ostrej bani jechał :rotfl:

o karwa teraz patrze ze ten koleś ze srebrnego evo ma blachę KWA :P

KarQ - Pią 11 Lut, 2011

Dobry dzik w tym Evo.

Astra ładnie przeszła w pierwszym przejeździe.

Cassis - Sob 12 Lut, 2011

"Automobilklub Krakowski w dniu 5.03.2011r zorganizje w Wieliczce na placu przy ulicy Jedynaka, imprezę pod nazwą "Memoriał Janusza Kuliga i Mariana Bublewicza dla Amatorów"."

http://www.automobilklubkrakow.pl/

Tomcat - Nie 13 Lut, 2011

Cassis napisał/a:
"Automobilklub Krakowski w dniu 5.03.2011r zorganizje w Wieliczce na placu przy ulicy Jedynaka, imprezę pod nazwą "Memoriał Janusza Kuliga i Mariana Bublewicza dla Amatorów"."

http://www.automobilklubkrakow.pl/

Jaki automobilklub, takie zawody...

Nie mniej jednak, widzę tam Wróbla Janusza. Z jego przekładanką na kieronicy i moim lewym bajcepsem ciągnącym renatke, nikt nam nie podskoczy.