anjas - Nie 28 Wrz, 2008 Szkoda Fabiami - Nie 28 Wrz, 2008 Bad-i - Nie 28 Wrz, 2008 ponawiam pytanie w bardziej odpowiednim temacie, kto z Warszawy moze mi nagrac F1 tak zebym okolo 16 odebracstrick - Nie 28 Wrz, 2008
Bad-i napisał/a:
kto z Warszawy
Dobrze, ze dopisałes Bad-i - Nie 28 Wrz, 2008 powaznie pytam bo zaraz mam chrzciny a dzisiaj zyje tylko tym wyscigiem ps - Nie 28 Wrz, 2008 za.jebista galeria - historia wyscigow ulicznych w pigulce:
http://www.formula1.com/g...r/2008/319.htmlPieQt - Nie 28 Wrz, 2008 nieźle było jak prowadzący wspominali na polsacie kilka razy, że jest w pitstopach jest pełno lasek z Bolywood
Fajne eliminacje - do ostanitej chwili nie było wiadomo kto będzie wchodził do Q2 i Q1
szkoda Alonso - ciekawe czy SC wyjedzie dziś ... chyba mogą być małe stłuczkianjas - Nie 28 Wrz, 2008 No, niedługo się zaczyna... Nagrałbym Bad-iemu, ale:
1. Nie mam na czym
2. Nie jestem z Wawy
Może być ciekawy wyścig.
Gadałem z Theissenem, podobno Robert ma niewiele paliwa i będzie prawdopodobnie jednym z pierwszych zjeżdżających. Dlatego na starcie ma spróbować zyskać jakąś pozycję. Ale to na razie nieoficjalne info - Mario nie chciał za bardzo gadać. Zresztą na trzeźwo on nigdy nie jest gadatliwy. Co innego jak sobie popijemy, wtedy to hohoho...
ale dobra, nie chcę robić offtopicu. Napiszę resztę w temacie o piciu Stacho - Nie 28 Wrz, 2008 Ale Massa dojebał ps - Nie 28 Wrz, 2008 mial zielone swiatlo...
straszny pech z ta kara dla Roberta Stacho - Nie 28 Wrz, 2008 no miał ale jeszcze go tankowali to coś jest nie tak..ps - Nie 28 Wrz, 2008
Stacho napisał/a:
no miał ale jeszcze go tankowali to coś jest nie tak..
dla niego sygnalem do startu jest zielone swiatlo. Czyli to nie masa spier.dolil tylko ktos z mechanikow, przez kogo pojawilo sie zielone.CHRZANEK - Nie 28 Wrz, 2008 Robert odbył karę...
Jest ostatni.saxorulez - Nie 28 Wrz, 2008 straszny lipton....
gdyby nie ta kara było by sporo szans na pudło..
bardzo ważny wyścig, bardzo ważne punkty.
Aczkolwiek czołówka Massa i Hamil też na razie nie kręcą najlepszych czasówlenny - Nie 28 Wrz, 2008 szkoda, ale ciekawy wyscig mamy