To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Formula 1

no name - Sob 08 Wrz, 2012

Koto napisał/a:
zwracam honor :)

Senkju, gdzie reszta szyderców ?

;D

Vlodarsky - Sob 08 Wrz, 2012

xD xD xD xD o_O o_O o_O o_O o_O :> :> :/ :/ :/ :/ :/ :/ :wall: xD xD

Gdzie jest krzyż ?! TFUUU gdzie jest ręka ? gdzie jest ręka ? gdzie jest ręka ?

szymlorek - Sob 08 Wrz, 2012

Osobiście średnio śledze całe to zamieszanie z RK bo zasadniczo gdyby naprawde chciał coś przekazać zrobiłby to samodzielnie na łamach mediów, nie mniej jednak rzeczywiście na tym filmie strasznie sztywno trzyma tą ręke...
Jutro zapewne wyjaśni się na ile RObert jest w stanie jeździć ! ;)

marcinstachon - Sob 08 Wrz, 2012

ja strzelam w jakies porsche cup typ z giermaziakiem polata sezon, bo sorry ale prof rajdy to ciezko mu bedzie walczyc, typu mistrzostwa swiata, polata sezon w porsche lub tym podobnym seriach i moze f1 jak reka pozwoli, reka wyglada nienaturalnie i ciezko mi wierzyc ze poradzi sobie w f1
martin.h - Sob 08 Wrz, 2012

Cytat:
Robert Kubica zapowiedział, że nie interesują go czasy i wynik w Ronde Gomitolo di Lana, ale rywale już widzą faworyta w kierowcy, który od 17 miesięcy nie uprawiał motorsportu i nadal przechodzi rehabilitację. Po południu na odcinku testowym Callabiana na północ od Bielli, Impreza WRC Roberta jeździła w limicie.

- Kubica jest z innej planety, prosty i odważny - powiedział kolega Roberta z First Motorsport, Pierfranco Uzzeni. - Przypuszczalnie wygra, ale ma mocną konkurencję.

marcinstachon napisał/a:
ja strzelam w jakies porsche cup typ z giermaziakiem polata sezon, bo sorry ale prof rajdy to ciezko mu bedzie walczyc, typu mistrzostwa swiata, polata sezon w porsche lub tym podobnym seriach i moze f1 jak reka pozwoli, reka wyglada nienaturalnie i ciezko mi wierzyc ze poradzi sobie w f1

Przestań mądrkować bo ciężko się tego czyta, poczekajmy na przebieg wydarzeń. Ręka może i wyglądać jak "kawałek szyny", a kierowca i tak może być szybki. Alex Zanardi stracił obydwie nogi, a nie przeszkodziło mu to w wygrywaniu :]

Jaco - Sob 08 Wrz, 2012

Vlodarsky napisał/a:
xD xD xD xD o_O o_O o_O o_O o_O :> :> :/ :/ :/ :/ :/ :/ :wall: xD xD

Gdzie jest krzyż ?! TFUUU gdzie jest ręka ? gdzie jest ręka ? gdzie jest ręka ?

Marku wszystko ok ? :)

106 - Nie 09 Wrz, 2012

pierwszy w wrc :jupi: :jupi: :jupi: 1sek / km nad drugim. pieknie
Koto - Nie 09 Wrz, 2012

Tam sami kelnerzy ale i tak miło, lokalnych objechał więc raczej już mu nikt nie zagrozi :jupi: Jak za tydzień pójdzie tak samo, to dopiero będzie rewelacja :)
Bad-i - Nie 09 Wrz, 2012

Na drugim dodatkowe 5 sek
Loko - Nie 09 Wrz, 2012

Bad-i napisał/a:
Na drugim dodatkowe 5 sek

Na drugim 16 sekund - 2 na kilometr grubo.

Bad-i - Nie 09 Wrz, 2012

To może ja coś zle sprawdziłem bo na pierwszym miał 11
martin.h - Nie 09 Wrz, 2012

No to na trzecim dorzucił kolejne 14,7s :D

Zobaczymy jak będzie z szybkością za tydzień w rundzie Mistrzostw Włoch, tam już będzie konkretne odniesienie :)

Gaydek - Nie 09 Wrz, 2012

Nie słychać strzałów kurde! :D

forza RK !!! :jupi:

Bad-i - Nie 09 Wrz, 2012

No to Robert pozamiatał
no name - Nie 09 Wrz, 2012

Bad-i napisał/a:
No to Robert pozamiatał

To który był ?

xD