speed555 - Wto 08 Lut, 2011 ja startuje:) w sumie sej nie pali narazie ale wczoraj pod blokiem w nocy pompe paliwa wyciagnałem bo to chyba ona umarła i bede próbował dzis lub jutro odpalić:)
i jestem ciekaw pojedynku Łukasza Kalickiego w 206RC i Wojtka Wilka w Clio:)Janusz - Wto 08 Lut, 2011
speed555 napisał/a:
ja startuje:) w sumie sej nie pali narazie ale wczoraj pod blokiem w nocy pompe paliwa wyciagnałem bo to chyba ona umarła i bede próbował dzis lub jutro odpalić:)
i jestem ciekaw pojedynku Łukasza Kalickiego w 206RC i Wojtka Wilka w Clio:)
tu jest badanie. widze ze na mapie tej drogi co ma isc oes wogole nie ma:)Janusz - Wto 08 Lut, 2011
Cytat:
a jakie clio ma ten wilk ?? bo na liście startowej ma wpisane równe 2000 i wrzucony jest do klasy 5 a clio sporty normalnie do 4 kurcze jakieś 170 km ode mnie....
hmm.... Paweł co robisz w niedziele ?? speed555 - Wto 08 Lut, 2011 on ma normalnego sporta, wiec sie walneli, a raczej on bo nie podał dokladnej pojemnosci:)speed555 - Wto 08 Lut, 2011 rozmawialem z nim teraz i mówil ze tez nie wie czy pojedzie bo w niedziele w drodze na krecioł pod hotelem w krakowie rozleciała sie skrzynia i nie wie czy zdarzy kupic inną.Janusz - Wto 08 Lut, 2011
Cytat:
rozmawialem z nim teraz i mówil ze tez nie wie czy pojedzie bo w niedziele w drodze na krecioł pod hotelem w krakowie rozleciała sie skrzynia i nie wie czy zdarzy kupic inną.
no to chyba poznałem chłopa....... pytał mnie czy nie mam skrzyni do sprzedania speed555 - Wto 08 Lut, 2011 jarek-malopolska - Wto 08 Lut, 2011
Janusz napisał/a:
Paweł co robisz w niedziele ??
Pawle hejze Pawle, koks wypada ci z nosa.. speed555 - Wto 08 Lut, 2011 koks przed startem 2 przejazdu mozna wciagnac jak czasy beda slabe:)Loko - Wto 08 Lut, 2011
Janusz napisał/a:
Cytat:
a jakie clio ma ten wilk ?? bo na liście startowej ma wpisane równe 2000 i wrzucony jest do klasy 5 a clio sporty normalnie do 4 kurcze jakieś 170 km ode mnie....
hmm.... Paweł co robisz w niedziele ??
Hehehe, jak spadnie śnieg to napierdalam (jadę ) tam, bez śniegu nie widzę sensu Tomcat - Wto 08 Lut, 2011 Paweł w niedziele też zapierdala... Tyle że w pracy jarek-malopolska - Wto 08 Lut, 2011
Tomcat napisał/a:
Paweł w niedziele też szybko leci... Tyle że w pracy