Wytłoczka na paste, szczoteczke i płyn do płukania paszczu Colgate
ktoś chciał na pełnym lansie do pierdla wjechać? rasta - Pon 09 Sty, 2012 Dajbli wie, może będa jakieś masowe zatrzymania bo bedzie tego ze 200 szt.
Audi A4
rasta - Pon 09 Sty, 2012 Toyota Celica
rasta - Śro 11 Sty, 2012 Subaru Legacy
Seat Ibiza
Shymek - Czw 12 Sty, 2012 Elementy zewnętrznego użytku też można flokować?was79 - Czw 12 Sty, 2012 co znowu znaczek i felgi flokujesz ?Anonymous - Czw 12 Sty, 2012 koguta M - Czw 12 Sty, 2012
AleX_R53 napisał/a:
koguta
was79 - Czw 12 Sty, 2012 swojego rasta - Czw 12 Sty, 2012
Shymek napisał/a:
Elementy zewnętrznego użytku też można flokować?
Móc to można wszystko, byś się bardziej określił?Shymek - Czw 12 Sty, 2012 No właśnie felgi, pokrywy zaworów itp. Flok podobno jest dobrym izolatorem ciepła.Wolę info mieć ze źródła które jak widzę zajmuje się tym długi czas a więc i doświadczenie spore.
P.S. interesuje mnie głównie poflokowanie ramy roweru dziecięcego M - Czw 12 Sty, 2012
Shymek napisał/a:
No właśnie felgi, pokrywy zaworów itp. Flok podobno jest dobrym izolatorem ciepła.Wolę info mieć ze źródła które jak widzę zajmuje się tym długi czas a więc i doświadczenie spore.
Po co Ci kurtka - zostań Yeti! Maciusiowy - Czw 12 Sty, 2012
M napisał/a:
Shymek napisał/a:
No właśnie felgi, pokrywy zaworów itp. Flok podobno jest dobrym izolatorem ciepła.Wolę info mieć ze źródła które jak widzę zajmuje się tym długi czas a więc i doświadczenie spore.
Po co Ci kurtka - zostań Yeti!
'pies się starzeje, futro mu wypada...i tak mu chciałem zrobić prezent na stare lata i yebnąć flokiem'rasta - Czw 12 Sty, 2012
Shymek napisał/a:
P.S. interesuje mnie głównie poflokowanie ramy roweru dziecięcego
Ale co chcesz sobie powiesić nad łóżkiem? no name - Czw 12 Sty, 2012