w sumie to nie uważam tego za porażkę, bo gdyby...... generalnie jak to mówią to "je rally" czasami o wielu rzeczach decyduje trochę szczęścia...;p ... ale jakby nie było sumie sumarum klepło mnie toledo
życzę wielu porażek kończących się pucharkiem na "dzień dobry" Anonymous - Pon 07 Lut, 2011
Janusz napisał/a:
Czesio napisał/a:
ale Januszku swoja porażką mnie nawróciłeś
w sumie to nie uważam tego za porażkę, bo gdyby...... generalnie jak to mówią to "je rally" czasami o wielu rzeczach decyduje trochę szczęścia...;p ... ale jakby nie było sumie sumarum klepło mnie toledo
życzę wielu porażek kończących się pucharkiem na "dzień dobry"
złej baletnicy .... Janusz - Pon 07 Lut, 2011
Czesio napisał/a:
złej baletnicy ....
karwa stary, ja nawet jak wygram to narzekam Koto - Pon 07 Lut, 2011 Pojechałeś chociaż coś po oponach?
To jakieś Tychy zaliczysz w tym sezonie?Barejka - Pon 07 Lut, 2011 Janusz, krotko mowiac dales doopy byle tolek Cie wyiebal Janusz - Pon 07 Lut, 2011
Koto napisał/a:
Pojechałeś chociaż coś po oponach?
nie, ale urwałem nakładke na próg
i to jeszcze przed BK....
koleś od BK dwie fury od nas a ja wiertarka, młotek i trytytki jarek-malopolska - Wto 08 Lut, 2011
tu na głównej stronie trochę niżej są wyniki z poszczególnych prób tez gdyby ktoś pamiętał jak opisywałem przebieg zdarzeń (ale każdy i tak ma to w D) to byście wiedzieli ze tak naprawdę to jestem NAJLEPSZY Stacho - Wto 08 Lut, 2011 RallySprint Janusza Kuliga 13 lutego 2011 LUBLIN
W niedzielę 13 lutego 2011 roku, dokładnie siedem lat po tragicznym wypadku na przejeździe kolejowym w Rzezawie odbędzie się 7. RallySprint Pamięci Janusza Kuliga. Impreza rozpocznie się o godz. 12.00 na Torze Lublin. Będzie drugą rundą Pucharu Okręgu Lubelskiego w RallySprintach.Nasz klub jako pierwszy rozpoczął działania mające na celu oprócz sportowej rywalizacji również upamiętnienie tego wspaniałego człowieka i znakomitego rajdowca.
Przypomnę, że wystartować w imprezie mogą wszyscy chętni dysponujący prawem jazdy i sprawnym, dopuszczonym do ruchu samochodem. Wpisowe wynosi 30 zł członkowie Automobilklubu Chełmskiego, 40 zł zrzeszeni inaczej i 50 niezrzeszeni. Impreza rozstrzygnięta zostanie w klasyfikacji generalnej oraz w pięciu klasach: do 1300 ccm, do 1600 ccm, do 2000 ccm, powyżej 2000 ccm i klasa Profi.
Podczas niedzielnej imprezy kierowcy będą rywalizować na pięciu próbach, które zostaną poprzedzone zapoznaniem z trasą oraz pomiarem hałasu układu wydechowego. Organizator będzie posiadał gadżety, które będą pomocne w przypadku kłopotów ze zmieszczeniem się w limicie 93 decybeli Dla zwycięzców klas będziemy tradycyjnie mieli piękne albumy o Januszu Kuligu, a kolejne albumy zostaną rozlosowane wśród wszystkich uczestników obecnych podczas losowania. Oczywiście będą też inne przydatne upominkiJanusz - Wto 08 Lut, 2011 ooo fajna impreza jakies 130 km od krk