nie wiem, takie info wkleil przed chwila jakis dzienikarzyna na f1wm.pl
A wczoraj w TVNie wypowiadał się nt. Kubicy kierowca rajdowy Adam Małysz
no niestety można sie śmiać ale ten (kto to ) Małysz ma wieksze osiagniecia w zawodach sportowych ałtem
Polemizowałbym
chodzilo ze w porownaniu z nami - hejterami z forum. Jaco - Sob 08 Wrz, 2012
marcinstachon napisał/a:
Bad-i napisał/a:
marcinstachon napisał/a:
martin.h napisał/a:
marcinstachon napisał/a:
nie wiem, takie info wkleil przed chwila jakis dzienikarzyna na f1wm.pl
A wczoraj w TVNie wypowiadał się nt. Kubicy kierowca rajdowy Adam Małysz
no niestety można sie śmiać ale ten (kto to ) Małysz ma wieksze osiagniecia w zawodach sportowych ałtem
Polemizowałbym
chodzilo ze w porownaniu z nami - hejterami z forum.
tutaj nie ma hejterów, to jest forum eksperckie no name - Sob 08 Wrz, 2012 Jest już na liście
http://www.ewrc-results.c...lo-di-Lana-2012Koto - Sob 08 Wrz, 2012 hehehe, nie wierzęGeKo - Sob 08 Wrz, 2012 marcinstachon, Jak Małysz wyjeździ choć jeden okręgowy tytuł, walnie parę czasów w czubie generalki jakiegoś małego rajdu (na porównywalnym sprzęcie) To możemy z nim pogadać Vlodarsky - Sob 08 Wrz, 2012 Czy to można gdzieś obejrzeć ?M - Sob 08 Wrz, 2012
GeKo napisał/a:
Wiecie co w tym jest najgorsze Ze w tym przypadku wiemy że dziennikarze popsutyą, ale oni tak podają 90% wiadomości tylko na innych rzeczach sie nie znamy Jesteśmy niczym te mityczne lemingi
True...GeKo - Sob 08 Wrz, 2012
M napisał/a:
GeKo napisał/a:
Wiecie co w tym jest najgorsze Ze w tym przypadku wiemy że dziennikarze popsutyą, ale oni tak podają 90% wiadomości tylko na innych rzeczach sie nie znamy Jesteśmy niczym te mityczne lemingi
True...
Jeszcze gorsze jest to, że oni nie robią tego specjalnie, oni są nieprzygotwani merytorycznie.marcinstachon - Sob 08 Wrz, 2012 na tej liście startowej nie widnieje przy nim żaden zespól;P Tylko jego nazwisko, a wiec pewnie sam płaci za cały start, chciałbym zobaczyć rachunek za takie coś;P jakie moga byc koszta jazdy takim Wurcem?WuRC - Sob 08 Wrz, 2012
marcinstachon napisał/a:
Wyczytalem we Wloskich mediach Kubica planuje F1 W 2014.
Cytat:
Przed startem Kubica udzielił krótkiego wywiadu dziennikarzowi Sky Sport Antonio Bosellemu. - F1? Celem jest 2014 rok, ale jak na razie nie wiem nawet, którą ścieżką podążę. Po tylu miesiącach rehabilitacji, chciałem wreszcie zobaczyć pierwszy zakręt - powiedział Kubica.
marcinstachon napisał/a:
jakie moga byc koszta jazdy Wurcem
Ja się nie puszczam GeKo - Sob 08 Wrz, 2012 marcinstachon, Wszystko zalezy jaki spec, jakie opony itp itd. Szczerze to nie pamiętam w tej chwili ale mniej jak 100Euro za km/os nie będzie. Przy czym przy krótkich rajdach ta stawka idzie mocno w górę.
edit: sprawdziłem na szybko dużo grubiej będzie bo S2000 zaczyna się od 150Euro za km/os to WRC można liczyć spokojnie x2Jaco - Sob 08 Wrz, 2012
GeKo napisał/a:
marcinstachon, Wszystko zalezy jaki spec, jakie opony itp itd. Szczerze to nie pamiętam w tej chwili ale mniej jak 100Euro za km/os nie będzie. Przy czym przy krótkich rajdach ta stawka idzie mocno w górę.
edit: sprawdziłem na szybko dużo grubiej będzie bo S2000 zaczyna się od 150Euro za km/os to WRC można liczyć spokojnie x2
Taki Wurc to ma z pińcet koni?Przem_106 - Sob 08 Wrz, 2012 Zeby nie odbiegac od tematu, to powiem tak. Kibicuję Robertowi z całych sił i fajnie by było jakby został w rajdach na dłuzej.
A co myslicie o takich krotkich rajdzikach jakie upodobał sobie Kubica, tj 1 około 10-cio kilometrowy OS jechany 3-4 krotnie. Logistycznie dosc łatwe do zorganizowania no i przy krętym kawałku nie ma opcji pojechania z pamięci. Cos jak nasze gorskie, ale znacznie więcej kilometrow.marcinstachon - Sob 08 Wrz, 2012 dla mnie takie jazdy jak ten rajd kilka razy po jednym odcinku mistrz opcja, w dodatku asfalt, kręto zajebista sprawa! Z drugiej strony Wlochy zajebsity kraj, jakis tam lokalny rajd a ponad 100 kierowcow i auta pokoroju WRC i od zajebania 106rallye