zefir - Czw 25 Lis, 2010 do mnie dzis wjezdza kurier ;)moze mi sie uda cos urwac was79 - Czw 25 Lis, 2010
anjas napisał/a:
Na razie poluje w używkach na pralkę VTEC z '91...
widziałeś jest opcja, przekaż samochód znajomemu (czy jakoś tak), czyli jak ktoś dorwie to może dla ciebie zakupić, a ty oddasz inny w tej samej kasie anjas - Czw 25 Lis, 2010
was79 napisał/a:
widziałeś jest opcja, przekaż samochód znajomemu (czy jakoś tak), czyli jak ktoś dorwie to może dla ciebie zakupić, a ty oddasz inny w tej samej kasie
nie śmiałem tego proponować, ale gdyby ktoś dorwał to daję w zamian yarisa 1.3 zdłubanego na 150 koni na sliku! (wpakowałem w niego kuuupę kasy )Marek23 - Czw 25 Lis, 2010 Ja chętnie przyjmę jakieś evo 5 czy coś. Z reszta jak sie dorobię, to sie odezwę
Zszedłem na 2.14,1 i rzeczywiście jest jeszcze miejsce na poprawę.was79 - Czw 25 Lis, 2010 Andrew jak dorwę takiego - będzie deal zefir - Czw 25 Lis, 2010 zaczynaja sie tluste interesy mysle ze pora na temat ekspercki wymiana fur w GT5 Marek23 - Czw 25 Lis, 2010 Kurna, przypominam sobie granie. 2.13,5 i jeszcze dużo błedów. Sprawdzcie sobie te Gran Turismo Show, najlepszy z każdego miasta jedzie na Nurburgring.anjas - Czw 25 Lis, 2010 ja w tej chwili mam 10 fur w garażu (dostałem jakieś trofeum za 10 samochodów)... ale cholera, nie pamiętam już jakie:
1. Na pewno yaris 1.3
2. Na pewno Miata, jakaś 150 koni
3. Na fiat 500 dłubniety na 54 konie (nie było łatwo i tanio...)
4. Jakaś wygrana mazda demio
5. wózek kartingowy
6. subaru impreza kombi sti (jakaś taka jak bad-iego tylko kombi) 280 koni
pozostałych 4 nie pamiętam... źle ze mną
Aha, mam jeszcze mazde rx-8 kupioną do klepania wszystkich w wyścigach tylnopędów z silnikiem z przodu. Czyli nie pamiętam 3 anjas - Czw 25 Lis, 2010
Marek23 napisał/a:
najlepszy z każdego miasta jedzie na Nurburgring
cholera, mam spore szanse być najlepszy w Brwinowie... Muszę tylko jakoś podkopać mikana, żeby sobie GT5 nie kupił zefir - Czw 25 Lis, 2010 zwiazku z instalka i patchem przed graniem:D przegladam sobie podrecznik apex ktory dostalem do kolekcjonerki
i musze powiedziec a raczej pogratulowac mega zajebistego podrecznika w jezyku polskim APEX, duzo rzeczy dla laikow motoryzacyjnych, budowa zawieszen, tory, pokonywanie zakretow, trendy w motoryzacji, co daja poszczegolne modyfikacje w sumie 200 stron dobrej i swietnie wydanej lektury:))
w sumie cholernie fajny dodatek , jestem pozytywnie zaskoczony Marek23 - Czw 25 Lis, 2010 Kurna, da sie gdzies ten podręcznik zakupić bez gry?qbus - Czw 25 Lis, 2010 Czyli rozumiem ze nie rozumiecie dlaczego jeszcze nie mam tej gry w domu?
Zefir jaka jest roznica w cenie miedzy kolekcjonerka a normalna?zefir - Czw 25 Lis, 2010 nie mam pojecia panowie:))
pewnie pojawi sie w pdf w sieci za kilka dni !!!
ja placilem 225 ale to jeszcze w pazdzierniku przed poprzednia premiera w listopadzie
a teraz sa chyba 239 kolekcjonerka do 180 normalna cena w komisach z gramiDeeS - Czw 25 Lis, 2010 dobra instaluje, podpinam G25, jakas sesja wieczorna ? chetnie kogos zloje napiszta mnie tu psid to dodam do kontaktow Marek23 - Czw 25 Lis, 2010 Lepiej byscie zrewidowali mój czas... I proszę o nagranie replaya jeśli było szybko.
Dees, nie ma mnie przez tydzień,ale jak wróce spokojnie możemy się ustawić.