Janusz - Nie 06 Lut, 2011 kurwa.. sprzedaje clio objechało mnie karwa Toledo.... masakra.. nie no tak naprawdę to się nie ścigałem
a teraz na poważnie . A jak już kiedyś powtarzałem, to sport ma promień skrętu jak mała ciężarówka i to czuć nawet podczas parkowania... jednak się uparłem ze pierwszy przejazd pojedziemy na okrągło (mieliśmy jechać 5 przejazdów ale mieli liczyć tylko 4 najlepsze), no i co?? clio nie chciało się zmieścić w żadnym nawrocie... haczyłem o krawężniki itp itd... czas mega z dupy..... wiec postanowiliśmy ze następny przejazd Tomcat będzie MI CIAGNOŁ bo ja niestety przez sposób zamocowania kubła nie jestem w stanie zaciągnąć rękawa tak wysoko, żeby na suchym zblokował koła no i odrobiliśmy sporo, bo progres był 6 sek.... na trzecim przejeździe zgraliśmy sie jeszcze lepiej ii czas był rewelacja.... bo słynne toledo kleplismy ponad 2 sek na tym przejeździe, a to tez był jego najszybszy przejazd. Więc ja się juz napaliłem ze jednak nie bedzie obciachu i klepniemy seacika... bo traciliśmy do niego 5 sekund a mieli nie brać jednego najsłabszego wyniku wiec w naszym przypadku tego na którym straciliśmy 6s wiec była bardzo realna szansa ze sobie z nim poradzimy niestety czwarty przejazd seat pojechał po suchym a my po mokrym i niestety wybudował przewagę nie do odrobienia na dodatek, na piątym przejeździe było juz bardzo mokro i czasy były mega tragiczne, wiec to one dla wszystkich były najgorsze i ich nie brali pod uwagę i niestety w związku z tym my mieliśmy liczony na dodatek ten pierwszy czas mega z dupy efekt ?? 4 w generalce 3 w klasie
seat mistrz karwa, miał taki promień skrętu ze praktycznie zawracał na pełnej kurwie w miejscu on na jednej beczce budował mega przewagę... a generalnie trasa składała się z samych nawrotów wokół beczki jednej 360 i dwóch 90
co nie zmienia faktu ze kierownik seata jest mistrz bo ogarniał zdrowo
Na swoja obronę mam to ze z clio na prawdę jest problem z takimi zakrętami wystarczy sprawdzić jakie reszta sportów miała czasy
Podsumowując zawsze narzekałem na KJS i wiem ze to co o nich myślałem to 100% prawda. Ale spróbowałem i teraz mogę być pewny, a nie teoretyzować.
wielkie podziękowania dla Pawła, bo mam wrażenie ze on swoimciągnięciemzrobił większą robotę niż ja, jazdą Barejka - Nie 06 Lut, 2011 Janusz-Czesiowóz
0-1 qbus - Nie 06 Lut, 2011 Fakt jest taki ze trasa była mega nudna, złożona praktycznie z samych nawrotów. Osobiscie gdybym sam w tym pojechal to bym sie wkurwił Janusz prawdopodobnie 20 marca zrobimy impreze z 2 oesami po 1 km, nowo wylana nawierzchnia, na jednym odcinku jest 15 zakrętów. Zapraszam juz teraz.Anonymous - Nie 06 Lut, 2011
Janusz napisał/a:
seat
Janusz napisał/a:
Toledo
Janusz napisał/a:
seat mistrz karwa
kurcze przyjeżdżam Toledo na jakis trackday jaki silnik w tym hot liftbacku ?Janusz - Pon 07 Lut, 2011
qbus napisał/a:
Fakt jest taki ze trasa była mega nudna, złożona praktycznie z samych nawrotów. Osobiscie gdybym sam w tym pojechal to bym sie kurcze Janusz prawdopodobnie 20 marca zrobimy impreze z 2 oesami po 1 km, nowo wylana nawierzchnia, na jednym odcinku jest 15 zakrętów. Zapraszam juz teraz.
hmmm a bedzie Toledo ?? jak będzie więcej szczegółów i bliżej terminu to się wypowiem , narazie nie wiem jak wtedy będę stał z rożnymi rzeczami, ale wstępnie jestem zainteresowany, i jeden kolega tez prawdopodobnie będzie chętny Janusz - Pon 07 Lut, 2011
Czesio napisał/a:
kurcze przyjeżdżam Toledo na jakis trackday jaki silnik w tym hot liftbacku ?
tja Ty dojedziesz gdzies na tor ponadto tor to nie kręcenie się non stop w około beczki, wiec tam toledo może rewelacji nie zrobić ale na jakiś KJS możesz jechać a tamto toledo było ze mna w klasie czyli pewnie 1.8 bo 2.0 chyba w toledo nie było ??Jaco - Pon 07 Lut, 2011
Janusz napisał/a:
czyli pewnie 1.8 bo 2.0 chyba w toledo nie było ??
1.9 D Janusz - Pon 07 Lut, 2011 a kij wam w nos Ooo mam pucharek za 3 miejsce a nie pisze na nim ze klepło mnie toledo Bart - Pon 07 Lut, 2011 gratuluję, Janusz Janusz - Pon 07 Lut, 2011
Bart napisał/a:
gratuluję, Janusz
thx, nie wiesz coś o jakimś toledo do sprzedania bo w sumie poszukuje jakiegoś gazownika za kilka stówek an dojazd do pracy.... to może by tak wejść w takie toledo karwa, do pracy bym tanio dojechał i generalkę w beczkolandi wyjoł <lol>Janusz - Pon 07 Lut, 2011 ooooo tu w 3;40 widać jak sie seat robi 360 jak nie mogłem pojąć ze to potrafi nawrocic w tak małym kołku choć na tym filmie to jeszcze nie był szczyt możliwości jego zawracania Tomcat - Pon 07 Lut, 2011 Januszek profesorem pachołkolandii !! Chciałem powiedzieć, że Cliówka została przez nas profi obsłużona, zgraliśmy się idealnie. Ja dobrze ciągnąłem, Jasiu ładnie jej sklepał nita... Perfect akcja.Janusz - Pon 07 Lut, 2011
Tomcat napisał/a:
Januszek profesorem pachołkolandii !! Chciałem powiedzieć, że Cliówka została przez nas profi obsłużona, zgraliśmy się idealnie. Ja dobrze ciągnąłem, Jasiu ładnie jej sklepał nita... Perfect akcja.
dream team
hmm.. za pierwsze miejsce w generalce w sjs na koniec sezonu sa do wyjęcia 2 kaski z homo co ciekawe puchar dalej tylko dla drajwera centusie jedne...
niestety w klasach na koniec sezonu nic nie ma wiec pfff..... chyba ze następne rundy zrobią jakieś inne niż wokoło trzepaka
p.s chciałem jeszcze dodać, ze nie wyborazam sobie innego pilota niż Tomcat Tomcat - Pon 07 Lut, 2011
Janusz napisał/a:
p.s chciałem jeszcze dodać, ze nie wyborazam sobie innego pilota niż Tomcat
Anonymous - Pon 07 Lut, 2011 Chciałem sprzedać Tolka , ale Januszku swoja porażką mnie nawróciłeś , do tego dokupic 205 gti i mistrz wyścig , nawet Barierka wymięka