Koto - Sob 08 Wrz, 2012 O starcie, auto ma skrzynię z łopatką, w dodatku z prawej strony marcinstachon - Sob 08 Wrz, 2012 decyzja co do startu Kubicy zapadnie jutro po scrutineeringu.Koto - Sob 08 Wrz, 2012 Scrutinering to badanie kontrolne, tak? To badanie kontrolne które jest dzisiaj? Hehe, no ciekawe.marcinstachon - Sob 08 Wrz, 2012 nie wiem, takie info wkleil przed chwila jakis dzienikarzyna na f1wm.plmarcinstachon - Sob 08 Wrz, 2012 za bardzo to wszystko zagmatwane, powinien przyjechać oficjalnie zlać wszystkich i pojechać do domu.
chyba ze chca zeby bylo glosno caly czas, a pozniej nie pojada.Koto - Sob 08 Wrz, 2012 Ja bym olał te wszystkie strony znawców F1 i fora, patrzył za to na stronę rajdy, albo profil na facebooku, albo też stronę zespołu którą wkleił Geko.
http://www.psarally.com/i...d=58&Itemid=175 http://www.facebook.com/R...Lana?ref=streamGeKo - Sob 08 Wrz, 2012 Taka łopatka ma niewiele wspólnego z F1,
już bliżej temu systemowi który posiada w Fabii WRC
martin.h - Sob 08 Wrz, 2012 Gorzej niż na onecie
Skoro Robert testował z zespołem Forda i notował podobne czasy z fabrycznymi kierowcami (co prawda na torze, ale tam koordynacja ruchowa też jest potrzebna), a nawet mówi się gdzieniegdzie, że lepsze, to nie obawiałbym się tego czy da radę.
Chłopak ma głowę na karku i wątpię aby startował oficjalnie w rajdzie nie czując się pewnie, także dajmy sobie spokój, poczekajmy na jutrzejsze wyniki, a ja jestem spokojny, że będzie dobrze
marcinstachon napisał/a:
nie wiem, takie info wkleil przed chwila jakis dzienikarzyna na f1wm.pl
A wczoraj w TVNie wypowiadał się nt. Kubicy kierowca rajdowy Adam Małysz no name - Sob 08 Wrz, 2012 O 12-tej odcinek testowy to zobaczymy kto pojedzieJaco - Sob 08 Wrz, 2012
martin.h napisał/a:
marcinstachon napisał/a:
A wczoraj w TVNie wypowiadał się nt. Kubicy kierowca rajdowy Adam Małysz
To i tak dobrze, na stronie newsweeka, napisali, że wraca do rajdów terenowych, w esce rock w wiadomościach padała informacja, że Robert wraca na tor , startując w rajdzie, wyścigowym subaru impreza wrc GeKo - Sob 08 Wrz, 2012 Wiecie co w tym jest najgorsze Ze w tym przypadku wiemy że dziennikarze pierdolą, ale oni tak podają 90% wiadomości tylko na innych rzeczach sie nie znamy Jesteśmy niczym te mityczne lemingi marcinstachon - Sob 08 Wrz, 2012
martin.h napisał/a:
marcinstachon napisał/a:
no niestety można sie śmiać ale ten (kto to ) Małysz ma wieksze osiagniecia w zawodach sportowych ałtem Bad-i - Sob 08 Wrz, 2012
marcinstachon napisał/a:
martin.h napisał/a:
marcinstachon napisał/a:
no niestety można sie śmiać ale ten (kto to ) Małysz ma wieksze osiagniecia w zawodach sportowych ałtem
Polemizowałbym marcinstachon - Sob 08 Wrz, 2012 Wyczytalem we Wloskich mediach Kubica planuje F1 W 2014.qbus - Sob 08 Wrz, 2012 Dobra dość...