Marek23 - Czw 25 Lis, 2010 chłopaki pomożcie... sls amg, opona sports hard, tcs 5, abs 1, asm wył, active steering wyłączone. Tor nurburgring gp f. Kurcze, z 2 lata prawie wogole nie gralem w gt5, a w inne gry juz wogole i chyba wyszedlem z wprawy. Mój czas na tym setupie to 2.14,5, do poprawienia, ale najlpeszy w PL padł 2.09 i trochę mam doła. Masakra.was79 - Czw 25 Lis, 2010
Marek23 napisał/a:
z 2 lata prawie wogole nie gralem w gt5
gra jest od dwóch dni dostępna
może przejedź kilka razy z linią optymalnego przejazdu i cos to pomoże?anjas - Czw 25 Lis, 2010 sprawdzę wieczorem jaki czas zrobię na tym torze, na tym setupie. Będziesz mógł się wtedy pocieszyć Mareczku Marek23 - Czw 25 Lis, 2010
was79 napisał/a:
Marek23 napisał/a:
z 2 lata prawie wogole nie gralem w gt5
gra jest od dwóch dni dostępna
może przejedź kilka razy z linią optymalnego przejazdu i cos to pomoże?
Ziom, jak wspominałem,wogóle nie gram od dłuzszego czasu...ale jeździłem z linią i bez, analizuje hamowania, prędkości, pracę gazem, nawet szybkość odpuszczania hamulca,żey przód przy inicjacju skrętu nie podskoczył Kur.w.a wydaje mi się,że te dzieci internetu idą max nadsterownością i dlatego takie czasy, do tego przy wejściach patrzą dokłądnie na licznik.
anjas napisał/a:
sprawdzę wieczorem jaki czas zrobię na tym torze, na tym setupie. Będziesz mógł się wtedy pocieszyć Mareczku
Mam nadzieję,że na odwrót, że zrobisz 2.10 i zadzwonie do Ciebie po jakieś korepetycje.
Ja myslę,że zejdę na 2.12, potem bedzie ciężko. Co za szajs.M - Czw 25 Lis, 2010 1.Czy w granturismo są jakieś auta z silnikiem diesla?
jeśli nie ma to dlaczego?
2.Dlaczego w takim razie Marku w ogole grasz w tę grę?
anjas - Czw 25 Lis, 2010
M napisał/a:
1.Czy w granturismo są jakieś auta z silnikiem diesla?
jeśli nie ma to dlaczego?
w forzy są to chyba w GT5 też, choć jeszcze nie sprawdziłem anjas - Czw 25 Lis, 2010 Uff, coś tam jest, można tanio poupalać w GT5:
Audi R10 TDI Race Car '06
BMW 120d '04
Peugeot 908 HDi FAP - Team Oreca Matmut '10
Peugeot 908 HDi FAP - Team Peugeot Total '10
Peugeot 908 HDi FAP - Team Oreca Matmut '10
Peugeot 908 HDi FAP - Team Peugeot Total '10
Maras w takim razie FAP FAP Marek23 - Czw 25 Lis, 2010 Czekam na jakieś info odnośnie czasów. Wszystko poniżej 2.14 chetnie zobacze w replayu...was79 - Czw 25 Lis, 2010
anjas napisał/a:
sprawdzę wieczorem jaki czas zrobię na tym torze, na tym setupie. Będziesz mógł się wtedy pocieszyć Mareczku
+1iQ - Czw 25 Lis, 2010 Ja tez sie osmiesze wieczorem anjas - Czw 25 Lis, 2010 Marek, a może te najlepsze czasy nie są robione seryjnymi SLS'ami?Marek23 - Czw 25 Lis, 2010
anjas napisał/a:
Marek, a może te najlepsze czasy nie są robione seryjnymi SLS'ami?
Seryjnym z tego co wiem Ratuj Anjas, może Tobie się poszczęści.anjas - Czw 25 Lis, 2010 ja słabo ogarniem GT5, ale spróbuje.
Na razie poluje w używkach na pralkę VTEC z '91... jak ją dorwę to wyjmuję wszystkie wyścigi Marek23 - Czw 25 Lis, 2010 Ja mam tylko civa 98 type r, białego,ale na razie sie nie wziąłem za kariere...
Dziś wyjeżdżam kurna na tydzień, a szkoda, bo bym grał ile wlezie.