kto tam jutro jedzie kibicowac Januszowi? ja sie zjawie ok 10.
ale cycki maja byc !!!
Andre będzie? fydi - Sob 05 Lut, 2011
qbus napisał/a:
kto tam jutro jedzie kibicowac Januszowi? ja sie zjawie ok 10.
chyba "mędę" choć to pora zbójecka jak na niedzielne wstawanie.Cassis - Sob 05 Lut, 2011 Ja będe.Jaco - Nie 06 Lut, 2011 Chodzą słuchy, że Janusz już wyjął generale Cassis - Nie 06 Lut, 2011 Bardzo ładnie chłopakom idzie, po trzecim przejeździe, 8 miejsce w generalce. Ale seat toledo mistrz, 3 miejsce w generalce. Jak odjeżdżałem to mieli jeszcze co najmniej jedną próbę.Anonymous - Nie 06 Lut, 2011
Cassis napisał/a:
Ale seat toledo mistrz
Takie Toledo jak moje ?fydi - Nie 06 Lut, 2011
Cytat:
Bardzo ładnie chłopakom idzie, po trzecim przejeździe
Te wyniki były tylko z dwóch przejazdów Także jest szansa na jeszcze lepsze miejsce. Pierwszy przejazd był bardzo kiepski, ale dwa następne Januszek dał czadu.qbus - Nie 06 Lut, 2011
jarek-malopolska - Nie 06 Lut, 2011 na jakich numerach było to czarne saxo i czy ono miało białe compomotive ?martin.h - Nie 06 Lut, 2011
jarek-malopolska napisał/a:
na jakich numerach było to czarne saxo i czy ono miało białe compomotive ?
qbus - Nie 06 Lut, 2011 właściciel był tu kiedyś na forum... czy jest dalej to nie wiemjarek-malopolska - Nie 06 Lut, 2011 no własnie tak mi sie wydaje ze od nas z forum, chciał ode mnie kupić OZ-ty po czym pisał ze kupił compomotive-y i sie zastanawiałem czy to własnie ten kolega Anonymous - Nie 06 Lut, 2011 Cassis - Nie 06 Lut, 2011 https://picasaweb.google.com/nowicki.f/SJSKrakowForum60211?feat=directlink
qbus - Nie 06 Lut, 2011 Janusz gdzie ty jesteś? jak poszło? tak długo tam jeszcze jeździliscie? Ciekawi mnie jak wyniki, Gromala Hondą po 2 przejazdach był pierwszy, Subarki dostawały od osiek