całkiem niezłe ale wolałem uniroyale mimo miętkich bokówKamilbike - Pią 19 Mar, 2010 ziom z claymsercem moge polecic uniroyale rain sport 1, o ile jeszcze takowe dostaniesz. Mysle ze rain sport 2 trzymaja podobnie, chociaz wedlug mnie sa bardziej wyciete. W kropku z przodu sa 1 z tylu 2 i powiem szczerze ze trzymaja calkiem zacnie.jozekrj - Pią 19 Mar, 2010 miałem 1 i mam teraz 2
jedynki były lepsze, niestety produkują je tylko w rozmiarach dla suvówWalle - Pon 22 Mar, 2010 a uniroyale rainexperty?jozekrj - Pon 22 Mar, 2010 nie mam pojęcia nie jeździłem osobiście
jedna astrę mamy na nich i kierownik sobie chwali , a ile w tym prawdy
jeździłem na rally 680 i 550 i do rodzinnego dupowozu są superkosmita - Pon 22 Mar, 2010 Jak wszystkie Uniroyale pewnie na mokrym b.dobrze, ale jak je oglądałem to miały za miękką ściankę jak dla mnie. Kolega ma Rainsporty w Leonie FR TDI 200KM i mówił, że spoko.Franek - Wto 23 Mar, 2010
jozekrj napisał/a:
miałem 1 i mam teraz 2
jedynki były lepsze, niestety produkują je tylko w rozmiarach dla suvów
kurcze nie pocieszyłeś mnie.
1 mam w pumie a 2 wjezdzają do signuma w piątek. Juz zamówiłem....Walle - Wto 23 Mar, 2010 a ja szukam 205/55/16 i za nie mogę się zdecydować czy pójść w Uniroyala, Conti czy Falkena.....Janusz - Wto 23 Mar, 2010
Walle napisał/a:
Uniroyala, Conti czy Falkena.....
conti....PiTT - Wto 23 Mar, 2010
Walle napisał/a:
a ja szukam 205/55/16 i za nie mogę się zdecydować czy pójść w Uniroyala, Conti czy Falkena.....
kurde, mam takie Conti do sprzedaży
na serio
dawaj na PW jak cos
to te które kupiłem używane z myślą o torze
stan z tego co pamiętam był całkiem spoko, leżą obecnie w 08pss, więc możesz sobie obejrzećGeKo - Wto 23 Mar, 2010 A ktoś coś wie o Yoko S.drive w 205/55/R16 to ma być guma do śmigania na codzien bez szaleństw, ma po prostu być bezpieczna. na mokrym i na suchym.leon - Wto 23 Mar, 2010 o 195/45/16 cos Ci powiem jak bedziemy po testach i w koncu sciagne GSD3 ale jesli kojarze to loko mial takie
ps do czego je chcesz ? do Toyki ?GeKo - Wto 23 Mar, 2010 taaaTomcat - Wto 23 Mar, 2010
GeKo napisał/a:
A ktoś coś wie o Yoko S.drive w 205/55/R16 to ma być guma do śmigania na codzien bez szaleństw, ma po prostu być bezpieczna. na mokrym i na suchym.
Startowałem na pożyczonych od fydiego S.drive rok temu na Tychach. 2 miejsce w klasie walcząc z konkurencją na semi slickach mówi sama za siebie Ja byłem w szoku jak dobrze to trzymało na suchym. Po mokrym niestety nie wiem.
Jeśli chodzi o Conti, w niedziele zrobiłem 300 km na nowiutkich Premium Contactach. Na mokrym straszna padaka.leon - Wto 23 Mar, 2010 ups pomylilem Tomsona z Loko .. ale wiedzialem ze czerwone saxo