Bad-i - Nie 07 Wrz, 2008 he he bambusowi odebrali 1 miejsce. K.u.r.w.a. zeby nie 6 sekund dluzej na PS kubica bylby IIgi lub IIIcikubas - Nie 07 Wrz, 2008 ale mnie dzis to bmw wkurwilo !!!!!!!!!!!!! co za przyjeby niech jak najszybcie wypierdala z tamtad !!!!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrr
a bambusowi dobrze tak niech zna swoje miejsce w szeregu dobrze ze w tym roku FIA juz mu tak nie poblaza..... Niech wie ze tatus mu nie pomoze !!
Nik mial fuksa jak chuj juz pewnie sie czuje jakby byl mistrzem glupia ciota wrrrrrrrrrrrrr
ale jestem zly !!Bad-i - Nie 07 Wrz, 2008 widać że nie piłeś w czasie wyścigu kubas - Nie 07 Wrz, 2008 - Mam tylko nadzieję, że zespół zacznie pracować też na moją korzyść. Ostatnie 3-4 miesiące chyba trochę przestał, próbował pomóc Nickowi - te słowa Kubicy zabrzmiały jak zarzut pod adresem BMW Sauber.
- Ten weekend pokazał, że trzeba walczyć. Ja walczyłem, ale problem na pit stopie spowodował, że straciłem dość sporo punktów - zakończył rozmowę z dziennikarzem Polsatu Sport Kubica. Było wyraźnie widać, że powstrzymuje się przed tym, by powiedzieć, co myśli naprawdę.
szwabskie ryje !!
bad-i nie pilem bo bylem fura u kumpla...Gaydek - Nie 07 Wrz, 2008 01 Lewis Hamilton 76
02 Felipe Massa 74
03 Robert Kubica 58
04 Kimi Räikkönen 57
05 Nick Heidfeld 49
06 Heikki Kovalainen 43
07 Jarno Trulli 26
08 Fernando Alonso 23Anonymous - Nie 07 Wrz, 2008 panowie wyluzujcie z bambusami i szwabami plz... i nie czytajcie co supereskspres powiedzial ze kubica powiedzial... Jak narazie to heidfeld dzisiaj mial kurewski ciezki wyscig. przez caly weekend mowilo sie ze ostatnie wyscigi jedzie 'o prace' ze chca sie go pozbyc. Wszystkie treningi swietnie jechal, kwalifikacje i mial o wiele wiecej niefartu od roberta. Fajnie ze obaj chlopaki zaliczyli duzo punktow, robert jak zawsze super nawet na normalnej oponie wyprzedzal na deszczu, niefart z pitstopem.
Generalnie wyscig obledny, zanim sie rozpadalo to byl swietny a potem poprostu zdarzylo sie wszystko co nie moglo sie zdarzyc. I jeszcze kontrowersje po wyscigu. I love this game.CHRZANEK - Nie 07 Wrz, 2008 A dla mnie dopóki nie popadało to była nuda, dopiero na ostatnich kółkach się ozywiłem.
Trudno że nie Robert ale to co zrobił Heidfeld pod koniec to było to co ja bym chciał oglądać na zawodach tej rangi...Bad-i - Pon 08 Wrz, 2008 sorry ale co macie do bambusa, bo ja go nieznoszęM - Pon 08 Wrz, 2008 bo ma wiekszego? Bad-i - Pon 08 Wrz, 2008
eM napisał/a:
bo ma wiekszego?
to ty byłeś u niego pod biurkiem mi - Pon 08 Wrz, 2008
JIMEK napisał/a:
panowie wyluzujcie z bambusami i szwabami plz...
nie wymagaj, to tylko hh '08 anjas - Pon 08 Wrz, 2008 Podobno Alonso podpisał kontrakt z BMW...
Jeśli to prawda to ciekawe co dalej. Kilka dni temu mówiono o tym, że Kubica przedłużył swój kontrakt o następny rok, nie wspominano nic o Nicku.
Jednak po wczorajszym wyścigu sam już nie wiem co o tym myśleć...
Muszę zadzwonić do Theissena.CHRZANEK - Pon 08 Wrz, 2008 Trzeba poczekać do pierwszego wyscigu w sezonie 2009, bo na razie to wszystko jest "chyba", "podobno", "prawdopodobnie" ...
Ja jako widz chciałbym zeby na wszystkich wyscigach padało...
Bo po suchym no to sory chłopaki ale F1 to jest nudniejsze niż krykiet ...Gaydek - Pon 08 Wrz, 2008 A mi się gdzieś obiło o uszy że Nick ma kontrakt na 2009 a Robert ma kontrakt na 2009, o ile obie strony (on i BMW) wyrażą chęć dalszej współpracy, taka opcja na 2009.
Ostatnio ktoś pisał, że Robert skorzystał z opcji na 2009 a Nick walczy o miejsce, bo chcą go spuścić, czyli zerwać umowę.
Silly season .Anonymous - Pon 08 Wrz, 2008 amerykanskie media mowily otwarcie ze heidfeld ma teraz byc albo nie byc bo sie go pozbywaja.
oczywiscie nie wiadomo nic na 100% ale jesli go wywala tak i tak to przynajmniej sie dobrze pokaze i ktos inny dobry go wezmie.