a co można wygrać?
mam 2 programy, ale używam tylko jednego
Ale ty jesteś pro, nawet drogę do dentysty rejestrujesz:
http://www.endomondo.com/workouts/user/4599033pP - Wto 07 Sie, 2012 bieganie 10s PiTT - Wto 07 Sie, 2012 heheh, cwaniaki, zgadza się, na endomondo mam zanotowane tylko to
za to na sport trackerze już ponad 170km przechodzone bizon - Wto 07 Sie, 2012 potwierdzam, pitt codziennie lata w kolko po osiedlu kamil - Wto 07 Sie, 2012 teraz będzie latał więcej. Dzisiaj na rower go wyciągnę GeKo - Śro 08 Sie, 2012 Co środę w Kato, taki nielegal "niby trening ", ale wiadomo że kto drugi ten looser więc chłopaki idą dzidą. w ostatnią środę 70 chłopa w ruchu miejskim napierało szerokością pasa. Średnia 43km/h
Film z jakichś wcześniejszych edycji
mi - Śro 08 Sie, 2012 słyszałem o tym, piękna akcja jest!martin.h - Śro 08 Sie, 2012 mi, ile Ty masz wzrostu?
mi - Czw 09 Sie, 2012 z meter czydziści. A bo czemu? Mam przy Tobie w szpilkach nie chodzić czy co?martin.h - Czw 09 Sie, 2012
mi napisał/a:
z meter czydziści. A bo czemu? Mam przy Tobie w szpilkach nie chodzić czy co?
PW mi - Czw 09 Sie, 2012 dobra, kompromis: koturny odstawiam w kąt, ale obcasy zostają, ok?martin.h - Czw 09 Sie, 2012 E tam, te koturny wcale nie takie złe, kupiłbyś Mini i byłoby do kompletu
anjas - Czw 09 Sie, 2012 sieknąłem wczoraj małą traskę rowerkiem, na mapce widać, że przełaje, bo nie ma tam drogi. Dobrze, że mam zajebisty rower trekkingowy prosto z miasteczka wilanów (thanks
kamil!) to jakoś dałem rade.
sieknąłem wczoraj małą traskę rowerkiem, na mapce widać, że przełaje, bo nie ma tam drogi. Dobrze, że mam zajebisty rower trekkingowy prosto z miasteczka wilanów (thanks
kamil!) to jakoś dałem rade.