a własnie ze nie, podobno robią je gdzies na ziemi
w Ciechanowie ?Gaydek - Pon 01 Wrz, 2008
Vlodarsky napisał/a:
Bad-i napisał/a:
a własnie ze nie, podobno robią je gdzies na ziemi
w Ciechanowie ?
Pod Ciechanowem .kubas - Sob 06 Wrz, 2008 no i 8. Ciekawe jaka jest taktyka na wyscig. Powinien miec dosc duzo paliwa. Zobaczymy !anjas - Sob 06 Wrz, 2008 Dzwoniłem do Mario.
Robert jedzie na jeden stop.ps - Sob 06 Wrz, 2008
anjas napisał/a:
Dzwoniłem do Mario.
Robert jedzie na jeden stop.
dobsz.. tak jak w czwartek ustalalismy.. wiadomo gdzie kubas - Sob 06 Wrz, 2008 ja dostalem sms od mario ze nick ma paliwa tylko na 7 kolek dlatego wykrecil tak dobry czas jak na niego ps - Nie 07 Wrz, 2008 ku.rwunia, ale sie dzieje! dobry wyscig jak na razie.Anonymous - Nie 07 Wrz, 2008 jaaaaaaaaa pierdziele ..... i znowu PS Kubicy niszczy mu wyscig DeeS - Nie 07 Wrz, 2008 ja jebieeeeee !!!Anonymous - Nie 07 Wrz, 2008 WOW ale koncówka ....
Kimi nie wytrzymał ciśńienia .... tylko czy Hamilton da rade na twardej mieszance na mokrym .... Kubica z 8 na 5 na 1 do konca gdy wszyscy wjezdzaja po opony na mokrym do PSAnonymous - Nie 07 Wrz, 2008 fuck, czemu nie zmienili Kubicy Opon a HEI tak rasta - Nie 07 Wrz, 2008 Koncówka shock , na ostartnim okrążeniu działo się więcej niż w kilku wyścigał łącznie HEI farciarz roku...fydi - Nie 07 Wrz, 2008 Ale fajna końcówka. Nie mogli Kubicy zmienić opon bo nie było miejsca dla dwóch bolidów. Gdyby nie strata na drugim ps Kubicy to by pewnie on dostał deszczówki, bo byłby przed Heifeldem. Ale naprawdę fajna końcówka trzymająca w napięciu do samego końca. Jak jeszcze wpadali z hamiltonem ci wszyscy zdublowani....CHRZANEK - Nie 07 Wrz, 2008 Oglądałem z Badim
Troche sie wkur****śmy ...Gaydek - Nie 07 Wrz, 2008 Szkoda tylko, że to Heidfeldowi a nie Kubicy - liderowi BMW w punktacji nie zmieniono opon na deszczówki. Szajse. A wcześniej nie potrafili na czas zatankować. Szjase szajse. Mimo to IMO Robert zaprezentował się bardzo dobrze m. in. broniąc się kilka razy przed atakami Kovalainena. Nice.
01 Lewis Hamilton 80
02 Felipe Massa 72
03 Robert Kubica 58
04 Kimi Räikkönen 57
05 Nick Heidfeld 47
06 Heikki Kovalainen 43
07 Jarno Trulli 26
08 Fernando Alonso 23