gdyby endomondo nie doliczało czasów postoju to było by troszkę lepiej z średnią prędkością
Trzeba używać sporty pal pro, tam jest pauza M - Sob 04 Sie, 2012 Ja mam darmowe endobelmondo i mam pauze - wtf?martin.h - Sob 04 Sie, 2012 To może zależeć od systemu, ja mam Symbiana i nie mam pauzy, a znajomi na Androidzie mają PiTT - Sob 04 Sie, 2012 ja używam Sports Trackera i wizualnie dużo bardziej przypadł mi do gustu niż endomondo
no i pauzy mam w darmowej wersji M - Sob 04 Sie, 2012 Licytacja rozpoczęta PiTT - Sob 04 Sie, 2012
M napisał/a:
Licytacja rozpoczęta
a co można wygrać?
mam 2 programy, ale używam tylko jednego Qukie - Sob 04 Sie, 2012 autopauza włączona wygrałem coś?GeKo - Nie 05 Sie, 2012 mnie endomondo wkurzał, wieszał się wyłączał i mega okrojony na WMbizon - Nie 05 Sie, 2012 ja sciagnalem dzis sports tracker pro, bede testowal porownujac do sports trackera (zupelnie inny program, niech was nie zmyli to pro) i endomodo pro. ten sports tracker pro podobno ma swietne komunikaty glosowe. sports tracker zwykly niby troche przyciezki. nie wiem. kazdy cos ma i kazdemu cos brakuje. zycie.martin.h - Pon 06 Sie, 2012 Korzystając z dnia wolnego postanowiłem dzisiaj zaszaleć i zrobić 80 km Jednak życie (czyt. forma)... i pogoda to zweryfikowały. Na pierwszych dwóch podjazdach (tych dużych) myślałem, że zemdleję, a wracając, jakieś 15 km przed domem miałem mega kryzys. Pozatym Endomondo trochę do.ebał z Vmax, a 8 km przed domem postanowił nie naliczać kilometrów
PS: w niektórych miejscach, dosłownie słychać jak asfalt lepi was79 - Pon 06 Sie, 2012 dobrą ilość kalorii przepaliłeś M - Pon 06 Sie, 2012 Martin ladnie...Qukie - Pon 06 Sie, 2012 najs, ja dzisiaj tylko 51.57km z dużym kryzysem około 40-43km