To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Kenet - Pon 24 Sty, 2011

Komunikat ze strony AK Centrum:

"OGRANICZONA ILOŚĆ STARTUJĄCYCH DO 60-ciu ZAŁÓG (ZAPISY PRZED STARTEM OD GODZINY 19:30)
PRZED STARTEM KAŻDA ZAŁOGA BĘDZIE ZOBOWIĄZANA PODDAĆ SWÓJ SAMOCHÓD KONTROLI GŁOŚNOŚCI
BEZWZGLĘDNY ZAKAZ SPOŻYWANIA ALKOHOLU NA TERENIE CHT MARYWILSKA 44 (CAŁY TEREN)
PARKOWANIE TYLKO NA PARKINGU W WYZNACZONYCH PRZEZ SĘDZIÓW MIEJSCACH
BEZWZGLĘDNY ZAKAZ "JAZD POPISOWYCH" NA PARKINGU I ULICZKACH DOJAZDOWYCH

ZA NIE PRZESTRZEGANIE SIĘ DO WSZYTKICH ZALECEŃ ORGANIZATORA JAK I OCHRONY OBIEKTU SKUTKOWAĆ BĘDZIĘ NATYCHMIASTOWYM OPUSZCZENIEM TERENU CHT MARYWILSKA 44

Rozdanie nagród odbędzie o godz: 20:00"

Nie wiadomo jaki będzie ten limit głośności :wall:
Mapa próby, ale pewnie nie zostanę dopuszczony do startu z moim wydechem : :/
http://ak-centrum.pl/supe...124/rysunek.jpg

Anonymous - Pon 24 Sty, 2011

Rasptin ja z kunerem w klasie gość ;)

a dziś lecimy z Rudello na Sprint, ale ja gościnnie bo nie zdąrzyłem kupić NW :/

Kenet - Wto 25 Sty, 2011

Ktoś się ślizgał wczoraj oprócz Stf'a ? Warunki były ekstremalne, szczególnie na 2gim i 3cim przejeździe. Mi się udało pojechać 5te miejsce w klasie 4, 15 w generalce i 3ci najlepszy czas FWD.
Rasputin - Wto 25 Sty, 2011

Napisz lepiej kto wygrał generalkę :lol2: :lol2:
Na 60 załóg w tym ok.20 Evo/Impreza generalkę wyjeła Felicja Pikup :/
Mieszko jest fenomenem AK Centrum i nie kłamał mówiąc że uwielbia jeździć na śniegu :]

Kenet - Wto 25 Sty, 2011

Ta felicja jest hitem, a jej kierowca prawdziwy debeściak. Ale swoją drogą forfitery jakoś się nie popisały ^_^
GeKo - Śro 26 Sty, 2011

I to świadczy o klasie kierowcy :) chyba że jechał na kolcu ;)
Koto - Śro 26 Sty, 2011

Albo o klasie reszty kierowców... ;)
Bad-i - Śro 26 Sty, 2011

Koto napisał/a:

W tej reszcie kierowcow byl Stf - takze raczej samych slabych nie bylo ;)

Rasputin - Śro 26 Sty, 2011

GeKo napisał/a:
chyba że jechał na kolcu ;)

Jechał na średniej zimówce,więc chłopak ogarnia temat :]
Moim zdaniem pomagała mu paka,która robiła świetny docisk :lol2:

Marek23 - Śro 26 Sty, 2011

Ale nawet jeśli koleś mistrzem mistrzów, to na sliskim kjssie, gdzie jest dużo odjazdów z pierwszego biegu, oska nie ma prawa wygrać z takim evo lub sti. Tak czy owak koleś jest przekoniem, a chłopaki z 4wd chyba sie załamali :rotfl:
Bonczek - Śro 26 Sty, 2011

Kenet napisał/a:
Ta felicja jest hitem, a jej kierowca prawdziwy debeściak. Ale swoją drogą forfitery jakoś się nie popisały ^_^

Piękne leczenie takich kierowców z 4 łapów :faja:

Koto - Śro 26 Sty, 2011

Bad-i napisał/a:
Koto napisał/a:

W tej reszcie kierowcow byl Stf - takze raczej samych slabych nie bylo ;)

Oczywiście reszta nie musiała byc bardzo słaba... no ale objechała ich ośka :)

To tak jak w rajdzie Du Var, nagrania z czołówką francuskiej ośki oglądałem godzinami, Bouffier też wydawał się prze koniem bo wurce objeżdżał, a tu nagle wjechał Kubica i się wyjaśniło.

Koto - Śro 26 Sty, 2011

http://translate.google.c...hp%3Fid%3D15935

W Czechach bardzo fajne akcje wymyślają, za stosunkowo niewielkie pieniądze można coś pojeździc profesjonalnie przygotowaną rajdówką. Wychodzi to chyba ok 350 zł, czyli niewiele więcej niż mnie kosztuje sprint w Tychach, niezłe to :)

GeKo - Śro 26 Sty, 2011

Zapominamy o jednym że mogly być zmienne warunki, jeśli jechał na końcu stawki i rozjeździli śnieg to miał prawo jaknajbardziej sklepać innych :)
Kenet - Śro 26 Sty, 2011

Warunki były zmienne, ja miałem nr startowy 4 ale zanim do auta doszedłem po odprawie to już 20 miśków i imprez stało przedemną, a drugi i trzeci przejazd to już 90% po lodzie. Jednak jak się z boku przyglądałem to wyjścia 4wd z nawrotów wydawały się masakrować w porównaniu chociażby do mojej walki o przyczepność. Sporo osób musiało pojechać w stylu "ale urwał" i nie jechać po wynik tylko dla przyjemności ze slajdów bo inaczej to aż wstyd ^_^'