Greg - Nie 24 Sie, 2008 Ja nie mogę słuchać tego wiecznego polskiego tłumaczenia się i zwalania winy na coś.
Jak na olimpiadzie - temu nie poszło bo miał zły humor, temu nie poszło bo się zamyślił, ta przegrała bo miała ciotę, a tamta zmienne nastroje. Matko... Bad-i - Nie 24 Sie, 2008 tym bardziej ze jak sie okazalo ze wszystko OK to znowu odjechal Kovalainenowianjas - Nie 24 Sie, 2008
Bad-i napisał/a:
tym bardziej ze jak sie okazalo ze wszystko OK to znowu odjechal Kovalainenowi
odjechał Kovelainenowi jak "zgubił" torbę plastikową - tzn. spod przedniego skrzydła powędrowała gdzieś dalej... było ją widać po lewej stronie bolidu jak pokazywali onboardy. Torbę na dobre zdjęli na pit-stopie.Bad-i - Nie 24 Sie, 2008 tyle razy mu mowilem zeby nie jezdzil na zakupy do tescoanjas - Nie 24 Sie, 2008
Bad-i napisał/a:
tyle razy mu mowilem zeby nie jezdzil na zakupy do tesco
on jest niereformowalny... podobno przed wyścigiem pojechał jeszcze po śledzie i marchewkę bo były w promocji.Anonymous - Wto 26 Sie, 2008 F1 European Valencia GP Start / Finish Onboards
http://www.youtube.com/watch?v=njD6_lhNSCw
jakbym mogl to bym tylko z onborda ogladal wyscig bez komentatora. no i zajebiscie slychac roznice, jak kazdy silnik inaczej brzmi
robert mogl go lyknac ale massy wina - za wczesnie zahamowal i na podium moglo nie byc ani kubicy ani hamiltonaAnonymous - Śro 27 Sie, 2008 to nie była torba tylko majtki wielbicielki Anonymous - Śro 27 Sie, 2008 .ps - Śro 27 Sie, 2008
JIMEK napisał/a:
.
Albo mi sie przysnilo, albo sa telewizje, w ktorych mozesz sobie przelaczac kamery... wiec caly wyscig na onboardach daloby rade.rasta - Czw 28 Sie, 2008 Robert w Lancerze - http://pl.youtube.com/watch?v=LnlOXwHOea0
Chłopaczyna daje radę mi - Czw 28 Sie, 2008 4x4 to potęgaps - Nie 31 Sie, 2008 UWAGA UWAGA - bedzie glupie pytanie. Ostatnio przegladalem w wc gazete motoryzacyjna i mnie naszla refleksja..
Dlaczego opony w F1 maja taki wysoki profil??TomsoN - Nie 31 Sie, 2008 Hmm...
Ściany boczne opon F1 muszą przetrwać ogromne przeciążenia powstające podczas poruszania się bolidu F1 po torze. Są też specjalnie wzmacniane, by w razie przebicia mogły utrzymać ciężar bolidu.
... a niskoprofilowa by nie dała rady może dlatego M - Pon 01 Wrz, 2008 Mogą miec wysoki profil jesli scianka bedie mega sztywna.
To są opony z innej planety.Bad-i - Pon 01 Wrz, 2008
eM napisał/a:
To są opony z innej planety.
a własnie ze nie, podobno robią je gdzies na ziemi