To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jabłko Kącik

Anonymous - Wto 17 Lis, 2015

uzywam do dzwonienia,sms,netu,słuchania muzyki i to chyba wszystko,więc wielkich wymagan nie ma.Moge dać max 500,w tej cenie widze ze da sie coś wyrwać
https://mediamarkt.pl/telefony-i-smartfony/smartfony?sort=price_asc&limit=40&filter%5B28%5D%5B0%5D=5823185&filter%5B28%5D%5B1%5D=5826817

zefir - Wto 17 Lis, 2015

ogarnij sobie z allegro taki tel gdzies we wrocku, to zaplacisz minus 25% niz w markecie.
Dobrze zeby mial LTE jak siedzisz w necie i sluchasz muzy online. Jesli nie to jeden chuj :D

kosmita - Wto 17 Lis, 2015

rabi, jak nie jesteś telefonowym onanistą, który potrzebuje 8 procesorów do wysłania smsa, to nokia zdecydowanie spełni Twoje wymagania. Tanie androidy to jest dramat. Polecam nokie 735
Anonymous - Wto 17 Lis, 2015

Ja to wogóle jestem taki troche antykonsument elektroniki-nie mam tv,mam kilkuletniego lapka,telefon miałem galaxy s2.Korzystam dopóki sie nie zjebie na amen albo nie przestanie spełniac potrzebnych funkcji i nie odczuwam potrzeby zmiany na nowy bo i po kiego chuja.
Myslałem raczej o lumi 535.Bezrobotny,czy raczej pracujący dorywczo ostatnio jestem,więc mnie nie stac na ekstrawagancje ;)

bizon - Sob 21 Lis, 2015

Nokia i Windows idą w takim kierunku:
https://youtu.be/o2y1cKh-KXs
Warto to mieć na uwadze :)

NBL - Pon 23 Lis, 2015

rabarbar, no i dobrze ... mnie telefony i inne szmery bajery przestały bawić gdy , zniszczyłem ze trzy telefony po 1,5k zł... jeden zgniotłem, drugi wpadł do oleju a trzeci spadł z 3 razy ... i historia się skończyła na s3 ... którego mam do dziś, nie mam ciśnienia
na telefony po 3k które różnicą się rozdzielczością aparatu i matrycy w telefonie ...
Zawsze znajdę lepszy cel na przeznaczenie kasy... chyba się starzeje :D bo już mnie zabawki takie nie bawią.

Jak kupować tel to do max 800 zł.\

Gdybym miał dziś kupić celowałbym w jakiegoś chińczyka.. bo płacić za markę też nie ma sensu :) one plus one jest fajny i Meizu

PiTT - Pon 23 Lis, 2015

dokładnie tak samo jest z autami, zegarkami, ubraniami, sprzętem rtv, sprzętem agd, rowerami, rolkami, aparatami, alkoholami ;D
sorry, ale ten argument nie ma racji bytu
jakiś czas temu Gość o tym pisał...

NBL - Wto 24 Lis, 2015

PiTT, polemizowałbym :) alkohol wypijesz i są z tego wymierne korzyści choć to zależy od osoby i ilości spożytego procentu :) zreszta są setki innych powodów - no ale są gusta i guściki :) dlatego jeden jeździ bmw drugi renaurem :)
Jakarti - Wto 24 Lis, 2015

NBL napisał/a:
alkohol wypijesz i są z tego wymierne korzyści choć to zależy od osoby i ilości spożytego procentu

nie kazdy pije zeby sie od razu najebac. czemu nie walisz spirytu? bedzie najefektywniejszy przeciez
czasem alko moze po prostu smakowac :D

Kenet - Pią 27 Lis, 2015

Panowie iPhone mi umiera, jako że służbowy samsung to straszne badziewie - potrzebuję kupić 5S'a, ktoś coś?
kaziu1985pn - Sob 28 Lis, 2015

a tak z innej beczki czy na wybrakowane jabłko jest apka ala racechromo ??
Bonczek - Sob 28 Lis, 2015

Harrys Laptimer Pro jest niezły.

Dostępne na które modele? Podobne możliwości nagrywania trasy i statystyk?
Bonczek - Sob 28 Lis, 2015

Proponuje użyć Google chyba ze na androidzie nie masz.

nie mam androida więc i nie mam google na nim :faja: