Anonymous - Wto 17 Lis, 2015 uzywam do dzwonienia,sms,netu,słuchania muzyki i to chyba wszystko,więc wielkich wymagan nie ma.Moge dać max 500,w tej cenie widze ze da sie coś wyrwać
https://mediamarkt.pl/telefony-i-smartfony/smartfony?sort=price_asc&limit=40&filter%5B28%5D%5B0%5D=5823185&filter%5B28%5D%5B1%5D=5826817zefir - Wto 17 Lis, 2015 ogarnij sobie z allegro taki tel gdzies we wrocku, to zaplacisz minus 25% niz w markecie.
Dobrze zeby mial LTE jak siedzisz w necie i sluchasz muzy online. Jesli nie to jeden chuj kosmita - Wto 17 Lis, 2015 rabi, jak nie jesteś telefonowym onanistą, który potrzebuje 8 procesorów do wysłania smsa, to nokia zdecydowanie spełni Twoje wymagania. Tanie androidy to jest dramat. Polecam nokie 735Anonymous - Wto 17 Lis, 2015 Ja to wogóle jestem taki troche antykonsument elektroniki-nie mam tv,mam kilkuletniego lapka,telefon miałem galaxy s2.Korzystam dopóki sie nie zjebie na amen albo nie przestanie spełniac potrzebnych funkcji i nie odczuwam potrzeby zmiany na nowy bo i po kiego chuja.
Myslałem raczej o lumi 535.Bezrobotny,czy raczej pracujący dorywczo ostatnio jestem,więc mnie nie stac na ekstrawagancje bizon - Sob 21 Lis, 2015 Nokia i Windows idą w takim kierunku:
https://youtu.be/o2y1cKh-KXs
Warto to mieć na uwadze NBL - Pon 23 Lis, 2015 rabarbar, no i dobrze ... mnie telefony i inne szmery bajery przestały bawić gdy , zniszczyłem ze trzy telefony po 1,5k zł... jeden zgniotłem, drugi wpadł do oleju a trzeci spadł z 3 razy ... i historia się skończyła na s3 ... którego mam do dziś, nie mam ciśnienia
na telefony po 3k które różnicą się rozdzielczością aparatu i matrycy w telefonie ...
Zawsze znajdę lepszy cel na przeznaczenie kasy... chyba się starzeje bo już mnie zabawki takie nie bawią.
Jak kupować tel to do max 800 zł.\
Gdybym miał dziś kupić celowałbym w jakiegoś chińczyka.. bo płacić za markę też nie ma sensu one plus one jest fajny i MeizuPiTT - Pon 23 Lis, 2015 dokładnie tak samo jest z autami, zegarkami, ubraniami, sprzętem rtv, sprzętem agd, rowerami, rolkami, aparatami, alkoholami
sorry, ale ten argument nie ma racji bytu
jakiś czas temu Gość o tym pisał...NBL - Wto 24 Lis, 2015 PiTT, polemizowałbym alkohol wypijesz i są z tego wymierne korzyści choć to zależy od osoby i ilości spożytego procentu zreszta są setki innych powodów - no ale są gusta i guściki dlatego jeden jeździ bmw drugi renaurem Jakarti - Wto 24 Lis, 2015
NBL napisał/a:
alkohol wypijesz i są z tego wymierne korzyści choć to zależy od osoby i ilości spożytego procentu
nie kazdy pije zeby sie od razu najebac. czemu nie walisz spirytu? bedzie najefektywniejszy przeciez
czasem alko moze po prostu smakowac Kenet - Pią 27 Lis, 2015 Panowie iPhone mi umiera, jako że służbowy samsung to straszne badziewie - potrzebuję kupić 5S'a, ktoś coś?kaziu1985pn - Sob 28 Lis, 2015 a tak z innej beczki czy na wybrakowane jabłko jest apka ala racechromo ??Bonczek - Sob 28 Lis, 2015 Harrys Laptimer Pro jest niezły.kaziu1985pn - Sob 28 Lis, 2015 Dostępne na które modele? Podobne możliwości nagrywania trasy i statystyk?Bonczek - Sob 28 Lis, 2015 Proponuje użyć Google chyba ze na androidzie nie masz.kaziu1985pn - Sob 28 Lis, 2015 nie mam androida więc i nie mam google na nim