To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - rower

EmerytRs2 - Czw 26 Lip, 2012

mam pelerynę Harrego Pottera :rotfl:
martin.h - Czw 26 Lip, 2012

Prawdopodobnie to będzie mój debiut w XC :)

kamil - Śro 01 Sie, 2012

no i w końcu kupiłem sobie szosowe oponki. Vredestein Volante Tricomp 28" 700 x 23c w i idealnie pedalskim kolorze czyli zielone :) waga 305 -310 g. No to zobaczymy jak na takim zestawie będzie mi się jeździło :)
Qukie - Śro 01 Sie, 2012

a ja kupiłem sobie trzymadełko na bidon, pojemniczek na graty (klucze, kasę telefon) i liczniczek, ale przekłamuje w stosunku do Endomondo. Jeżdżę teraz po 35-40km i dzisiaj też sobie sporo popedałuję :)
martin.h - Śro 01 Sie, 2012

Qukie napisał/a:
i liczniczek, ale przekłamuje w stosunku do Endomondo.

Właśnie zastanawiam się czy to wina licznika czy jednak to Endomondo troszkę zaniża wyniki, u mnie różnica jest kilku %. Druga sprawa jest taka, że czasem sygnał łapie dopiero po 1 km.

kamil - Śro 01 Sie, 2012

a licznik ustawiłeś pod odpowiednią wielkość koła ? Jeżeli tak to wina Endomondo.

kamil napisał/a:
a licznik ustawiłeś pod odpowiednią wielkość koła ? Jeżeli tak to wina Endomondo.

Faktycznie jestem kretynem i ustawiłem na kółka 20 calowe :rotfl: xD

kamil - Śro 01 Sie, 2012

Tobie jednak przydałoby się przywiązać ten akumulator do jajec :faja:
Qukie - Śro 01 Sie, 2012

ja ustawiałem pod odpowiednią średnicę koła, ale i tak było przekałmanie o 5km na 40km odcinku, po poprawce w poniedziałek była różnica 500m na trasie 35km :D

taka dokładność mi chyba wystarczy, ale jeszcze dziś zmienię średnicę minimalnie ;)

M - Śro 01 Sie, 2012

Ja dzisiaj pojechalem na skroty przez zoliborz masteczko zamiast dluga przy wisle do uksw i to jest wuj nie jazda - wszedzie swiatla, przejscia, ludzie,tramwaje , wiillki jakies. Zamiast 15km bylo 10 ale tylko 4minuty szybciej... wole chyba jednostajna jazde.
Qukie - Śro 01 Sie, 2012

Właśnie pocisnąłem 50,55km według liczniczka i 49,68km według endomondo, trzeba zmienić średnicę koła :D

poruszanie się dziś wieczorem w okolicach stadionu narodowego to pomyłka, bydła pełno, policji pełno :/ polecam powiśle w stronę bielan i trochę po stronie praskiej o ile nie pzeszkadzają wam wszędobylskie robaki. Luźna jazda jest też po Bemowie

a w weekend rowerowe zwiedzanie Anina się szykuje :)

Ja dzisiaj tradycyjnie trasa dom-praca-dom. To tylko 27km, ale średnia 25km/h utrzymana. Trzeba się przygotowywać przed wyprawą na Szlak Orlich Gniazd :)
martin.h - Sob 04 Sie, 2012

Ktoś chętny na objazd jutro trasy Mistrostw Polski w MTB, pora przedpopołudniowa :)

ziober - Sob 04 Sie, 2012

Mistrzostwa Polski MTB po płaskim. Paranoja...
martin.h - Sob 04 Sie, 2012

ziober napisał/a:
Mistrzostwa Polski MTB po płaskim. Paranoja...

Cóż, ktoś dobrze posmarował to są :D Aczkolwiek jakieś tam przewyższenia rzędu 350m też są, więc tak całkiem płasko nie ma :>