myśle że będzie rozdanie pucharów lepsze niż w tamtym roku,gdzie dla pilotów zabrakło garnków a nagrodą była możliwość zwiedzenia fabryki Fiata,a do tego po turnieju hokejowym trzeba było opuścić lokal bo "wielcy sportu rajdowego" mieli zarezerwowane stoliki a dla amatorów brak miejsc postarali się z pucharkiem ok 35cm ma
No i wszystko jasne. Pucharek właściwie mniejszy niż na zawodach i nie wiem czemu, ale pilot dostał większy:P Niech się chłopina cieszy, bo pracował ciężko, a se nie pojeździł. ale ALEEEEEE !! Dostałem unikatowy, wyprodukowany w limitowanej serii kalendarzyk ze zdjęciami z SMT zrobionymi przez znaną większości rajdową babcie Bożenę Kenet - Pon 17 Sty, 2011
Stf napisał/a:
na dobry początek tygodnia - ma ktoś ochotkę się dzisiaj pokręcić/poslajdziochować na Marywilskiej z AK - Centrum ?
Ja będę.Anonymous - Sob 22 Sty, 2011 Dobra 24.01 Sprint na Marywilskiej
30.01 Winter Rally
ja się już zapisałem na Winter w ramach rozruchu, bo trochę zardzewiałem Bad-i - Sob 22 Sty, 2011 postaram sie w poniedzialek wpascAnonymous - Sob 22 Sty, 2011 weź moje rzeczy
Będę z Rudello Bad-i - Sob 22 Sty, 2011
Marcel napisał/a:
weź moje rzeczy
Będę z Rudello
postaram sie pamietac Anonymous - Sob 22 Sty, 2011 bydle, bo będziesz musiał zabrać za karę do HKH Bad-i - Sob 22 Sty, 2011
Marcel napisał/a:
bydle, bo będziesz musiał zabrać za karę do HKH
jak na nici to prosze bardzoAnonymous - Nie 23 Sty, 2011 kurwa chyba moge tego nie przeżyc Kenet - Nie 23 Sty, 2011 Ja w winter mam sesję akurat, ale w poniedziałek również będę.Anonymous - Nie 23 Sty, 2011 no to do zobaczenia Rasputin - Nie 23 Sty, 2011 Jutro jestem jak zwykle,a Winter też już zaklepane. Widzę,że HH.org w klasie III bedzie na Winter mocno reprezentowane bo oprócz nas i Kuner jedzie Kuner - Nie 23 Sty, 2011 Si, si Jade jade... jeśli uruchomie to uno, jeśli nie to pozostaje mi albo wartburg albo coś się kupi na szybko