To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Kubica i F1 2009

Anonymous - Sob 23 Sie, 2008

:jupi: :jupi: :jupi: streetowe traki rulaaaa
Bad-i - Sob 23 Sie, 2008

jak dla mnie to on mało streetowy jest ;)
Anonymous - Sob 23 Sie, 2008

streetowy streetowy restauracyjna ladacznico!! ;D
Bad-i - Nie 24 Sie, 2008

już jadę Cię szukać :]
Anonymous - Nie 24 Sie, 2008

:lol2:

oj chyba sie poloze na chwile przed wyscigiem...

wyśpij sie :D
saxorulez - Nie 24 Sie, 2008

super!! 3 pozycja....

- szkoda straty na początku
- mogli próbować na jeden pit stop

:jupi: :jupi: :jupi:
fydi - Nie 24 Sie, 2008

o jezu zasnąłem gdzieś przy 30 okr. :D

fajnie, że jest znowu podium.

Bad-i - Nie 24 Sie, 2008

może to będzie kontrowersyjna wypowiedź, ale mnie już nudzi ta bezradność BMW. Ok byl 3 i super, ale to jak Massa i Hamilton mu odjechali to masakra.
Maciusiowy - Nie 24 Sie, 2008

:rotfl: 3 miejsce dobre jest...ale wyścig strasznie nudny, nie wiem nawet czy było jakiekolwiek wyprzedzanie na torze
kubas - Nie 24 Sie, 2008

a mi sie podobalo :P

Bad-i ale ile Hamilton i Massa mają lepsze bolidy :) Gdyby kubica miał taki bolid? ;)

Vyzn-R napisał/a:
Hamilton i Mladnieassa mają lepsze bolidy :) Gdyby kubica miał taki bolid? ;)

To tak samo jakby Kajto miał S2000 czyli... pozamiatane!

Ale trzeci placyk dla Robercika to dobrze poza tym że wyścig był nudny bardzo...

Bad-i - Nie 24 Sie, 2008

cytat z onet.pl

"- Kluczowe były kwalifikacje przed tym wyścigiem - powiedział Robert Kubica po GP Europy, w którym zajął trzecie miejsce.
- Kluczowe były kwalifikacje przed tym wyścigiem - powiedział Kubica - a miałem więcej paliwa niż Felipe Massa. Dzisiaj nie było już tak dobrze z prędkością, ale wystarczyło na zajęcie trzeciego miejsca. Miałem na pierwszym zakręcie szansę na wyprzedzenie Hamiltona, ale wcześnie hamował Massa i zrezygnowałem - nie chciałem ryzykować kolizji.

- Potem jakaś reklamówka przelatująca przez tor wpadła mi pod koła i miałem kłopoty z prowadzeniem bolidu - praktycznie nie dało się prowadzić - tam straciłem kilka sekund, które potem okazały się kluczowe. Na szczęście udało się to usunąc i wykręcić dobre czasy - podkreślił Kubica.

cos ostatnio non stop nie da sie praktycznie prowadzic tego bolidu. Na Hungaro walczyl praktycznie z utrzymaniem go na torze przez prawie 70 okrazen. Juz moglby sobie darowac takie tlumaczenia. Dla mnie brak prowadzenia to ma rozbite Evo bez dwoch kol na lodzie z wytartymi kolcami :ble: