Anonymous - Sob 23 Sie, 2008 streetowe traki rulaaaaBad-i - Sob 23 Sie, 2008 jak dla mnie to on mało streetowy jest Anonymous - Sob 23 Sie, 2008 streetowy streetowy restauracyjna ladacznico!! Bad-i - Nie 24 Sie, 2008 już jadę Cię szukać Anonymous - Nie 24 Sie, 2008
oj chyba sie poloze na chwile przed wyscigiem...Anonymous - Nie 24 Sie, 2008 wyśpij sie saxorulez - Nie 24 Sie, 2008 super!! 3 pozycja....
- szkoda straty na początku
- mogli próbować na jeden pit stopAnonymous - Nie 24 Sie, 2008 fydi - Nie 24 Sie, 2008 o jezu zasnąłem gdzieś przy 30 okr.
fajnie, że jest znowu podium.Bad-i - Nie 24 Sie, 2008 może to będzie kontrowersyjna wypowiedź, ale mnie już nudzi ta bezradność BMW. Ok byl 3 i super, ale to jak Massa i Hamilton mu odjechali to masakra.Maciusiowy - Nie 24 Sie, 2008 3 miejsce dobre jest...ale wyścig strasznie nudny, nie wiem nawet czy było jakiekolwiek wyprzedzanie na torzekubas - Nie 24 Sie, 2008 a mi sie podobalo Anonymous - Nie 24 Sie, 2008 Bad-i ale ile Hamilton i Massa mają lepsze bolidy Gdyby kubica miał taki bolid? Anonymous - Nie 24 Sie, 2008
Vyzn-R napisał/a:
Hamilton i Mladnieassa mają lepsze bolidy Gdyby kubica miał taki bolid?
To tak samo jakby Kajto miał S2000 czyli... pozamiatane!
Ale trzeci placyk dla Robercika to dobrze poza tym że wyścig był nudny bardzo...Bad-i - Nie 24 Sie, 2008 cytat z onet.pl
"- Kluczowe były kwalifikacje przed tym wyścigiem - powiedział Robert Kubica po GP Europy, w którym zajął trzecie miejsce.
- Kluczowe były kwalifikacje przed tym wyścigiem - powiedział Kubica - a miałem więcej paliwa niż Felipe Massa. Dzisiaj nie było już tak dobrze z prędkością, ale wystarczyło na zajęcie trzeciego miejsca. Miałem na pierwszym zakręcie szansę na wyprzedzenie Hamiltona, ale wcześnie hamował Massa i zrezygnowałem - nie chciałem ryzykować kolizji.
- Potem jakaś reklamówka przelatująca przez tor wpadła mi pod koła i miałem kłopoty z prowadzeniem bolidu - praktycznie nie dało się prowadzić - tam straciłem kilka sekund, które potem okazały się kluczowe. Na szczęście udało się to usunąc i wykręcić dobre czasy - podkreślił Kubica.
cos ostatnio non stop nie da sie praktycznie prowadzic tego bolidu. Na Hungaro walczyl praktycznie z utrzymaniem go na torze przez prawie 70 okrazen. Juz moglby sobie darowac takie tlumaczenia. Dla mnie brak prowadzenia to ma rozbite Evo bez dwoch kol na lodzie z wytartymi kolcami