rasta - Sob 06 Mar, 2010 martin.h, ja mówię o normalnej oponie na ulice w miarę normalnej cenie bo wiadomo, że znalazło by się coś lepszego, bo do upalania to i tak tylko slick. A wisi mnie to czy ją produkują, czy nie jest tego w kij na rynku, da się ją wyrwać w miarę normalnej cenie i jest łatwo dostępna w przypadku jakiegoś zonka, no i prztnajmniej w Morsie sprawuje się rewelacyjnie.
A co do RE70 to poka mi cenę i w który sklepie w internetowym kupię ją od ręki kubas - Sob 06 Mar, 2010 Panowie karwa skończcie gadać o tej gównianej t1r rasta - Sob 06 Mar, 2010 Ale ja o niej nie gadam też tak uważam, i wolę dołożyć kilka talarów i mieć Bridgestone.kubas - Sob 06 Mar, 2010 Wiem rasta jedyny porządny jesteś !Tomcat - Sob 06 Mar, 2010 Rasta, a może jednak T1R ? Podobno kubas ją bardzo polecał.M - Sob 06 Mar, 2010 Tak, twarda ścianka, super mieszanka i trzymanie lepsze od r888, a do tego w trasie zachowuje się jak fuel-saver.Tomcat - Sob 06 Mar, 2010
eM napisał/a:
Tak, twarda ścianka, super mieszanka i trzymanie lepsze od r888, a do tego w trasie zachowuje się jak fuel-saver.
Też słyszałem taką opinię, ale od Hołka. Podobno ta opona na deszczu to jak kolec na śnieg.M - Sob 06 Mar, 2010 zgadza się, a w zimę na tej oponie wyciągasz na lince ratraki jak sie zakopią w śniegu, nawet jak zostanie juz tylko 3mm bieżnika, ale to dopiero po 300.000 przebiegu jak wiadomo!fydi - Sob 06 Mar, 2010 Ej karwa co Wy chceice od tej T1R M - Sob 06 Mar, 2010 Fydi - tak sobie trollujemy
jednak co 888 to 888 Tomcat - Sob 06 Mar, 2010 Ja ? Nic. Sam takie mam. Kupiłem je dlatego, że u szkopów zakładają takie do taksówek. Te 300.000 km o których mówił eM, to pomówienie i oszczerstwo ! Te taksówki z milionem km przebiegu o których mówił ostatnio Franek były od nowości na T1R i podobno zostało jeszcze bieżnika na jeden sezon, czyli ok. 330 tysi. Karrrwa, jak można przekłamać 1 milion km ?!?!?!michool_vt - Sob 06 Mar, 2010
Tomcat napisał/a:
Karrrwa, jak można przekłamać 1 milion km ?!?!?!
Anonymous - Sob 06 Mar, 2010 Ja powiem od siebie na temat T1R...
Na mokrym - normalna. Na suchym po prostej - trakcja rewelacja.
Po zakrętach mnei wystarczała - na suchym szwagier na rainsportach nie dawał rady...
Moim zdaniem w tych pieniądzach lepszej opony nie ma... Gdyby r888 starczały na dłużej pewnie bym kupił a T1R po sezonie wyglądająjak nowe
Aha miałem jeszcze Fulda Carat Extremo i Avon ZV1 - obie szmelc PiTT - Sob 06 Mar, 2010 ten sezon przejeżdżę jeszcze na CONTI SPORT CONTACT 3 a jak coś to na przyszły sezon muszę poszukać czegoś ciekawego w rozmiarze 225/40/18
aha, tak bajdewej mam do sprzedania 4 opony conti sport contact 205/55/16, używane, kupiłem je tylko do jazdy po torze w Lublinie, ale w sumie nie mam zamiaru znowu ich zakładać na stalówki, więc mogę odsprzedać po taniości jak komuś podejdąk-mart - Sob 06 Mar, 2010 nie myslales o 20"??