To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Opony

rasta - Sob 06 Mar, 2010

martin.h, ja mówię o normalnej oponie na ulice w miarę normalnej cenie bo wiadomo, że znalazło by się coś lepszego, bo do upalania to i tak tylko slick. A wisi mnie to czy ją produkują, czy nie jest tego w kij na rynku, da się ją wyrwać w miarę normalnej cenie i jest łatwo dostępna w przypadku jakiegoś zonka, no i prztnajmniej w Morsie sprawuje się rewelacyjnie.

A co do RE70 to poka mi cenę i w który sklepie w internetowym kupię ją od ręki :lol2:

kubas - Sob 06 Mar, 2010

Panowie karwa skończcie gadać o tej gównianej t1r xD
rasta - Sob 06 Mar, 2010

Ale ja o niej nie gadam też tak uważam, i wolę dołożyć kilka talarów i mieć Bridgestone.
kubas - Sob 06 Mar, 2010

Wiem rasta jedyny porządny jesteś !
Tomcat - Sob 06 Mar, 2010

Rasta, a może jednak T1R ? Podobno kubas ją bardzo polecał.
M - Sob 06 Mar, 2010

Tak, twarda ścianka, super mieszanka i trzymanie lepsze od r888, a do tego w trasie zachowuje się jak fuel-saver.

eM napisał/a:
Tak, twarda ścianka, super mieszanka i trzymanie lepsze od r888, a do tego w trasie zachowuje się jak fuel-saver.

Też słyszałem taką opinię, ale od Hołka. Podobno ta opona na deszczu to jak kolec na śnieg.

M - Sob 06 Mar, 2010

zgadza się, a w zimę na tej oponie wyciągasz na lince ratraki jak sie zakopią w śniegu, nawet jak zostanie juz tylko 3mm bieżnika, ale to dopiero po 300.000 przebiegu jak wiadomo!
fydi - Sob 06 Mar, 2010

Ej karwa co Wy chceice od tej T1R :D

M - Sob 06 Mar, 2010

Fydi - tak sobie trollujemy

jednak co 888 to 888 :D

Ja ? Nic. Sam takie mam. Kupiłem je dlatego, że u szkopów zakładają takie do taksówek. Te 300.000 km o których mówił eM, to pomówienie i oszczerstwo ! Te taksówki z milionem km przebiegu o których mówił ostatnio Franek były od nowości na T1R i podobno zostało jeszcze bieżnika na jeden sezon, czyli ok. 330 tysi. Karrrwa, jak można przekłamać 1 milion km ?!?!?!
michool_vt - Sob 06 Mar, 2010

Tomcat napisał/a:
Karrrwa, jak można przekłamać 1 milion km ?!?!?!
:rotfl:
Anonymous - Sob 06 Mar, 2010

Ja powiem od siebie na temat T1R...

Na mokrym - normalna. Na suchym po prostej - trakcja rewelacja.
Po zakrętach mnei wystarczała - na suchym szwagier na rainsportach nie dawał rady...

Moim zdaniem w tych pieniądzach lepszej opony nie ma... Gdyby r888 starczały na dłużej pewnie bym kupił a T1R po sezonie wyglądająjak nowe :P

Aha miałem jeszcze Fulda Carat Extremo i Avon ZV1 - obie szmelc :P

PiTT - Sob 06 Mar, 2010

ten sezon przejeżdżę jeszcze na CONTI SPORT CONTACT 3 a jak coś to na przyszły sezon muszę poszukać czegoś ciekawego w rozmiarze 225/40/18

aha, tak bajdewej mam do sprzedania 4 opony conti sport contact 205/55/16, używane, kupiłem je tylko do jazdy po torze w Lublinie, ale w sumie nie mam zamiaru znowu ich zakładać na stalówki, więc mogę odsprzedać po taniości jak komuś podejdą

k-mart - Sob 06 Mar, 2010

nie myslales o 20"??