Alexxx - Pon 17 Sie, 2015 No i git Bonczek - Pon 17 Sie, 2015 No i git. Zatem tylko iPhone! Kenet - Wto 18 Sie, 2015 karoluPL - Wto 18 Sie, 2015 iPhone'a bym nie wymienił za nic, oprócz tego, ze te jebane szóstki się gną i nie wiem czy mi przyjmo na gwarancje, bo legendy internetowe różnie mówią..
Ale ból dupy straszny jest kupić nowy zafoliowany telefon i po dwóch tygodniach noszenia w twardym etui i tak zobaczyć ze jest minimalnie krzywy..
Może napisze kiedyś historie swetra jak sie skończy z krzywym ip 6, na razie po prostu chodzę z japkiem o kształcie banana Kenet - Wto 18 Sie, 2015 iPhone skończył się na 5 PiTT - Wto 18 Sie, 2015 inaczej jak dowod w postaci filmu sie nie da
oceńcie sami bo mi się już nie chce po raz setny tłumaczyć co oznacza szybsza gotowosc do robienia zdjec
to sie nie dzieje! PiTT - Wto 18 Sie, 2015 bo nie da sie napisac ze cos jest szybsze lepsze bez kilkudziesieciu stron przepychanek... nawet film nie jest dowodem i zaraz ktos napisze ze to wszystko ustawione Chloru - Wto 18 Sie, 2015 PiTT, lepszość już przedyskutowaliśmy. Co do szybkości to proszę bardzo
P.S. Gdzie robisz manicure? KarQ - Wto 18 Sie, 2015 Sprawdziłem jak się odpala w budżetowym Asusie Zenphon 5 - szybciej niż w IP
Czy w IP bateria równie szybko zjeżdża? Jak odpalę navi to procenty lecą w oczach.PiTT - Śro 19 Sie, 2015
KarQ napisał/a:
Sprawdziłem jak się odpala w budżetowym Asusie Zenphon 5 - szybciej niż w IP
Czy w IP bateria równie szybko zjeżdża? Jak odpalę navi to procenty lecą w oczach.
codziennie trzeba ładować a przy nawigacji to lepiej nie odpinać od ładowarki
S5 pod tym względem ma przynajmniej 2x dłuższy czas pracyAnonymous - Wto 17 Lis, 2015 Korzystal ktos z jakiejs z nowszych noki na windowsie?duzo gorzej niz szajsungi?zadziwiajaco tanie te telefony sąPiTT - Wto 17 Lis, 2015 duzo gorzej niz samsungi...
tak sie sklada ze mam samsunga na sprzedaz zefir - Wto 17 Lis, 2015 moja mama i moj brat maja nokie/microsoft 630 i sobie mega chwala. Dla mnie jeszcze sporym ograniczem jest windows mobile sam w sobie, ale to zalezy do czego potrzebujesz smartfon. A zeby Android pracowal ok, trzeba wydac hajs na jakis topomy model. Przypadek Windowsa jest o tyle spoko ze za 800zl mozna juz miec spoko telefon.zefir - Wto 17 Lis, 2015 Chociaz cena za tego S5 co ma Pitt jest mega dobra i kusząca