pozatym ze sie narobilo troche ambarasu jak sie odkrecila poduszka pod skrzynia, auto chwilowo jezdzi na pozyczonej przepustnicy i czasami przerywa to wszystko ok u gory idzie jak zle
Janusz Jak na taka pogode to i tak trasa mega wytrzymala... na miejscu raczej nikt nie narzekal
pozdroqbus - Wto 11 Sty, 2011
Cytat:
na zdjęciach wygląda jakby to była trasa przeprawowa do Off-road'u na filmie wygląda już duzo lepiej, ale tez wyryp, jak an typowo usportowiony samochód...
Cudów nie ma, szutrowa nawierzchnia przy takich roztopach po każdym nastepnym przejezdzie bedzie wygladac coraz gorzej, w tym roku pogoda dała ciała. Jeszcze we wtorek mieliśmy przygotowaną mega trase z równiotkim ubitym sniegiem i bandami.matt - Wto 11 Sty, 2011
qbus napisał/a:
Cytat:
na zdjęciach wygląda jakby to była trasa przeprawowa do Off-road'u na filmie wygląda już duzo lepiej, ale tez wyryp, jak an typowo usportowiony samochód...
Cudów nie ma, szutrowa nawierzchnia przy takich roztopach po każdym nastepnym przejezdzie bedzie wygladac coraz gorzej, w tym roku pogoda dała ciała. Jeszcze we wtorek mieliśmy przygotowaną mega trase z równiotkim ubitym sniegiem i bandami.
bez przesady, równego asfaltu nie było ale meeega wyrypu też nie, wydaje mi się optymalnie, w końcu to po szutrze się jechało, jeśli ktoś płyty nie miał to oczywiście ryzyko wzrasta ale z płytą można było bez obaw śmigać ... co nie znaczy, że nie żałuję, że te warunki z połowy tygodnia jednak się nie utrzymały, bo na fotach wyglądało to bajecznie, no ale cóż ... najważniejsze, że cała impreza super wypaliła
pozatym ze sie narobilo troche ambarasu jak sie odkrecila poduszka pod skrzynia, auto chwilowo jezdzi na pozyczonej przepustnicy i czasami przerywa to wszystko ok u gory idzie jak zle
Łezka w oku mi się kręci jak na niego patrzę...Janusz - Wto 11 Sty, 2011
106 napisał/a:
znalazlem dzis w necie zdjecie... i okazalo sie ze startowalem w wosp w makowie
faktycznie dobra impreza musiałabyś ze nie pamiętasz.. szkoda ze sie nie wypatrzyliśmy jestem lamus ze nie czytałem nazwisk Tomcat - Wto 11 Sty, 2011 a czy to przypadkiem nie jest ex-Saxo Fydiego ?fydi - Śro 12 Sty, 2011
Tomcat napisał/a:
a czy to przypadkiem nie jest ex-Saxo Fydiego ?
nie przypadkiem tak.Tomcat - Śro 12 Sty, 2011
fydi napisał/a:
Tomcat napisał/a:
a czy to przypadkiem nie jest ex-Saxo Fydiego ?
nie przypadkiem tak.
a po którym elemencie samochodu poznałeś ? Mnie się tylko nazwisko na szybie zgadza Janusz - Śro 12 Sty, 2011 a właśnie, Tomcat jak tam mistrzostwa Tychów ?? było ten tytuł na koniec?? no i zgarnołes jakąś nagrodę ?? bo nic sie nie chwaliłeś Tomcat - Śro 12 Sty, 2011
Janusz napisał/a:
a właśnie, Tomcat jak tam mistrzostwa Tychów ?? było ten tytuł na koniec?? no i zgarnołes jakąś nagrodę ?? bo nic sie nie chwaliłeś
Jadę w tą niedzielę na sprint. Teoretycznie mają coś rozdawać, czyli obstawiam, że wazon za 30 zł (zazwyczaj jest za 15) Skończyło się na 3-cim miejscu w klasie z którego jestem średnio zadowolony, ale z drugiej strony i tak się nie spodziewałem, że tak to wyjdzie, bo niektóre starty były na prawdę słabe.Janusz - Śro 12 Sty, 2011
Tomcat napisał/a:
Skończyło się na 3-cim miejscu w klasie z którego jestem średnio zadowolony, ale z drugiej strony i tak się nie spodziewałem, że tak to wyjdzie, bo niektóre starty były na prawdę słabe.
eeee, no ale to jednak zawsze pudło na koniec Tomcat - Śro 12 Sty, 2011
Janusz napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Skończyło się na 3-cim miejscu w klasie z którego jestem średnio zadowolony, ale z drugiej strony i tak się nie spodziewałem, że tak to wyjdzie, bo niektóre starty były na prawdę słabe.
eeee, no ale to jednak zawsze pudło na koniec
Wpiszę sobie do CV Anonymous - Śro 12 Sty, 2011 myśle że będzie rozdanie pucharów lepsze niż w tamtym roku,gdzie dla pilotów zabrakło garnków a nagrodą była możliwość zwiedzenia fabryki Fiata,a do tego po turnieju hokejowym trzeba było opuścić lokal bo "wielcy sportu rajdowego" mieli zarezerwowane stoliki a dla amatorów brak miejsc postarali się z pucharkiem ok 35cm ma Barejka - Śro 12 Sty, 2011 uuuuuuuu to ze 25 zlote dali