To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Wrobel - Wto 11 Sty, 2011

k-mart napisał/a:
qbus, jak tam 106 sie sprawuje?

to moze ja odpowiem :)

pozatym ze sie narobilo troche ambarasu jak sie odkrecila poduszka pod skrzynia, auto chwilowo jezdzi na pozyczonej przepustnicy i czasami przerywa to wszystko ok :jupi: u gory idzie jak zle :devil:

Janusz Jak na taka pogode to i tak trasa mega wytrzymala... na miejscu raczej nikt nie narzekal :]

pozdro

qbus - Wto 11 Sty, 2011

Cytat:
na zdjęciach wygląda jakby to była trasa przeprawowa do Off-road'u :P na filmie wygląda już duzo lepiej, ale tez wyryp, jak an typowo usportowiony samochód...

Cudów nie ma, szutrowa nawierzchnia przy takich roztopach po każdym nastepnym przejezdzie bedzie wygladac coraz gorzej, w tym roku pogoda dała ciała. Jeszcze we wtorek mieliśmy przygotowaną mega trase z równiotkim ubitym sniegiem i bandami.

matt - Wto 11 Sty, 2011

qbus napisał/a:
Cytat:
na zdjęciach wygląda jakby to była trasa przeprawowa do Off-road'u na filmie wygląda już duzo lepiej, ale tez wyryp, jak an typowo usportowiony samochód...

Cudów nie ma, szutrowa nawierzchnia przy takich roztopach po każdym nastepnym przejezdzie bedzie wygladac coraz gorzej, w tym roku pogoda dała ciała. Jeszcze we wtorek mieliśmy przygotowaną mega trase z równiotkim ubitym sniegiem i bandami.

bez przesady, równego asfaltu nie było ale meeega wyrypu też nie, wydaje mi się optymalnie, w końcu to po szutrze się jechało, jeśli ktoś płyty nie miał to oczywiście ryzyko wzrasta ale z płytą można było bez obaw śmigać ... co nie znaczy, że nie żałuję, że te warunki z połowy tygodnia jednak się nie utrzymały, bo na fotach wyglądało to bajecznie, no ale cóż ... najważniejsze, że cała impreza super wypaliła :)

galeria mojego kumpla:
http://picasaweb.google.c...e/WOSPDobczyce#

106 - Wto 11 Sty, 2011

znalazlem dzis w necie zdjecie... i okazalo sie ze startowalem w wosp w makowie

;D

Marek23 - Wto 11 Sty, 2011

Wrobel napisał/a:
pozatym ze sie narobilo troche ambarasu jak sie odkrecila poduszka pod skrzynia, auto chwilowo jezdzi na pozyczonej przepustnicy i czasami przerywa to wszystko ok :jupi: u gory idzie jak zle :devil:

Łezka w oku mi się kręci jak na niego patrzę...

Janusz - Wto 11 Sty, 2011

106 napisał/a:
znalazlem dzis w necie zdjecie... i okazalo sie ze startowalem w wosp w makowie

faktycznie :D dobra impreza musiałabyś ze nie pamiętasz.. szkoda ze sie nie wypatrzyliśmy ;/ jestem lamus ze nie czytałem nazwisk ;p

Tomcat - Wto 11 Sty, 2011

a czy to przypadkiem nie jest ex-Saxo Fydiego ?
fydi - Śro 12 Sty, 2011

Tomcat napisał/a:

nie przypadkiem tak.

Tomcat - Śro 12 Sty, 2011

fydi napisał/a:
Tomcat napisał/a:

nie przypadkiem tak.

a po którym elemencie samochodu poznałeś ? Mnie się tylko nazwisko na szybie zgadza :P

Janusz - Śro 12 Sty, 2011

a właśnie, Tomcat jak tam mistrzostwa Tychów ?? było ten tytuł na koniec?? no i zgarnołes jakąś nagrodę ?? bo nic sie nie chwaliłeś ;p

Janusz napisał/a:
a właśnie, Tomcat jak tam mistrzostwa Tychów ?? było ten tytuł na koniec?? no i zgarnołes jakąś nagrodę ?? bo nic sie nie chwaliłeś ;p

Jadę w tą niedzielę na sprint. Teoretycznie mają coś rozdawać, czyli obstawiam, że wazon za 30 zł (zazwyczaj jest za 15) :) Skończyło się na 3-cim miejscu w klasie z którego jestem średnio zadowolony, ale z drugiej strony i tak się nie spodziewałem, że tak to wyjdzie, bo niektóre starty były na prawdę słabe.

Janusz - Śro 12 Sty, 2011

Tomcat napisał/a:
Skończyło się na 3-cim miejscu w klasie z którego jestem średnio zadowolony, ale z drugiej strony i tak się nie spodziewałem, że tak to wyjdzie, bo niektóre starty były na prawdę słabe.

eeee, no ale to jednak zawsze pudło na koniec :)

Janusz napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Skończyło się na 3-cim miejscu w klasie z którego jestem średnio zadowolony, ale z drugiej strony i tak się nie spodziewałem, że tak to wyjdzie, bo niektóre starty były na prawdę słabe.

eeee, no ale to jednak zawsze pudło na koniec :)

Wpiszę sobie do CV ;D

Anonymous - Śro 12 Sty, 2011

myśle że będzie rozdanie pucharów lepsze niż w tamtym roku,gdzie dla pilotów zabrakło garnków :lol2: a nagrodą była możliwość zwiedzenia fabryki Fiata,a do tego po turnieju hokejowym trzeba było opuścić lokal bo "wielcy sportu rajdowego" mieli zarezerwowane stoliki a dla amatorów brak miejsc :rotfl: postarali się z pucharkiem ok 35cm ma :)
Barejka - Śro 12 Sty, 2011

uuuuuuuu to ze 25 zlote dali ;D