i bardzo slusznie, ja zawsze zamawiam zgrzewe gdy ktos wpada w odwiedziny.
polecam otworzyc perle w ten sposob:
(przy otwarciu zapalniczka jest niezly strzal, CD wystrzal kurde)Bart - Nie 15 Lip, 2012 Ryba - Wto 21 Sie, 2012 Ja preferuje ogólnie tylko jasne piwa, zdecydowanym i jedynym faworytem jest perła chmielowa.
W najbliższy weekend zamierzam wypić co najmniej 10 takich piw.
Cartoon - Wto 21 Sie, 2012 jeśli Perła Chmielowa to tylko w brązowej butelce! martin.h - Wto 21 Sie, 2012 Perła jest Ok Ja polecam takie oto piwo z lidla, bodajże za 2,25 zł, w smaku bardzo przypomina Pilsnera Urquell, zresztą ważony jest w Czechach
Janusz - Wto 21 Sie, 2012 masz brudny kufel, nie za bardzo to wygląda martin.h - Wto 21 Sie, 2012
Janusz napisał/a:
masz brudny kufel, nie za bardzo to wygląda
To nie mój Ty ciulu, ja piję z butelki
A pozatym to szklanka, a nie kufel Pirania - Wto 21 Sie, 2012 Piliśmy lidlowskiego Argusa naturalnie mętnego i mimo sporego uprzedzenia byliśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni.
Nowa Perła Summer i Miodowa - dupy nie urywa..zefir - Śro 22 Sie, 2012
Pirania napisał/a:
Nowa Perła Summer i Miodowa - dupy nie urywa..
to prawda, nie robia Perłe chmielowa i tyle Bart - Czw 13 Wrz, 2012 Przydatna strona dla miłośników piwa i promocji: http://taniechlanie.pl/ Mucha - Czw 13 Wrz, 2012 do zakladek no name - Czw 13 Wrz, 2012 Dobra stronka Mucha - Czw 13 Wrz, 2012 o i juz mam chec na Tesco i Kerfór - Jack Daniels Honey i JD 1 litr... DOBRE CENY!!!PiTT - Czw 13 Wrz, 2012 o karwa, mistrz, nominacja do strony roku!
moja ulubiona startowa od dziś